Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ وزیر راه و شهرسازی گفت: علاوه‌بر بانک مسکن، همه بانک‌ها براساس ابلاغ رئیس‌جمهور، شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی مکلفند که ۲۰ درصد تسهیلاتشان را به حوزه مسکن تخصیص دهند. ۱۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۳ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، محمد اسلامی پیش‌از ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی راه و شهرسازی که در این شهر برگزار شد، اظهار داشت: امیدواریم امسال راه‌ها توسعه و مشکلات پروژه‌های عمرانی برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به درخواست نمایندگان مجلس کردستان در خصوص تأمین سهیمه قیر افزود: امکان تخصیص قیر رایگان وجود ندارد چراکه پولی شده اما اولویت تخصیص قیر را به استان‌های سردسیر کشور داده‌ایم.

وزیر راه و شهرسازی از مسئولان و نمایندگان مجلس در استان خواست که پیگیری‌های لازم برای جذب سهمیه قیر را هرچه سریع‌تر انجام دهند چراکه نباید پروژه‌های عمرانی کردستان به‌دلیل نبود قیر تعطیل شود.

وی با بیان اینکه باید مشکل آسفالت راه‌های روستایی استان کردستان برطرف شود، گفت: اکنون با کمبود منابع مواجه‌ایم اما نباید مردم با مشکل زندگی کنند بلکه باید پیگیری‌های لازم برای حل مشکلات مردم صورت گیرد.

موانع تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام کردستان برطرف شود؛ توجیه برای مردم قابل پذیرش نیست

اسلامی اذعان کرد: به‌دلیل کمبود منابع مالی، ظرفیت راهداری را وارد کار کرده تا مردم بیش‌تر از این برای آسفالت راه‌های روستایی منتظر نمانند، البته از طریق تهاتر و پرداخت وام نیز به‌دنبال حل مسائل هستیم.

وی اظهار کرد: باید هرچه سریع‌تر مشکل پروژه‌های عمرانی همچون تقاطع غیرهمسطح کنارگذر سقز، تکمیل مناقصه کریدور شمال‌جنوب، موانع اتمام فرودگاه سقز و جاده بیجار ـ همدان هرچه زودتر برطرف و انجام شود.

وزیر راه: اتصال راه‌آهن کردستان به کشور اولویت دولت استوزیر راه: بیمارستان 235 تختخوابی سقز به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسدوزیر راه: 2 هزار کیلومتر راه روستایی در کشور به اتمام می‌رسد

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اتمام هرچه سریع‌تر 600 متر مانده جاده بیجار ـ همدان خاطرنشان کرد: سؤال اینجاست چرا باید اتمام 600 متر راه سال‌ها بماند؟ توجیه برای مردم قابل پذیرش نیست و باید پیگیری‌های لازم برای بهره‌برداری از این پروژه انجام شود.

واکنش وزیر راه به توجیهات مدیرکل بنیاد مسکن کردستان؛ از اتاق‌تان بیرون بیایید!

وی از مدیرکل بنیاد مسکن استان خواست که برای اجرای «طرح اقدام ملی مسکن» وارد عمل شوند چراکه زمان از دست رفته و باید الگوی استان‌ها دیگر نیز در کردستان عملیاتی شود.

وزیر راه و شهرسازی در واکنش به توجیهات مدیرکل بنیاد مسکن استان کردستان مبنی بر اینکه «طرح اقدام ملی مسکن به ما ابلاغ نشده و پس از 8 ماه و 11 روز دنبال شناسایی زمین هستیم»، گفت: بنیاد مسکن باید کار را اجرا کند؛ چطور در بقیه استان‌ها ابلاغ شده؟!؛ از اتاق‌تان بیرون بیایید؛ بهانه سر قانون نداریم؛ کار کنید؛ این توضیحات شما را بار اول است که می‌شنوم، هیچ بنیادمسکنی تابحال همچنین حرفی نزده است!

اسلامی با تاکید بر اینکه علاوه‌بر بانک مسکن، تمام بانک‌‌ها مکلف به پرداخت وام مسکن هستند، خاطرنشان کرد: همه بانک‌ها براساس ابلاغ رئیس‌ جمهور، شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی مکلفند که 20 درصد تسهیلاتشان را به حوزه مسکن تخصیص دهند.

انتهای پیام/ش

R7848/P/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۱۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد

قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها که هفته گذشته به تأیید شورای نگهبان رسیده بود، برای اجرا به دولت ابلاغ شد.

این قانون مشتمل بر ۶ فصل تعاریف‌، توسعه نظام مالی و سنجش اعتبار و ضمانت‌، تسهیل تأمین مالی از طریق مؤسسات اعتباری، تسهیل تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، تسهیل تأمین مالی خارجی و صدور بسته‌های سرمایه گذاری بدون نام و تأمین مالی از طریق مشارکت و مولد سازی دارایی است.

بر اساس این قانون به منظور توسعه و ترویج الگوهای تأمین مالی، هم‌افزایی نهاده‌ها و روش‌های تأمین مالی، تقویت نظارت یکپارچه در تأمین مالی، توسعه دامنه وثایق و تضامین و تقویت نظام سنجش اعتبار «شورای ملی تأمین مالی» به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون اقتصادی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات به انتخاب مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر دیگر اعضای این شورا هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • ابلاغ ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • ابلاغ ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای بخشی از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه