Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحمان غفاری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در گفت‌‌‌‌و‌‌‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره مجلات علمی و پژوهشی که در این واحد دانشگاهی منتشر می‌‌‌شود گفت: دو مجله علمی و پژوهشی در واحد ساری منتشر می‌‌‌‌‌‌شود که همه این مجلات دارای مجوز علمی و پژوهشی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد بوده و مجوز وزارتین ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تشریح کرد: مجلات علمی و پژوهشی که در واحد ساری منتشر می‌‌‌‌شود در حوزه علوم‌‌تربیتی و مهندسی کامپیوتر نرم‌‌افزار و سخت‌‌افزار منتشر می‌‌گردد. هر دو مجله به‌‌‌صورت فصلنامه به چاپ می‌‌رسد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در ادامه درباره شرایط اعضای هیئت تحریریه مجلات دانشگاهی خاطرنشان کرد: از اردیبهشت‌‌‌‌ماه 98، آیین‌نامه‌‌ای در حوزه نشریات علمی منتشر شد که از این زمان تغییراتی در زمینه انتشار مجلات تخصصی و پژوهشی ایجاد شد. بر طبق این آیین‌‌نامه نشریات واحدهای دانشگاهی مختلف در دانشگاه آزاد باید بر این مبنا منتشر شوند. از جمله این تغییرات می‎توان به سردبیران نشریات علمی اشاره کرد که باید استاد تمام باشند.

غفاری تاکید کرد: شرایط اعضای گروه دبیران مجلات دانشگاهی تغییر کرده است. تعداد اعضای هیئت تحریریه نیز باید حداقل 7 نفر با مرتبه علمی استاد و دانشیار در رشته تخصصی مربوط به موضوع باشند. حداقل 3 نفر از اعضای گروه دبیران نشریه باید عضو هیئت علمی مؤسسه صاحب امتیاز و حداقل 50 درصد اعضای گروه دبیران باید خارج از مؤسسه صاحب امتیاز باشند.

وی متذکر شد: مقالاتی که در مجلات علمی و پژوهشی واحد ساری منتشر می‌‌‌‌‌شود تنها مختص به اعضای هیئت علمی واحد دانشگاهی ما نمی‌‌شود و از مقالات استادان دیگر دانشگاه‌‌ها هم استفاده می‌‌‌کنیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری درباره نحوه ارائه مجلات علمی و پژوهشی در این واحد دانشگاهی یادآور شد: مجلات دانشگاهی ما به صورت الکترونیک منتشر می‌‌‌شوند و در یک سطح محدود هم در نسخ کاغذی انتشار یافته و به سازمان مرکزی و ارگان‌‌‌های مربوط ارسال می‌‌شود.

انتهای پیام/

188 / 188 معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری رحمان غفاری مجله علمی و پژوهشی علوم‌‌تربیتی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مجله علمی و پژوهشی علوم تربیتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۸۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با استفاده از روش علمی، موفق به تولید بیشتر توت فرنگی شدند.

آنها با راهنمایی‌های دکتر حدادی نژاد از اساتید این دانشگاه متوجه شدند برای افزایش تولید، اگر از مواد زیستی استفاده کنند این مواد می‌تواند نیاز گیاه را تامین کند و مقدار تولید بالا برود.

در این روش در دو مزرعه در بهنمیر با پوشش تونلی و پلاستیکی، هم آفت و هم علف هرز کمتر در تولید توت فرنگی استفاده می‌شود.

معاون مدیریت باغبانی جهاد کشاورزی مازندران از برداشت توت فرنگی در سطح ۱۷ هزار هکتار از مزارع استان مازندران خبر داد.

به گفته ملایی پیش بینی می‌شود ۱۷ هزار تن انواع توت فرنگی در این مزارع تولید و روانه بازار شود. مازندران در این زمینه رتبه دوم کشور را دارد.

وی با اشاره به تغییر کشت از سنتی به روش‌های نوین افزود: در روش‌های جدید، با استفاده از عملیات تقویت خاک و پوشش پلاستیکی، موجب زودرس کردن برداشت و کیفیت تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • اطلاعات املاک واگذار شده شهرداری تهران منتشر شود
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۲ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود
  • انتشار کتاب «ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری» در چهارمحال و بختیاری
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند