Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، صنایع الکترواپتیک صاایران یکی از صنایع پیشرو در کشور برای حل نیازهای فناورانه خود اقدام به تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان می‌کند. محمد رضازاده، مدیر مرکز تحقیقات پیشرفته صنایع الکترواپتیک صاایران درباره رویکرد این مجموعه در حل نیازها و چالش‌های درون سازمانی گفت: چندسالی است که صنایع الکترواپتیک صاایران راهبرد جالب توجهی را برای تامین نیازهای درون سازمانی خود اتخاذ کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجموعه اقدام به شناسایی نیازهای داخلی خود می‌کند و این نیازها را در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان رفع می‌کند. در حال حاضر سالانه هزاران فارغ‌التحصیل دانشگاهی وارد بازار کار می‌شوند در حالی که فرصت‌های شغلی محدودی وجود دارد اما این نیروهای کار عظیم پتانسیل بالایی برای ایجاد تحول در صنعت هستند. از این روش صنایع الکترواپتیک صاایران راهبردی را اتخاذ کرده که بتواند از این پتانسیل و زیرساخت‌های موجود استفاده کند.

رضازاده افزود: صنایع الکترواپتیک صاایران کمیته‌های تخصصی برای حوزه‌های مختلف ایجاد کرده است که بخشی از افراد این کمیته‌ها از نیروی انسانی داخل صنایع الکترواپتیک صاایران هستند و برخی نیز اساتید دانشگاهی بوده که در قالب مشاور به این کمیته‌ها در تشخیص نیازهای داخلی سازمان و شناسایی فرصت‌های آتی موجود در بازار کمک می‌کنند. خروجی این کمیته‌ها، چیزی به نام «باشگاه حل مسئله» است. این باشگاه اقدام به شناسایی و تعریف پروژه‌ها و مسائل فناورانه می‌کند که این مسائل در قالب فراخوان به اطلاع عموم می‌رسد. از نیروهای انسانی فارغ‌التحصیل دانشگاهی برای پاسخ به این سوالات و مسائل دعوت شده و رهیافت‌های آنها جمع آوری و توسط کمیته تخصص بررسی و داوری می‌شود. در نهایت بهترین راهکارها در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان در می‌آید.»

مدیر مرکز تحقیقات پیشرفته صنایع الکترواپتیک صاایران می‌گوید: « ما برای حل نیازهای خود همانند یک شتابدهنده عمل می‌کنیم و شرکت‌ها و استارت آپ‌هایی را تاسیس می‌کنیم که به صورت مستقل اقدام به توسعه فناوری می‌کنند. این شرکت‌های نوپا پاسخ فناورانه برای نیازهای ما دارند و در عوض ما برای آنها بازار مورد نیاز برای فروش فناوری را تامین می‌کنیم. این یک رویکرد برد برد و یک راهبرد درون‌زا است.

رضازاده این رویکرد را، راهبرد هسته شبکه می‌نامند و می‌افزاید: ما به این نتیجه رسیدیم که شرکت‌های بزرگی نظیر صنایع الکترواپتیک صاایران برای این که بتواند در کورس رقابت با دیگر شرکت‌ها باقی بماند و بازار خود را حفظ کند نیاز به برون‌سپاری فناوری دارد به این شکل که بخشی از کار تولید یا توسعه فناوری را باید به بیرون از مجموعه واگذار کند. در واقع رویکرد نوآوری باز یک ضرورت برای توسعه فناوری است و در این مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان گزینه ایده‌آلی بوده که موجب می‌شود تا بتوان از ظرفیت کل کشور استفاده کرد و شبکه‌ای در اطراف خود ایجاد کند.

صنایع الکترواپتیک صاایران سال‌ها پیش به این نتیجه رسید که باید نیازهای خود را از طریق نوآوری و حمایت از استارت‌آپ‌ها تامین کند به طوری که در حال حاضر ۷ شرکت نوپا و استارت‌آپ توسط صنایع الکترواپتیک صاایران راه‌اندازی شده است.

رضا زاده درباره این محصول و فناوری این شرکت‌ها می‌گوید: صنایع الکترواپتیک صاایران سالانه به بیش از ۳۰ هزار عینک آفتابی نیاز دارد پیش از این فریم و شیشه این عینک‌ها خریداری می‌شد اما اکنون با تاسیس یک شرکت دانش‌بنیان فریم ساخته می‌شود و پوشش نانویی ضدبازتابش روی شیشه عینک قرار داده می‌شود و این محصولات به مشتریانی نظیر پلیس یا نیروی هوایی فروخته می‌شود.

این شرکت در حال حاضر فروشی در حدود ۲۰ میلیارد تومان در سال دارد. ما بخشی از فناوری این محصول را داشتیم و آن را در اختیار این شرکت قراردادیم و در نهایت یک همکاری راهبردی با آنها داریم.

