Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم ملی والیبال ایران از بامداد امروز جمعه در نخستین بازی از روز هشتم جام جهانی والیبال ۲۰۱۹ و در شهر هیروشیما به مصاف تیم ملی آرژانتین رفت.

به گزارش تابناک ورزشی، هر دو تیم تا قبل از بازی امروز با سه پیروزی، چهار شکست و ۹ امتیاز، شرایط مشابهی در میانه جدول رده‌بندی مسابقات داشتند و این دیدار برای هر دوی آن‌ها از اهمیت زیادی برخوردار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایگور کولاکوویچ، سرمربی تیم ملی والیبال ایران بعد از چند بازی از سعید معروف در کنار امیر غفور، امیرحسین اسفندیار، میلاد عبادی‌پور، مسعود غلامی، علی‌اصغر مجرد و محمدرضا حضرت‌پور (لیبرو) در ترکیب استفاده کرد.

ست نخست ۲۷ بر ۲۵ برای ایران

آرژانتینی‌ها بازی را بهتر از ایران شروع کردند و با سرویس‌های خود ایران را تحت فشار قرار دادند. در امتیاز 8 بر 6 به سود آرژانتین تیم‌ها به وقت استراحت فنی اول رفتند. ایران نتیجه بازی را 13 بر 12 به سود خود کرد تا مارسلو مندز تقاضای وقت استراحت فنی کند. در ادامه نتیجه بازی 16 بر 14 به سود آرژانتین شد تا تیم‌ها به وقت استراحت فنی دوم بروند. این ست پایاپایی پیش رفت تا اینکه در نهایت با نتیجه 27 بر 25 به سود ایران خاتمه پیدا کرد.

تیم ملی والیبال ایران تا پایان ست اول، ۱۲ امتیاز از اسپک، چهار امتیاز از دفاع روی تور، دو پوئن سرویس و ۹ امتیاز از اشتباهات حریف کسب کرده و در مقابل آرژانتین نیز ۱۶ امتیاز از اسپک، یک امتیاز از دفاع روی تور، چهار پوئن سرویس و چهار امتیاز از اشتباهات بازیکنان ایران به دست آورده بود. مسعود غلامی پنج و میلاد عبادی‌پور نیز چهار امتیاز برای ایران کسب کرده بودند.

ست دوم ۲۵ بر ۲۳ برای آرژانتین

اواسط ست اول امیر غفور مصدوم شد و جای خود را به پوریا یلی داد. ست دوم را هم آرژانتینی‌ها بهتر شروع کردند؛ آنها همچون ست نخست با سرویس‌های خود تیم ایران را تحت فشار قرار دادند و در دفاع روی تور همشرایط خوبی داشتند تا اینکه در امتیاز 8 بر 5 به سود آنها تیم‌ها به وقت استراحت فنی اول رفتند. آرژانتینی‌ها در این ست بسیار تلاش کردند تا بازنده نباشند و در نهایت هم به هدف خود رسیدند. آنها با نتیجه 25 بر 23 توانستند به پیروزی برسند.

تیم والیبال ایران تا پایان ست دوم، ۲۴ امتیاز از اسپک، پنج امتیاز از دفاع روی تور، سه پوئن سرویس و ۱۸ امتیاز از اشتباهات حریف به دست آورده و در مقابل آرژانتین نیز ۲۹ امتیاز از اسپک، چهار امتیاز از دفاع روی تور، هفت پوئن سرویس و ۱۰ امتیاز از اشتباهات بازیکنان ایران از آن خود کرده بود. در این بین مسعود غلامی هشت و میلاد عبادی‌پور ۹ امتیاز برای ایران کسب کرده بودند.

ست سوم ۲۵ بر ۱۹ برای آرژانتین

ست سوم پایاپایی آغاز شد. شاگردان مندز که از پیروزی در ست دوم انگیزه گرفته بودند در ست سوم هم عملکرد خوبی داشتند. در امتیاز 16 بر 14 به سود آرژانتین تیم‌ها به وقت استراحت فنی دوم رفتند. اختلاف دو تیم در ادامه بیشتر شد و شاگردان منذر توانستند پیروز ست سوم این مسابقه باشند. این ست در نهایت با نتیجه 25 بر 19 به سود آرژانتین خاتمه پیدا کرد.

