Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل ایمیدرو در این مراسم گفت: راه اندازی این مسیر، «اقدامی ملی» است؛ چرا که با احداث این مسیر و اجرای زیر ساخت‌های لازم، بخش معدن با شرایط مطلوب‌تری به صنایع بالادست متصل می شود و با توسعه زیرساخت مهمی مانند راه، مواد خام و محصولات پایین دستی از جمله کنسانتره و گندله به صنایع فولاد سازی به راحتی منتقل و فرآوری می شود و از این طریق از خام فروشی جلوگیری شده و منافع عمومی نیز برای مردم منطقه را در بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خداداد غریب پور، با بیان این که سیاست دولت توسعه زیرساخت هاست سازمان «ایمیدرو» را به عنوان مجری این سیاست توسعه ای  در بخش صنعت و صنایع معدنی معرفی کرد و افزود:  یکی از اهداف این سازمان، سرمایه گذاری در منطقه سنگان خواف برای رسیدن به تولید 17 میلیون تن کنسانتره و گندله است و برای تحقق این مهم، ایمیدرو به‌ جز سرمایه‌گذاری و توسعه اقتصادی، توجه به زیرساخت‌ها را نیز مد نظر دارد. 

رئیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) «توجه به زیر ساخت ها را رویکرد جدید در ایمیدرو عنوان کرد و افزود: در این رویکرد، دولت و بخش خصوصی و سرمایه گذار در کنار هم قرار می گیرند، چرا که معتقدیم سرمایه گذار نیز برای حمل مواد از معادن به صنعت بالادست خود نیاز به زیر ساخت های لازم دارد.

دکتر غریب پور با تشکر از سرمایه گذاران و مشارکت کنندگان، از جمله فولاد خراسان، افزود: ترابری مواد خام وتجهیزات، آمد و شد کارکنان کارخانه ها و شرکت ها و اهالی منطقه، شرایط ویژه ای ایجاد می کند و از این رو ضروری است که هم با هدف بهره وری اقتصادی و هم برای پیشگیری از خسارات مالی و تلفات جانی زیرساخت های ترانزیت جاده ای، ریلی و... در منطقه تقویت شود.

رییس هیات عامل ایمیدرو، از رایزنی هایی با وزارت راه درباره مسیر ریلی«سنگان -بافق» برای حمل حجم عظیم مواد معدنی سنگ آهن خام خبر داد و افزود:  در راستای توسعه زیر ساخت‌ها همچنین به توسعه ریلی در این منطقه و حتی برنامه‌ریزی برای میسر بودن امکان احداث فرودگاه در سنگان می‌اندیشیم. 

در بخش دیگری از این مراسم، معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه حمل و نقل کشور  یکی از ویژگی نخست این پروژه را آغاز عملیات اجرایی آن از مسیر ابتدایی و انتهایی به صورت هم زمان اعلام کرد و گفت: مزیت دوم اشتراک مساعی دو وزارت خانه «راه و شهرسازی» و «صمت» در احداث این پروژه است.

خادمی با اشاره به اهمیت ملی توسعه اقتصادی منطقه سنگان، افزود: اهمیت اقتصادی این منطقه معدنی برای کشور تقویت زیرساخت‌های منطقه از جمله احداث بزرگراه را ایجاب می کرد.

گفتی است پروژه احداث خط دوم جاده سنگان، خواف، رشتخوار و تربت حیدریه به طول 150کیلومتر و با سرمایه گذاری 866 میلیارد تومان با مشارکت شرکت «تأمین و توسعه زیر ساخت‌های شرق ایران» و شرکت «ساخت و توسعه زیربنای حمل و نقل کشور» و زمان بندی 40 ماهه اجرا خواهد شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سرمایه سنگ آهن فولاد کریدور خواف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۴۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه «چهلمیر» در پارک ملی تندوره درگز پاکسازی شد

به گزارش قدس خراسان، مهدی یزدان اظهار کرد: پاکسازی منطقه چهلمیر همراه با پیاده روی با حضور دوستداران محیط زیست در راستای افزایش مشارکت مردم در امر حفاظت از محیط زیست و فرهنگ سازی برای حفاظت از انفال به مناسبت هفته زمین پاک و در راستای اجرای پویش «مسیر سبز _ ایران پاک» برگزار شد.

وی با اشاره به مشارکت دستگاه‌هایی از جمله آموزش و پرورش، جمعیت هلال احمر، منابع طبیعی و آبخیزداری در پاکسازی تندوره بیان کرد: علاوه بر این افزون بر ۲۰۰ نفر از گروه‌های خود جوش مردمی در این زمینه همکاری کردند.

معاون محیط زیست انسانی اداره کل محیط زیست خراسان رضوی ادامه داد: این اقدام ارزشمند در هفته زمین پاک با شعار «مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک و نجات زمین»، به منظور حفظ طبیعت و پاکسازی محیط زیست به عنوان یک فرهنگ عمومی صورت گرفت.

یزدان جو گفت: در این ویژه برنامه محیط زیستی بخش قابل توجهی از مسیر دره چهلمیر که زیستگاه گونه‌های ارزشمندی همچون پلنگ، قوچ و میش، کل، بز و گربه سانان و پرندگان ارزشمند است، پیمایش و پس از پیاده روی سبک، پاکسازی و حجم زیادی از پلاستیک‌ها و زباله‌های رها شده در طبیعت و رودخانه چهلمیر جمع آوری و پاکسازی شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • منطقه «چهلمیر» در پارک ملی تندوره درگز پاکسازی شد
  • بیجار از نبود هتل مناسب رنج می‌برد/ لزوم توسعه زیرساخت‌های فرهنگی
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • ۳۰۰۰خوابگاه متاهلی در کشور در حال ساخت است
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • ‌ ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران ‌در «جویم» فارس
  • آغاز طرح تحویل دفترچه‌های اقامت طرح سپرده گذاری و ساماندهی سرمایه‌های خرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • آغاز پروژه گازرسانی به میجان از توابع جبالبارز