Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک اقتصادی، تاریخ اقتصاد ایران و جهان آینه ای است تمام نما از رویدادهای اقتصادی که در گذشته رخ داده است و بیانگر ریشه های تاریخی بسیاری از واقعیت های امروز ایران و جهان است. موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی بیستمین روز مهر ماه پرداخته می شود که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

20 مهر 1320، مجلس لایحه اختیارات تقی ‌زاده وزیر مالیه را به تصویب رساند. پیش ‌تر مجلس لایحه دیگر تقی ‌زاده مبنی بر استقراض سه میلیون تومان از بانک ملی برای پرداخت‌ های مملکتی را به تصویب رسانده بود.

20 مهر 1314، کارخانه‌ های بزرگ قندسازی کرمانشاه و مرودشت فارس از طرف هیات وزیران افتتاح شد.

20 مهر 1331، لایحه به جریان گذاشتن چک ‌های تضمینی با توجه به اختیارات نخست ‌وزیر در مجلس شورای ملی تصویب شد.

20 مهر 1338، بانک توسعه صنعتی و معدنی ایران با یک میلیارد ریال سرمایه اصلی و دو میلیارد و صد و هشتاد میلیون ریال سرمایه امانی افتتاح شد و شروع به کار کرد.

20 مهر 1349، شهرداری تهران کارخانه بازیافت احداث کرد.

20 مهر 1389، سردار احمدی ‌مقدم فرمانده‌ نیروی انتظامی در جلسه‌ جامعه‌ وعاظ تهران خبر داد: دشمن با جمع ‌آوری ارز از بازار داخلی می ‌خواست به سیستم اقتصادی ضربه وارد کند، لیکن همین مساله باعث شد نقدینگی از بازار جمع ‌آوری شود. وی افزود: ضرب ‌آهنگ فتنه اقتصادی شروع شده است.

20 مهر 1390، شمس الدین حسینی سخنگوی اقتصادی دولت با بیان اینکه فردی که دارای تابعیت ایرانی باشد به لحاظ قانونی امکان بهره ‌مندی از یارانه‌ های نقدی را دارد، از آغاز مرحله جمع‌ آوری اطلاعات ایرانیان خارج از کشور برای پرداخت یارانه ‌های نقدی خبر داد.

20 مهر 1392،  مسعود میرکاظمی، رییس کمیسیون انرژی مجلس از حضور وزیر نفت در اولین جلسه این کمیسیون برای پاسخگویی در خصوص اخبار برخی رسانه ‌ها مبنی بر لغو فروش نفت توسط بخش خصوصی خبر داد.

20 مهر 1394، در واپسین روزهای باقی مانده برای عبور برجام از مجلس ایران، سیدعباس عراقچی، رئیس ستاد پیگیری اجرای برجام گفت: روز دوشنبه نودمین روز از مرحله نخست اجرای برجام است که اگر طرح برجام در مجلس شورای اسلامی نهایی شود و به تایید شورای نگهبان برسد، روز تصویب نام خواهد گرفت.
عراقچی تاکید کرد که در این روز از نظر قانونی لغو تحریم‌ ها اتفاق می ‌افتد، ولی وقتی اجرایی می ‌شود که یکسری کارهایی که ایران باید انجام دهد، انجام شود که آن هم بین یک ماه و نیم تا ۲ ماه طول می ‌کشد و بستگی به این دارد که مراحل اجرایی شدن چقدر طول بکشد.

20 مهر 1396، صندوق بین ‌المللی پول پیش ‌بینی کرد نرخ تورم سالانه ونزوئلا در سال ۲۰۱۸ به بیش از ۲۳۰۰ درصد برسد.

 

منابع: موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی و روزنامه دنیای اقتصاد

منبع: تابناک

کلیدواژه: چنار محمودی ایدز کامبوج مجید تخت روانچی عباس ایروانی سحر تبر تاریخ اقتصاد اقتصاد ایران رویدادهای اقتصادی نرخ تورم چنار محمودی ایدز کامبوج مجید تخت روانچی عباس ایروانی سحر تبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۶۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهادری جهرمی: هیچ مرجعی معطل تصویب قانون جدید برای ساماندهی حجاب نیست

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت درباره آخرین جزئیات از لایحه عفاف و حجاب اظهار کرد:  درخصوص کلیّت لایحه عفاف و حجاب قبلاً گفتیم که قوانین موجود در حوزه‌های مختلف اجرایی، فرهنگی، تبلیغی، اجتماعی، انتظامی و قضایی روشن است.

وی افزود: شاید ضرورتی به تصویب قانون نداشته باشیم و هیچ الزامی نبود که این مسئله معطل مانده باشد تا یک قانون تصویب شود که اقدامی در این‌زمینه انجام بگیرد.

سخنگوی دولت ادامه داد: دولت با همراهی و همدلی و هم‌چنین با اصلاحات حداقلی در سریع‌ترین زمان ممکن، طبق تعیین تکلیفِ قانون اساسی مبنی بر اینکه لوایح قضایی باید از مسیر دولت به مجلس تقدیم بشود، لایحه را تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد.

بهادری جهرمی در پایان گفت: به‌نظر می‌رسد الان و یا هر مقطع دیگری هیچ مرجعِ اجتماعی، فرهنگی، انتظامی، قضایی و اجرایی معطل تصویب قانونی در این زمینه نیست و قوانین موجود تکالیف همین مراجع را در این موضوع‌های فرهنگی و اجتماعی مشخص کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حاجی‌بابایی: امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش های مختلف
  • موافقت وزیر اقتصاد عربستان با 5 پیشنهاد ایران
  • موافقت وزیر اقتصاد عربستان با ۵ پیشنهاد ایران
  • بهادری جهرمی: هیچ مرجعی معطل تصویب قانون جدید برای ساماندهی حجاب نیست
  • جدول مربوط به اعتبارات دستگاه‌های اجرایی تصویب شد
  • منابع بودجه ۱۴۰۳ تصویب و جدول حقوق و مزایا رد شد
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود