Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-27@01:40:43 GMT

بارگیری آخرین سکوی فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۲۱۸۵۷

به گزارش اکوفارس به نقل از روابط عمومی شرکت نفت و گاز پارس، سکوی ۲۴B پس از تکمیل عملیات ساخت در بخش خشکی، با پیشرفت حدود ۹۵.۵ درصد و وزنی معادل ۲۵۰۰تن، به روش PUSH PULL بر روی شناور FLB۱۲۴ بارگیری شد.

این سکو با توان تولید روزانه ۵۰۰ میلیون فوت مکعب گاز ترش معادل ۱۴.۲ میلیون متر مکعب توسط مهندسان و کارگران ایرانی ساخته شده و هفته آینده جهت نصب در موقعیت پارس جنوبی به دریا ارسال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سکوی اقماری ۲۴B ، آخرین سکوی بخش فراساحل فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی است. بخش عمده ای از عملیات پیش راه اندازی و راه اندازی این سکو در فرایند تکمیل عملیات ساخت، اجرایی شده و بخش های باقیمانده عملیات راه اندازی و هوک آپ پس از پایان عملیات نصب در دریا، آغاز می شود.

طرح توسعه فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی شامل ۴ سکو (۲ سکوی اصلی و ۲ سکوی اقماری)در بخش فراساحل است. مرحله نخست پروژه این طرح در حوزه دریا شامل سکوی اصلی ۲۲ و سکوی اقماری ۲۴A هریک با ظرفیت ۱۴.۲ میلیون متر مکعب و با مجموع ظرفیت ۲۸ میلیون متر مکعب گاز، سال گذشته به بهره برداری رسید. فاز دوم این طرح شامل سکوی اصلی ۲۳ و سکوی اقماری ۲۴B با ظرفیت مشابه امسال به بهره برداری می رسد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۱۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانور فضایی کره جنوبی و آمریکا در برابر کره شمالی

گردان عملیات فضایی نیروی هوایی کره جنوبی و «نیرو‌های هوا-فضای آمریکا کره جنوبی» برای برگزاری این رزمایش به عنوان بخشی از آموزش پرواز کره (KFT)، یک رزمایش بزرگ سالانه نیروی هوایی، تیمی یکپارچه تشکیل دادند.

این نخستین بار بود که یک تیم عملیات فضایی یکپارچه در KFT در رزمایشی دو هفته‌ای که از ۱۲ آوریل (۲۴ فروردین) در یک پایگاه هوایی در گونسان واقع در ۱۷۸ کیلومتری جنوب سئول آغاز شده است، شرکت کردند.

در این رزمایش، نیرو‌های دو کشور سناریو‌هایی را برای جلوگیری از اختلال ارتباطی ماهواره‌ای و افزایش دقت سیستم‌های موقعیت یاب در برابر تهدیدات احتمالی از سوی کره شمالی شبیه سازی کردند.

به گفته نیروی هوایی کره جنوبی، آنها با استفاده از داده‌های ماهواره‌های نظامی آمریکا، مختصات حملات مختل کننده سیگنال و اطلاعات مربوطه را با نیرو‌های دو کشور به اشتراک گذاشتند و این به جنگنده‌های کره جنوبی و آمریکا این امکان را داد که مبدا این حملات را هدف قرار دهند.

این تیم همچنین درباره راه‌های به‌کارگیری ماهواره‌های شناسایی کره جنوبی در ماموریت‌ها و عملیات‌های واقعی مذاکره کردند.

کره جنوبی اولین ماهواره شناسایی نظامی خود را ماه دسامبر سال گذشته میلادی (آذر-دی) و دومی را اوایل ماه جاری میلادی (فروردین) در مدار زمین قرار داد. این کشور قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ پنج ماهواره را برای نظارت بهتر بر کره شمالی بر مدار قرار دهد.

«گردان عملیات فضایی» دسامبر ۲۰۲۲ به عنوان واحدی یکپارچه برای انجام عملیات‌های فضایی و شناسایی بر علیه توانایی‌های فضایی رو به تحول پیونگ یانگ ایجاد شد.

همچنین، «نیرو‌های هوا-فضای آمریکا کره جنوبی» وظیفه هماهنگی عملیات‌های فضایی، هشدار موشکی و ارتباطات ماهواره‌ای برای مقابله با تهدیدات موشکی و هسته‌ای کره شمالی را بر عهده دارد.

کره شمالی ماه نوامبر سال گذشته میلادی (آبان- آذر) ماهواره جاسوسی خود را به فضا پرتاب کرد و وعده داد که در سال جاری میلادی سه ماهواره دیگر را به فضا بفرستد. ارتش کره جنوبی مقدمات کره شمالی برای پرتاب دومین ماهواره خود را به دقت زیر نظر دارد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • ممنوعیت استفاده از آیفون در مراکز نظامی کره جنوبی
  • افزایش ۳۵ درصدی بارگیری راه آهن لرستان در نخستین ماه سال
  • مشکلات تبدیل وضعیت ایثارگران در وزارت نفت
  • رشد ۱۰۷ درصدی تناژ بارگیری محمولات در راه آهن فارس
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • ارتش کره جنوبی به دنبال ممنوعیت استفاده از گوشی آیفون
  • مانور فضایی کره جنوبی و آمریکا در برابر کره شمالی
  • رشد ۲ برابری تناژ بارگیری محمولات در راه‌آهن فارس
  • امضای قرارداد فشار افزایی با ابهامات باقی مانده