تیم ملی والیبال ایران تا پایان ست سوم، ۳۰ امتیاز از اسپک، ۹ امتیاز از دفاع روی تور، چهار پوئن سرویس و ۲۶ امتیاز از اشتباهات حریف کسب کرده و آرژانتین نیز ۴۰ امتیاز از اسپک، هفت امتیاز از دفاع روی تور، ۹ پوئن سرویس و ۱۹ امتیاز از اشتباهات بازیکنان ایران به دست آورده بود. تا پایان ست سوم مسعود غلامی هشت و میلاد عبادی‌پور ۱۱ امتیاز برای ایران تا پایان این ست کسب کرده بودند.

 

 

ژاپنی های میزبان حریف بعدی ایران در جام جهانی

تیم آرژانتین در روز اول این مسابقات، مقابل تیم قدرتمند آمریکا برنده شد و در ادامه از سد تونس گذشت. با این‌حال این تیم در ادامه مقابل تیم‌های ایتالیا، لهستان، ژاپن و برزیل شکست خورد. تیم آرژانتین در آخرین بازی خود موفق شد کانادا را شکست دهد تا نوار ناکامی‌های خود را پایان دهد. تیم ایران هم پیش از مقابل تیم‌های روسیه، مصر، برزیل و آمریکا شکست خورده بود و تیم‌های کانادا، استرالیا و تونس را هم شکست داده بود.

این دومین تقابل ایران و آرژانتین در سال ۲۰۱۹ بود؛ ایران در هفته دوم لیگ ملت‌ها در توکیو با نتیجه ۳ بر ۲ برابر آرژانتین به پیروزی رسیده بود. تیم ملی والیبال ایران در بازی نهم خود باید روز یک‌شنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۸ از ساعت ۱۳:۵۰ به مصاف ژاپن، میزبان مسابقات برود. چهاردهمین دوره جام جهانی والیبال از ۹ تا ۲۳ مهر در سه شهر فوکوکا، ناگانو و هیروشیمای ژاپن با حضور ۱۲ تیم به صورت دوره‌ای برگزار می‌شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: چنار محمودی ایدز کامبوج مجید تخت روانچی عباس ایروانی سحر تبر تابناک ورزشی جام جهانی والیبال والیبال چنار محمودی ایدز کامبوج مجید تخت روانچی عباس ایروانی سحر تبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۹۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریف صهیونیستی نام خلیج فارس

از سده نوزدهم میلادی با روی کار آمدن قاجار و شکل گیری رقابت انگلیس و روس در آن حوزه تا دوران پهلوی دوم و همچنین پس از انقلاب اسلامی، کشورهای مختلف اقداماتی در زمینه تحریف نام خلیج فارس داشته‌اند.در آرشیو مرکز اسناد انقلاب اسلامی، سندی وجود دارد که ابعاد تازه‌ای از تحریف نام خلیج فارس روشن می کند. شاید هر بار که نام جعلی خلیج فارس(خلیج یا خلیج عربی) خوانده و یا شنیده می‌شود، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در ذهن متبادر می‌شود، اما در این سند پای رژیم صهیونیستی به این جعل باز شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز اسناد انقلاب اسلامی؛ تحریف نام خلیج فارس تنها به سال‌های اخیر باز نمی‌گردد. این موضوع سابقه طولانی داشته است. از سده نوزدهم میلادی با روی کار آمدن قاجار و شکل گیری رقابت انگلیس و روس در آن حوزه تا دوران پهلوی دوم و همچنین پس از انقلاب اسلامی، کشورهای مختلف اقداماتی در زمینه تحریف نام خلیج فارس داشته‌اند. در هر دوره از تاریخ، بستگی به میزان حساسیت حاکمیت سیاسی ایران، واکنش‌ها قابل تحلیل و ارزیابی می باشد. در آرشیو مرکز اسناد انقلاب اسلامی، سندی وجود دارد که ابعاد تازه‌ای از تحریف نام خلیج فارس روشن می کند. شاید هر بار که نام جعلی خلیج فارس(خلیج یا خلیج عربی) خوانده و یا شنیده می شود، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در ذهن متبادر می شود، اما در این سند پای رژیم صهیونیستی به این جعل باز شده است.

اما ابعاد این سند:

۱-آنچه که به عنوان تاریخ در سند به صورت دستی و میلادی نوشته شده است ۲۲ ژوئن ۱۹۷۸ که مصادف با ۱ تیر ۱۳۵۷ می باشد.

۲- طبقه بندی سند سری می باشد. با توجه به بررسی اسناد ساواک و نظام محرمانگی در آن سازمان، اسنادی که مرتبط به همکاری اطلاعاتی ایران و اسرائیل می باشد، همگی سری هستند که نشان از حساسیت موضوع برای پهلوی دارد.

