Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-27@12:44:52 GMT

فروش جنرال موتورز آمریکا در چین کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۲۵۰۹۲

به گزارش رویترز، فروش شرکت جنرال موتورز در چین از ماه جولای تا سپتامبر 17.5 درصد کاهش یافته است. این خودروساز آمریکایی از کند شدن رشد اقتصادی در بحبوحه جنگ تجاری چین و آمریکا و افزایش رقابت در بخش مهم خودروهای اس یو وی ضربه خورده است.

 جنرال موتورز در سه ماهه سوم سال جاری میلادی 689531 خودرو در چین تحویل داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش فصلی فروش این شرکت در چین در  پایان سپتامبر پنجمین سه ماه متوالی کاهش فروش در چین بود. چین بزرگترین بازار اتومبیل جهان را دارد.

 جنرال موتورز 2.26 میلیون خودرو در 9 ماه اول سال جاری میلادی تحویل داده است.

 طبق گزارش اداره سازندگان اتومبیل چین، با کاهش فروش شرکت های جنرال موتورز و فورد موتور در چین، سهم شرکت های اتومبیل سازی آمریکا در بازار خودروهای مسافربری چین تا  9.5 درصد در هشت ماه اول سال جاری کاهش یافت در حالی که این سهم در سال گذشته در همین دوره 10.7 درصد بود.

 در همین دوره زمانی، سهم خودروسازان آلمانی تا 23.8 درصد از  21.6 درصد سال گذشته و سهم خودروسازان ژاپنی تا 21.7 درصد نسبت به 18.3 درصد سال گذشته افزایش یافته است.

 جنرال موتورز در چین با شرکت سایک موتور قرارداد مشترک دارد. خودروهای بیوک ، شورلت و کادیلاک در این شرکت ساخته می شود. این شرکت همچنین قرارداد دیگری با سایک و گروه گوانژی اتوموبایل برای ساخت مینی ون دارد.

 جنرال موتورز دومین خودروساز بزرگ بین المللی در چین از نظر فروش است که سال گذشته 3.64 میلیون خودرو در این کشور فروخت که کمتر از 4.04 خودروی فروخته شده در 2017 بود.

 فروش سالانه خودرو در چین در سال گذشته برای اولین بار از دهه 1990 کاهش یافت و انتظار می‌رود در سال جاری هم پایین آمده باشد. فروش خودرو در چین در ماه اوت 6.9 درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته بود.

 یکی از مقامات اداره سازندگان اتومبیل چین گفت صنعت اتومبیل در چین در سه سال آینده شاهد یک رشد بسیار پایین یا حتی رشد منفی خواهد بود.

 گزارش فروش ماه سپتامبر هفته آینده منتشر می شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۵۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت دینار عراق امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

زی‌سان: قیمت صد دینار عراق امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳, در بازار ۴,۱۹۵ تومان است که نسبت به روز گذشته ۴۵ تومان (۱.۰۶ درصد) کاهش یافته است. هر واحد صد دینار عراق، روز گذشته با قیمت ۴,۲۴۰ تومان معامله می‌شد.

امروز ۱۰۰ دینار عراق در بازار آزاد مانند دیروز با کاهش قیمت روبرو بوده است، قیمت ۱۰۰ دینار عراق که دیروز با کاهش قیمت ۴۵ تومانی به ۴,۲۴۰ رسیده بود، امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ با کاهش ۴۵ تومانی (۱.۰۷ درصد) به ۴,۱۹۵ رسید. بالاترین قیمت ۱۰۰ دینار عراق در ۲۴ ساعت گذشته ۴,۲۲۵ تومان و در پایین‌ترین قیمت در رقم ۴,۱۹۵ تومان خرید و فروش می‌شد.

 قیمت فعلی ۱۰۰ دینار عراق نسبت به هفته گذشته ۳.۵۶ درصد کاهش را نشان می‌دهد. همچنین بهای هر واحد ۱۰۰ دینار عراق در شش ماه گذشته حدود ۷.۲۹ درصد افزایش یافته است.

 

tags # قیمت دینار عراق سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • قیمت دینار عراق امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت دینار عراق امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت لیر ترکیه امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​
  • قیمت دینار عراق امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت لیر ترکیه امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سقوط شدید فروش گوشی‌های اپل در چین
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد
  • جهش همزمان تولید و فروش شرکت نفت ایرانول در سال جدید
  • افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