Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی خاکی صدیق روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش درباره درخواست انحلال و تجمیع مراکز آموزشی عالی غیردولتی اظهار داشت : در سال تحصیلی جاری ظرفیت ۱۸ موسسه غیردولتی غیرانتفاعی به صفر رسید که لزوماً به معنای تعطیلی موسسه نیست، اما اگر در گذر سال ها این مسئله تکرار شده و مسئولان این موسسات فکری برای دانشجو جذب نکنند به صورت خودکار منجر به تعطیلی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خاکی صدیق با بیان اینکه در برخی از این مراکز هم ظرفیت پذیرش دانشجو کاهش پیدا کرده است، تصریح کرد : ۱۷ موسسه غیردولتی هم تقاضای تجمیع دادند و تعدادی نیز درخواست انحلال کرده اند چرا که در سال های قبل ظرفیت های آنها صفر شده، رشته های بدون متقاضی داشتند یا به علت کیفیت پایین فاقد متقاضی بودند.
وی خاطرنشان کرد: مراکز غیردولتی تهران و اطراف تهران کمتر دارای چنین مشکلاتی هستند چون متقاضی بیشتری دارند. 
معاون آموزشی وزیر علوم همچنین درباره گسترش رشته های دارای کاربرد و دانش جدید در دانشگاه های سطح یک ایران گفت: تقاضاهایی که به دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای گسترش رشته ها ارسال می شود دارای زمینه های اشتغال تضمین شده، کاربرد و دانش جدید است.
وی افزود: دانشگاه های سطح یک و دو به دنبال رشته های سنتی و پرمتقاضی فعلی نیستند. یکی از حوزه هایی که بحث افزایش اختیارات دانشگاه ها را هم به دنبال دارد حذف ممیزی سخت کارگروه های تخصصی برای موافقت با ارائه یک رشته به دانشگاه های خوب است.
خاکی صدیق در این باره خاطرنشان کرد: اگر یک دانشگاه سطح بالا که ۷۰ سال است کار آموزشی انجام می دهد، مقدمات بررسی رشته های پیشنهادی این دانشگاه ها در شورای گسترش آموزش عالی که همان کارگروه های تخصصی است، را فراهم نکند، حذف می شود.
معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: استادان این دانشگاه ها روی برنامه های جدید درسی کار می کنند، از نظر علمی توانمند هستند و تعدادی از آنها در همین کارگروه های تخصصی وزارت علوم عضویت دارند و این وزارتخانه ضرورتی برای ممیزی روی رشته های درخواستی این دانشگاه ها ندارد.
وی اعلام کرد که رشته های درخواستی دانشگاه های سطح بالا به طور مستقیم در شورای گسترش آموزش عالی بررسی می شود.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آزمون سراسری موسسات آموزش عالی غیردولتی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۳۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با اشاره به ظرفیت‌های این استان،گفت: همه تلاش واحدهای دانشگاهی و استان در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است.

  سید عبدالله میرغیاثی ۱۰ اردیبهشت در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ که به میزبانی چالوس برگزار شد با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است، اظهار کرد: این سند با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده است.

وی افزود: به عنوان یک سند بالادستی همه ما مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکردهای تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را طبق این سند پیش ببریم.

وی با بیان اینکه مازندران یک استان حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالا است،تصریح کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحدهای مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: اولین گامی که در استان مازندران و در راستای سند تحول برداشتیم سعی شد در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحدهای دانشگاهی را برای یک بار به عنوان هیأت رئیسه داشته باشیم همچنین با رؤسای واحدهای دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار شد.

میرغیاثی یادآور شد: بر اساس ظرفیت هر یک از واحدهای دانشگاهی برنامه‌ریزی خواهیم کرد تا بتوان وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران به درجه مطلوب و مقبول برسد.

وی گفت: اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی برگزار شد.

این مسئول تاکید کرد: رئیس دانشگاه آزاد کشور این اجلاسیه را با مدیران گروه‌های کشوری علوم اجتماعی برگزار کرد تا در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت بگیرد تا با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه را جبران کنیم.

میرغیاثی ادامه داد: اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی جای نگرانی دارد زیرا در جامعه‌ای که علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‍‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود