Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، «مولودچاووش اوغلو»، وزیرخارجه ترکیه در جریان نشست مشترک با «ینس استولتنبرگ»، دبیرکل ناتو اعلام کرد که خرید سامانه موشکی اس ۴۰۰ از روسیه با این هدف صورت می‌گیرد که آنکارا برای دفاع هوایی خودش اتکای همیشگی به ناتو نداشته باشد.

در این ارتباط، چاووش اوغلو گفت: تا کنون ترکیه سیستم دفاع هوایی مستقل خود را نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به درخواست ما هلند، ایتالیا و اسپانیا اقدام به استقرار سامانه موشکی پاتریوت در ترکیه کردند. همه این سامانه‌ها بسیار خوب هستند، اما این فقط سازوکاری موقتی بود. در ابتدا آن‌ها این سامانه‌ها را نصب کردند، سپس این سامانه‌ها را برداشتند و بعدا دوباره نصب کردند. من گلایه‌ای در این خصوص ندارم، اما این شرایط به ما می‌گوید که ما باید سیستم دفاع هوایی خودمان را داشته باشیم. ما نمی‌خواهیم برای همیشه گدایی (سیستم دفاعی دیگران را) کنیم و این یکی از دلایلی است که باعث شده تا ما سیستم دفاع موشکی اس-۴۰۰ را خریداری کنیم.

با این حال در این نشست خبری، «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو در سخنان خود نگرانی ناتو را از خرید سامانه موشکی اس ۴۰۰ روسیه توسط ترکیه اعلام کرد و گفت اگرچه این به ترکیه مربوط است که چه سامانه‌ (موشکی) را بخرد، اما نگرانی بسیاری درباره تطابق اس ۴۰۰ با سامانه‌های ناتو وجود دارد و  عملیاتی شدن این سامانه موشکی خطر را برای دیگر اعضای ناتو افزایش خواهد داد.

وزیرخارجه ترکیه همچنین در نشست خبری مشترک با دبیرکل ناتو اعلام کرد که آنکارا انتظار دارد تا متحدان ناتو از عملیات در شمال سوریه حمایت کنند.

ترکیه پیش از این در اواخر سال ۲۰۱۷ توافق‌نامه خرید سامانه موشکی اس ۴۰۰ را به ارزش ۲.۵ میلیارد دلار با روسیه امضا کرده بود و به تازگی بخش‌هایی از این سیستم دفاع هوایی برای نصب وارد ترکیه شده است.

پیش از این نیز برخی دیگر از کشورهای اروپایی و آمریکا به ترکیه برای خرید سامانه موشکی اس ۴۰۰ از روسیه هشدار داده بودند و با نهایی شدن خرید اس ۴۰۰ توسط ترکیه، آمریکا آنکارا را از طرح ساخت و فروش جنگنده‌های اف ۳۵ کنار گذاشت.

با وجود تهدیدات آمریکا،اما ترکیه نصب سامانه موشکی اس ۴۰۰ را موضوعی تمام شده و در حال اجرا عنوان کرده است.

کد خبر 4743564

منبع: مهر

کلیدواژه: ترکیه ناتو سامانه اس 400 روسیه مولود چاووش اوغلو ینس استولتنبرگ ایالات متحده آمریکا سوریه ترکیه عراق دونالد ترامپ عربستان سعودی رژیم صهیونیستی فلسطین ایران روسیه رجب طیب اردوغان فرانسه جنگ 2015 یمن افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۴۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسپانیا: به‌زودی موشک‌های پاتریوت را به اوکراین ارسال می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، «مارگاریتا روبلز» وزیر دفاع اسپانیا اعلام کرد که اسپانیا به‌زودی موشک‌های سامانه «پاتریوت» را در اختیار اوکراین قرار می‌دهد.

وزیر دفاع اسپانیا این اظهارات را در نشست مجازی گروه موسوم به «گروه رامشتاین» بیان کرد که متشکل از حامیان غربی اوکراین است.

در بیانیه وزارت دفاع اسپانیا ادعا شده که در چهار روز آینده تعداد نامشخصی مهمات برای سامانه «پاتریوت»، سامانه پدافندی ساخت آمریکا به اوکراین ارسال خواهد کرد. وزیر دفاع اسپانیا چیزی درباره تحویل سامانه‌های پدافندی پاتریوت به اوکراین اشاره نکرد.

پیش از این روزنامه اسپانیایی El Pais گزارش داده بود که مادرید به دلیل فشارهای زیاد اتحادیه اروپا و ناتو، موشک های پاتریوت را به اوکراین عرضه خواهد کرد. به گفته این رسانه، اسپانیا تنها با سه باتری پاتریوت کار می کند و حدود 50 موشک "ذخیره جنگی" برای آنها نگه می دارد.

کد خبر 6090069

دیگر خبرها

  • اسپانیا: به‌زودی موشک‌های پاتریوت را به اوکراین ارسال می‌کنیم
  • موضع تازه وزیر دفاع امریکا به حمله موشکی ایران
  • واکنش ترکیه به حمله وزیرخارجه اسرائیل به اردوغان
  • نقاط فلج‌کننده گنبد آهنین برای موشکباران بعدی روشن شد
  • اردوغان: رادار ناتو در ترکیه موشک‌های ایران به‌سوی اسرائیل را رهگیری نکرد
  • رادار ناتو در ترکیه موشک‌های ایران به‌سوی اسرائیل را رهگیری نکرد
  • عملیات وعده صادق دفاع مشروع و جنگ اراده‌ها بود
  • مخالفت یونان با تامین سیستم‌های دفاع هوایی اوکراین
  • یونان ارائه سامانه دفاع هوایی به اوکراین را رد کرد
  • تایفون آمریکا در راه آسیا و اقیانوسیه(+عکس)