یکی از حوزه‌های کاری صنایع الکترواپتیک صاایران ساخت نمایشگرهای صنایع هوایی است که سرریز فناوری این حوزه در بخش تجهیزات پزشکی و اتاق عمل استفاده می‌شود. در این مسیر صنایع الکترواپتیک صاایران چهار سال قبل با تشکیل استارت‌آپی اقدام به ورود در بخش ایمپلنت‌های ستون فقرات کرد و در حال حاضر این استارت آپ محصولات مختلفی را وارد بازار کرده است. در این مورد نیز ما بازار فروش را تضمین کردیم و استارت‌آپ بخش توسعه محصول را به عهده گرفت. موارد متعددی از این همکاری فناورانه وجود دارد که در آن تشکیل یک استارت‌آپ موجب حل یک مسئله درون سازمانی شده و از سوی دیگر کسب و کاری نیز شکل گرفته است.

صنایع الکترواپتیک صاایران به همراه شرکت‌های زیرمجموعه خود در دوازدهمین جشنواره فناوری نانو در طبقه اول سالن خلیج فارس شرکت دارد.

انتهای پیام/

169 / 167 کسب وکار دانش بنیان بازار نیاز فناورانه صنایع الکترواپتیک صاایران اشگاه حل مسئله

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کسب وکار دانش بنیان بازار نیاز فناورانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۱۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان

محمدتقی اکبری مدیرعامل و مؤسس یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در تشریح فعالیت و کارکردهای این شرکت اظهار کرد:‌ تولید و فروش مواد شیمیایی، طراحی و ساخت تجهیزات در صنایع شیمیایی ازجمله فعالیت این شرکت بوده است، سال ۱۳۹۳ گواهینامه دانش‌بنیان در زمینه ساخت تجهیزات نوین آزمایشگاهی از معاونت فناوری ریاست جمهوری را کسب کرده و سال ۱۳۹۵موفق به راه‌اندازی خط تولید اسانس‌های طبیعی با استفاده از برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان شدیم.

وی افزود:‌ طراحی و ساخت برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان از دیگر فعالیت‌های این شرکت است. برج‌های تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان (scc) به‌طور پیوسته کار می‌کنند و قادرند ترکیبات فرار را از جریان سوسپانسیون جداسازی کنند. افت فشار پایین، مصرف انرژی کم، بازدهی استخراج بالا، زمان ماند کوتاه، سرعت جداسازی بسیار بالا، جداسازی در دمای پایین، تجزیه شیمیایی پایین، مدیریت عطر و طعم، قابلیت حمل خوراک حاوی ذرات جامد، به‌کارگیری در صنایع فراوری میوه، آبمیوه، چای، قهوه، چاشنی و جایگزینی با برج‌های تقطیر رایج از مزایای این دستگاه است.

اکبری ادامه داد:‌ ساخت این‌گونه از برج‌ها در انحصار شرکت‌های ایتالیایی بود که برای نخستین‌بار طراحی و ساخت آن در ایران توسط این شرکت بومی‌سازی شد. لیمونن ازجمله ترکیبات پرمصرف و وارداتی در صنایع آرایشی و بهداشتی است که در سال ۱۴۰۰ خط تولید لیمونن را برای نخستین‌بار با ظرفیت روزانه ۱۰۰ کیلوگرم در این شرکت راه‌اندازی و تجاری‌سازی کردیم.

مدیرعامل و مؤسس شرکت «بهین اسانس آویژه» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت:‌ عصاره‌گیری از گیاه خار مریم با سامانه استخراج جامد-مایع پویای سریع Rapid Solid-Liquid Dynamic Extraction (RSLDE) و تولید سیلیمارین برای مصرف در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی از برنامه‌های آینده این شرکت است.

وی مطرح کرد:‌ دانش مواد شیمایی گیاهی که امروزه با عنوان فیتوشیمی به شدت در حال گسترش است به‌طور روزافزون در صنایع دارویی، غذایی، بهداشتی و آرایشی به کار گرفته شده، بسیاری از دارو‌های پیشرفته درمان کبد مانند سیلیمارین و ضد سرطان مانند تاکسول از منابع طبیعی استخراج می‌شوند در همین راستا این شرکت توانسته با تولید محصولات گیاهی بخشی از نیاز‌های مردم و کشور را برطرف کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بینان با بیان اینکه مهم‌ترین مانع در تجاری‌سازی سرمایه ثابت و هزینه‌های تحقیق و توسعه است، عنوان کرد:‌ شرکت از تسهیلات مالی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حمایت‌های غیرمالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، تسهیلات صندوق پژوهش و نوآوری استان اصفهان، تسهیلات صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان، تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت ریاست جمهوری استفاده کرده است.

اکبری بیان کرد:‌ برای رشد و شکوفایی مراکز رشد در دانشگاه‌ها نیازمند همکاری و تعامل مراکز رشد و شهرک‌های صنعتی، واگذاری بازاریابی به افراد متخصص و تنوع‌بخشی به روش‌های تأمین سرمایه مانند مشارکت عام دانشجویان و خانواده‌ آنان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال