Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بر حفظ معافیت خدمات درمانی و پیشگیری امور دام تاکید کرد و گفت: صندوق کشاورزی و دامی کشور پاسخگوی خسارات این دو حوزه نیست. ۱۹ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۲ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی اکبر کریمی شامگاه پنجشنبه در مراسم گرامیداشت هفته ملی دامپزشکی با اشاره به نقش بی بدیل و مهم دامپزشکی اظهار داشت: مجموعه دامپزشکی در حوزه امنیت غذایی نقش بسیار مهمی را ایفا می کند و این ایفای نقش دو بعد تامین غذا و سلامت غذایی را در بر می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مجموعه دامپزشکی در حوزه تامین غذا می‌کوشد تا محصولات غذایی مورد نیاز مردم را در داخل کشور تولید و تامین کند در بخش سلامت غذایی مواد غذایی که به مصرف مردم می رسد نقش دامپزشکی مشخص و پررنگ است.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: موارد بسیاری در زمینه تامین امنیت غذایی موثر‌ند که در این میان فعالیت مدیران و مسئولان حوزه دامپزشکی نیز بسیار اهمیت دارد.

کریمی ادامه داد: تاکید قانون گذاران و مسئولان کلان کشور در وضع برنامه ششم و در ماده های 31، 32 و 33 مشهود است زیرا احکام روشنی در این موارد ذکر شده است، الزام اجرای واکسینه دام‌های سبک و سنگین ازجمله این موارد تاکید شده است.

کمبود اعتبار و نیرو در دامپزشکی گناباد؛ سلامت شهروندان در معرض تهدید استمیزگرد‌ وضعیت تولیدات داروی دامی ـ سمنان| پیشتازی سمنان در تولید داروهای دامپزشکی و بیولوژیکی‌رئیس سازمان دامپزشکی‌: ‌آنفلوانزای دام و طیور 7 هزار میلیارد تومان خسارت وارد کرد

وی عنوان کرد: اجرای طرح بیمه اجباری تمامی دام ها با تقبل 50 درصد هزینه از سوی دولت از دیگر موارد ذکر شده در قانون برنامه ششم است زیرا در واقع بیمه حوادث کشاورزی و دامی پوشش کافی را نمی‌دهند و توقعات دامداران و کشاورزان را تامین نمی‌کنند.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: صندوق کشاورزی و دامی کشور آن‌گونه که باید پاسخگوی خسارات این دو حوزه نیست، همچنین ماده 34 برنامه ششم بر این مسئله اذعان دارد که تمامی فعالان حوزه دامی و کشاورزی نسبت به رعایت اصول و حفظ سرمایه ها کوشا باشند و در غیر این صورت خسارت وارده را جبران کنند.

کریمی بیان کرد: جایگاه و اهمیت حضور جامعه دامپزشکی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد زیرا فعالیت این حوزه با سلامت عمومی در ارتباط است.

وی افزود: در قانون مالیات بر ارزش افزوده و ماده 9 قانون معافیت بر مسئله معافیت خدمات درمانی و پیشگیری امور دام تاکید شده و معتقدیم که این معافیت باید حفظ شود زیرا خدمات دامپزشکی برای دامداران امری ضروری است و اگر این خدمات با 9 درصد ارزش افزوده ارائه شود نرخ آن با قیمت تمام شده محصول یکسان می شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: استان مرکزی در حوزه فروش دام با مشکلاتی مواجه است که مسئولان تنظیم بازار باید نسبت به رفع آن اقدام کنند، نقش فعالیت دامپزشکی برای تولیدکنندگان بسیار مهم و اساسی است که امیدواریم درصد بهره مندی تولیدکنندگان از خدمات دامپزشکی افزایش روز افزون داشته باشد.

انتهای پیام/ش

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۹۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: مازندران به عنوان نگین سرسبز ایران از مزیت‌های ویژه‌ای در تولید و تامین محصولات کشاورزی برخوردار می‌باشد به نحوی که رتبه اول در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده و برخورداری از موهبت دریا و بنادر مستعد و قابل توسعه منطقه ویژه اقتصادی و قرار گرفتن در جایگاه منطقه آزاد تجاری، فرصت‌های بسیار مناسبی را در تامین امنیت غذایی و کالا‌ها و محصولات مورد نیاز کشور دارد که توجه مسئولین بر ایجاد و توسعه زیرساخت‌های آن یک امر ضروری می‌باشد.

وفائی نژاد با بیان اینکه در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در جهت رشد و توسعه فعالیت‌های تجاری با کشور‌های حوزه خزر شکل گرفته است، افزود: برخورداری و مزیت‌های حوزه خزر از جهت توسعه صادرات، خصوصا محصولات کشاورزی و نیز تامین کالا‌های مورد نیاز کشور از جمله روغن خام، گندم، دانه‌های روغنی، خوراک دام و ... همچنین ورود موقت کالا و ترانزیت و سوآپ آن می‌تواند منجر به توسعه چندوجهی استان و رشد اقتصاد دریاپایه گردد.

وی تسریع در توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز از جمله توسعه فعالیت‌های حمل و نقل ریلی و ایجاد شرکت‌های حمل و نقل سراسری و بین المللی و توسعه راه‌ها و ایجاد سیلو‌ها و مخازن را از ضروریات توسعه فعالیت‌های تجاری بر شمرد و تصریح کرد: این امر می‌تواند در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید و اشتغال و سرمایه گذاری و خلق موقعیت‌های جدید برای توسعه استان گردد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ضرورت توجه به سرمایه گذاری پایدار برای ذخیره استراتژیک کالا از جمله ایجاد سیلو و مخازن روغن خام در استان را فرصتی مناسب برای دور زدن تحریم‌ها و پدافند غیرعامل در مقابل تهدیدات برشمرد و افزود: پروژه ساخت ۲۵ هزار تن مخازن روغن نکا و ضرورت تسریع در مصوبات دولت در این خصوص موجب رشد سرمایه گذاری بخش خصوصی در این زمینه خواهد بود.

وفائی نژاد در پایان به مزیت‌های تامین کالا‌های اساسی از جمله واردات ۸۰۰ هزار تن گندم و روغن خام که در دولت سیزدهم از مسیر بنادر استان مازندران صورت گرفت، اشاره کرد و اظهار داشت: بهره برداری از ظرفیت بنادر شمالی می‌تواند فرصت مناسبی برای افزایش تراز تجاری و رونق اقتصادی و توسعه مبادلات تجاری با کشور‌های حاشیه خزر، تامین مواد اولیه واحد‌های تولیدی و کالا‌های اساسی و استراتژیک کشور و دور زدن تحریم ها، کاهش هزینه‌های تمام شده واردات کالا‌های اساسی و صرفه جویی در منابع را فراهم کند.

دیگر خبرها

  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • صادرات ۲۹ قلم فرآورده دامی از استان البرز
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • ۲۱۱ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی در البرز معدوم شد
  • مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است
  • رزمایش واکسیناسیون ۲۵۰ هزار راس دام در استان فارس برگزار شد