۳-این سند مبتنی بر گزارش واصله از سرویس اسرائیل است. ساواک و اسرائیل همکاری متعددی در زمینه های مختلف داشته اند و این سند می تواند در راستای همکاری های اطلاعاتی و امنیتی دو رژیم تعریف شود.

۴-  خطاب گزارش، اداره کل هفتم ساواک می باشد. اداره کل هفتم مسئول بررسی اطلاعات خارجی ساواک بوده است که نشان می دهد موضوع خلیج فارس و مسائل آن مانند تحریف نام خلیج فارس، یکی از پرونده های اطلاعات خارجی ساواک بوده و روی آن کار می‌شده است.

۵- گزارش در خصوص همکاری بین عربستان سعودی، قطر و کویت برای تأسیس یک نیروگاه اتمی در سواحل خلیج فارس می باشد که سرویس اسرائیل گزارش این توافق نامه را برای ساواک ارسال نموده است. این گزارش تائیدکننده همکاری اطلاعاتی پهلوی و اسرائیل در زمینه های مختلف است.

۶- بر اساس سند مذکور، رژیم صهیونیستی در گزارش خود به ساواک، از کلمه جعلی "خلیج" استفاده نموده و نام کامل خلیج فارس ذکر نشده است، که نشان می دهد رژیم صهیونیستی در این تحریف نقش دارد و احتمال دارد برای تحریف نام خلیج فارس یک همکاری اطلاعاتی بین اسرائیل و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس وجود داشته است.

۷- موضوع دیگر در این سند، واکنش مسئول اداره هفتم ساواک به آن گزارش است. رژیم پهلوی همیشه یکی از شعار و هویت‌های  خود را ملی گرایی اعلام می نمود، اما موارد متعددی وجود دارد که نشان می دهد آن رژیم ملی نبوده و یا حداقل در برخی از حوزه های حیاتی مانند موضوع خلیج فارس، حساسیت قابل توجهی از خود نشان نمی‌داده است. در این سند، هنگامی که کارشناس اداره هفتم گزارش را به مدیریت آن اداره ارائه می کند و تقاضای تذکر به سرویس اسرائیل را دارد، آنچه که در پاسخ آمده، آن است که؛ "این قبیل اشتباهات در آن سرویس کم سابقه است". این جواب گویای آن است که حتی برای یک تذکر به اسرائیل هم عزم و اراده‌ای وجود نداشته و منافع ملی قربانی منافع سیاسی پهلوی می‌شده است. و نه تنها به تقاضای کارشناس مربوطه توجه نشده بلکه به گونه‌ای، از سرویس اسرائیل در جعل نام خلیج فارس دفاع شده است.

بنابراین با بررسی سند مذکور، روشن می شود که رژیم صهیونیستی یکی از بازیگران تحریف نام خلیج فارس می باشد و رژیم پهلوی با تمام شعارهای ملی گرایی خود، توان و یا اراده مقابله با این گونه تحریفات را نداشته است.

درباره: گزارش واصله از سرویس اسرائیل

گزارش

۲۲ ژوئن ۱۹۷۸

منظور: استحضار تیمسار مدیریت کل اداره هفتم

سرویس اسرائیل در گزارش مربوط به موافقتنامه بین عربستان سعودی، قطر و کویت برای تأسیس یک نیروگاه اتمی در سواحل خلیج فارس به جای نام صحیح و کامل این منطقه به ذکر خلیج اکتفاء نموده است. (پیوست)

در صورت تصویب توسط بخش تبادل اطلاعات به رابط سرویس مذکور تذکر داده شود.

اداره ۲ بررسی

توضیح داده شد.

این قبیل اشتباهات در آن سرویس کم‌سابقه است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحریف صهیونیستی نام خلیج فارس
  • ده روسی: یک امتیاز را مقابل ناپولی زنده کردیم اما خواسته متفاوتی داشتیم
  • هالند: حالا دوش می‌گیریم و به بازی بعدی فکر می‌کنیم
  • گزارش‌زنده؛ ایران ۲ - تایلند ۰
  • ایران - تایلند؛ گزارش زنده
  • لیگ NBA| پیروزی لیکرز با آمار خیره‌کننده دیویس
  • جشن در پرایدپارک: دربی کانتی به چمپیونشیپ بازگشت!
  • اتفاق عجیب در والیبال ایران؛ بازنده‌ای که هیچ وقت سقوط نمی‌کند
  • بازگشت لیبروی اسطوره‌ای به تیم ملی والیبال برزیل
  • مسیر دشوار والیبال ایران برای المپیکی شدن