Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد مرکزی اربعین با اشاره به اعزام اتوبوس ازایران به عراق برای کمک به حمل و نقل زائران اربعین گفت: همه زائرانی که در آن سوی مرز مانده بودند منتقل شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صدا و سیما، احمد محمدی فر در ارتباط تصویری با تحریریه بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما گفت: مشکلی که اکنون در رابطه با حمل و نقل و معطلی زائران وجود دارد، نبود زیرساخت های کافی و راه های مناسب در عراق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: از ابتدای عملیات اربعین، پیش بینی های لازم را برای تامین اتوبوس در آن سوی مرز کرده بودیم ضمن اینکه با مقامات عراقی در رابطه با تامین وسایل حمل و نقل برای زائران ایرانی در چند روز گذشته گفت و گو کرده بودیم .

دبیر ستاد مرکزی اربعین ادامه داد : ۱۲۵۰ اتوبوس و ۲۵۰ وسیله نقلیه دیگر را آماده کردیم تا به عراق منتقل کنیم.

محمدی فر افزود: امروز تعداد قابل توجهی اتوبوس به آن سوی مرزهای مهران، خسروی و چذابه فرستادیم و به زائران خدمات رسانی می کنند .

او گفت: با مقامات عراق به طور مستمر در حال مذاکره و گفت و گو هستیم.

محمدی فر با بیان اینکه اکنون همه زائرانی که در آن سوی مرز مانده بودند منتقل شدند، افزود: اکنون مشکلی در آن سوی مرز نداریم.

دبیر ستاد مرکزی اربعین با اشاره به اینکه تراکم زائران در مقایسه با پارسال ۴ برابر شده است، ادامه داد: سیستم حمل و نقل عراق مشکلات خاص خود را دارد همچنین تراکم جمعیت و ترافیک محورها مزید بر علت شده است.

محمدی فر با تاکید بر اینکه نبود زیر ساخت های عراق موجب ترافیک شده است، گفت: امکانات لازم پیش بینی شده است تا چنانچه دوباره مشکلی پیش بیاید اتوبوس اعزام کنیم.

وی با بیان اینکه تردد در مرزهای کشورمان با عراق به جز مرز خسروی که محدودیت ساعت تردد دارد در حال انجام است، اضافه کرد: امروز در مرز چذابه به علت تراکم جمعیت از سمت عراق، پذیرش زائران متوقف شده بود و در سمت مرزهای ما هیچ مانعی برای اعزام جمعیت وجود ندارد.

محمدی فر با تاکید بر اینکه اکنون مرزها باز است ومشکل خاصی وجود ندارد، گفت: برای خدمات رسانی به زائران در مسیر بازگشت از اربعین، تعداد کافی اتوبوس را با کمک حمل و نقل عراق، آماده اعزام کرده ایم.

دبیر ستاد مرکزی اربعین از زائران خواست سفر خود را به ویژه در بازگشت از مراسم اربعین مدیریت کنند تا تراکم جمعیت ایجاد نشود

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۰۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید محدودیت ها برای زائران پاکستانی در سفر به ایران

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد؛ پس از حمله ماه گذشته به یک اتوبوس مسافربری در مسیر کویته مرکز ایالت بلوچستان پاکستان به نقطه صفر مرزی با جمهوری اسلامی ایران در شهر «تفتان»، گزارش ها حاکی است محدودیت و قوانین سختی برای سفر زائران و گردشگران پاکستانی به ایران اعمال شده است.
براساس این گزارش درحال حاضر هیچ زائر یا گردشگر پاکستانی نمی تواند با شرکت‌های اتوبوس‌رانی خصوصی از مسیر «کویته» عازم ایران شود و دولت محلی با شرکت‌هایی که اقدام به حمل زائران و گردشگران کنند؛ برخورد قانونی می کند.
به گفته منابع خبری دولت محلی ایالت بلوچستان بار دیگر اعزام زائران و گردشگران پاکستانی به ایران تحت حفاظت شدید نیروهای ارتش این کشور را آغاز کرده است، اما به دلیل عدم ارائه برنامه دقیق در این زمینه مسافرانی که قصد سفر به ایران دارند وادار به اقامت یک الی دو هفته در شهر کویته می‌شوند.
زائران و گردشگران پاکستانی باید پس از رسیدن به شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان برای دریافت بلیط اتوبوس هایی که تحت تدابیر شدید ارتش عازم مرز ایران می‌شوند؛ ثبت نام انجام دهند.
بنا بر اعلام رسانه های محلی بلوچستان پاکستان اعمال این محدودیت‌ها در چند روز گذشته تحصن و اعتراض شرکت‌های اتوبوس‌رانی خصوصی این ایالت را نیز درپی داشته است.
گفتنی است بسیاری از رهبران مذهبی پاکستان باتوجه به نزدیکی ایام محرم و اربعین حسینی که در آن ده‌ها هزار نفر از زائران پاکستانی عازم ایران و عتبات عالیات می‌شوند رسیدگی فوری مقامات دولت محلی و رفع محدودیت‌های سفر به ایران را خواستار شده‌اند.
ماه گذشته بر اثر حمله گروهی از افراد ناشناس به یک اتوبوس مسافربری در منطقه «نوشکی» در ایالت بلوچستان این کشور ۹ شهروند پاکستانی که عازم ایران بودند کشته شدند.
پس از این حمله تدابیر امنیتی ویژه در مسیر های منتهی به مناطق مرزی ایران و پاکستان اتخاذ شده است.
این درحالی است که سفر زائران و گردشگران پاکستانی به ایران از مسیر گذرگاه مرزی «ریمدان» در جنوب پاکستان هیچگونه محدودیتی ندارد؛ اما در یک ماه گذشته وقوع سیل در شهر «گوادر» و مناطق اطراف این گذرگاه مرزی به اختلال موقتی درعبور و مرور در گذرگاه مرزی «ریمدان» منجر شده است.

دیگر خبرها

  • تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران
  • تشدید محدودیت ها برای زائران پاکستانی در سفر به ایران
  • تعدادی از اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ‌ها مانده است
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • توسعه پارکینگ اربعین در شلمچه