Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرشاد غزالیان سرپرست تیم وزنه برداری دانشگاه آزاد اسلامی و مدیر تربیت بدنی دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز از آغاز تدوین طرح بزرگ استعدادیابی در دانشگاه آزاد و مدارس سما خبر داد و گفت: سال 87 در کمیته ملی المپیک حضور داشتم و آنجا بود که این طرح را برای فدارسیون وزنه برداری نوشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیار هم طرح موفقی شد و بازیکنان بسیار نخبه ای از دل آن طرح روانه اردوهای تیم های ملی پایه شدند و هنوز هم در وزنه بردای کشور و تیم ملی حضور فعال دارند.

وی افزود: طرح به صورت خوشه ای بود و کشور به پنج منطقه تقسیم شد. هر منطقه از چند استان تشکیل می شد و ورزشکاران آن منطقه در تاریخ های خاصی به پایگاه اصلی مراجعه می کردند و مورد ارزیابی های خاص قرار می گرفتند. یادم هست که بازیکنان از نظر جسمانی، پزشکی، ترکیب بدنی و روانشناسی مورد ارزیابی قرار می گرفتند و همین موضوع کمک کرد تا استعدادهای فراوانی کشف شده و به اردوهای تیم های ملی اضافه شوند.

غزالیان با اشاره به امکانات سخت افزاری و نرم افزاری دانشگاه آزاد برای توسعه ورزش پایه گفت: در دانشگاه آزاد خاصه واحد علوم و تحقیقات بسیار مستعدیم که پایلوت آکادمی بزرگ استعدادیابی وزنه برداری باشیم. دقیقا اینجا می تواند یک مرکز اصلی باشد تا استعدادها برای تست های مختلف به اینجا بیایند. پیش از این هم این طرح را در فدراسیون وزنه برداری انجام داده ایم و حالا هم می توانیم این کار را برای دانشگاه آزاد انجام دهیم. با توجه به تعداد بالای دانشجویان و متخصصان ورزشی در این مرکز می توانیم با هزینه های بسیار پایین و کیفیت بسیار بالا این طرح را عملیاتی کنیم. اطمینان کامل دارم که این طرح مورد حمایت دانشگاه آزاد قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به استعدادهای ورزشی مدارس سما گفت: می توان طرح را هم در رده های سنی پایین و در مدارس سما پیش برد و هم اینکه برای دانشجویان از آن استفاده کرد اما کلا طرح های استعدادیابی برای رده های سنی پایین در نظر گرفته می شوند. تصور اینکه دانشگاه علوم و تحقیقات تبدیل به پایگاه تخصصی استعدادیابی دانشگاه آزاد شود برایم بی اندازه خوشایند است.

104 / 167 فرشادغزالیان وزنه برداری باشگاه ورزشی دانشگاه آزاد استعدادیابی ورزشی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزنه برداری باشگاه ورزشی دانشگاه آزاد استعدادیابی ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۶۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تالاخادزه ایران کجاست؟

 قهرمان جوانان جهان یکی از سرشناس‌ترین غایبان اردوی تیم ملی وزنه‌برداری ایران به شمار می‌رود، اما دلیل دعوت نشدن علیرضا یوسفی به اردو چیست؟

به گزارش ایرنا، علیرضا یوسفی دارنده نشان طلای المپیک ۲۰۱۸ جوانان، قهرمان نوجوانان و جوانان جهان، یکی از غایبان سرشناس اردوی تیم ملی وزنه‌برداری به شمار می‌رود. این اردو با حضور ۱۲ پولادمرد از ۳۱ فروردین‌ماه زیر نظر نواب نصیرشلال در فدراسیون وزنه‌برداری پیگیری می‌شود.

یکی از بدشانسی‌های یوسفی در یکسال گذشته مصدومیت در مسابقات قهرمانی آسیا بود که راه المپیک را بر روی وی سد کرد. یوسفی در مسابقات جینجو با مهار وزنه ۲۴۶ کیلوگرم رکورد جوانان جهان را به میزان ۷ کیلوگرم ارتقا داد و به نشان نقره دوضرب قهرمانی قاره کهن رسید. او در جینجو برای کسب نشان طلای دوضرب و مجموع پشت وزنه ۲۴۹ کیلوگرمی قرار گرفت اما در مهار آن ناموفق بود. تلاش برای مهار این وزنه موجب شد تا قهرمان المپیک ۲۰۱۸ جوانان چند ماه از میادین دور باشد.

مصدومیت و دوری وی از میادین، غیبت هرکول ایرانی در مسابقات قهرمانی سال ۲۰۲۳ جهان را در ریاض به همراه داشت و این پولادمرد عملا المپیک را از دست داد. البته یوسفی آذرماه سال ۱۴۰۲ با حضور در رقابت‌های جهانی جوانان در مکزیک وداع باشکوهی با این رده سنی داشت و به عنوان قهرمانی جهان رسید.

پیگیری‌های خبرنگار ایرنا از وضعیت این قهرمان حکایت از آن دارد که یوسفی یک مصدومیت جزیی از ناحیه پا دارد و این مصدومیت موجب شد تا وی نتواند در مرحله جدید اردو تیم ملی حضور پیدا کند. البته کادر فنی بنا دارند تا یوسفی را پس از درمان به اردوی تیم ملی فرا بخواند.

تیم ملی وزنه‌برداری ایران اکنون با ترکیبی از پولامردان جوان و باتجربه تشکیل شده و نفرات این تیم خود را برای بازی های المپیک و قهرمانی وزنه‌برداری جهان در منامه آماده می‌کنند.

یوسفی یکی از نفرات جوان دسته فوق سنگین به شمار می‌رود که تاکنون در رده‌های سنی افتخارات زیادی را برای ورزش ایران کسب کرده است. یوسفی همچنین مدال نقره قهرمانی آسیا را در حرکت دوضرب در کارنامه دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مراسم تجلیل از قهرمانان با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود
  • تقدیر سجاد انوشیروانی و کوروش باقری از معلمان
  • برگزاری تورنمنت برای استعدادیابی در فوتبال پایه
  • عکس| تقدیر اسطوره‌های وزنه‌برداری از معلمان
  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • هیئت وزنه‌برداری استان همدان ۱۷ نشان به دست آورد
  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • تالاخادزه ایران کجاست؟
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی