Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@22:10:01 GMT

۳۱ سال زندان برای ۱۱ هزار ویزای اربعین

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۲۶۵۸۹

۳۱ سال زندان برای ۱۱ هزار ویزای اربعین

رسیدگی به این پرونده از پنجم آبان سال ۹۵ به دنبال کشف ویزای جعلی کشورعراق از سوی مسافران کربلا در دستور کار پلیس قرار گرفت.

در بررسی‌ها روشن شد تعداد زیادی از مسافرن قصد داشند با ویزای جعلی به سفر بروند که دستگیر شده اند.

پلیس به بررسی پرداخت و در این میان روشن شد چند نفر با تشکیل یک شبکه جعل و با همکاری چند تن از کارکنان سفارت عراق در ایران اقدام به جعل ۱۱ هزار ویزا برای کشور عراق کرده اند که با توجه به موج وسیع سفر به کربلا در آستانه اربعین جعلی بودن ویزا‌ها کشف نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این مرحله وزارت اطلاعات وارد عمل شد و چند نفر از صاحبان ویزا‌های جعلی بازداشت شدند.

این فریب خوردگان گفتند که برای زیارت کربلا به دریافت ویزای عراق اقدام کرده بودیم، اما یک مرد در نزدیکی سفارت عراق به ما قول داد می‌تواند به راحتی و با مبلغی کمتر برای مان ویزا بگیرد. ما هم به او اعتماد کردیم و مدارکمان را به او دادیم، اما حالا متوجه شدیم ویزای جعلی در دست داریم.

با چند ماه کار اطلاعاتی سرانجام یکی از اعضای شبکه جعل ردیابی و بازداشت شد و دیگر همدستانش را لو داد.

وی گفت: مدتی پیش با مردی عرب زبان آشنا شدم. او در سفارت عراق مشغول به کار بود و می‌گفت: می‌تواند برایم ویزای جعلی جور کند. چون نزدیک اربعین بود و افراد زیادی می‌خواستند به سفر بروند از این فرصت استفاده کردم. من از دوستانم خواستم تا مدارک شان را به من بدهند و برای شان ویزا جور کنم. بعد از مدتی، چون دیدم پول خوبی به جیب زده ام، یک شبکه جعل هفت نفر راه انداختم و ما در این مدت توانستیم تعداد زیادی ویزای جعلی درست کنیم.

با اعتراف‌های رئیس شبکه، همدستانش نیز بازداشت شدند.

متهمان بهمن ماه سال ۹۷ در شعبه هشتم دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه ایستادند.

در جلسه رسیدگی به پرونده نماینده دادستان کیفرخوست را خواند و گفت: متهمان از اشتیاق مسافران کربلا سوءاستفاده کرده و اقدام به صدور بیش از ۱۱ هزار ویزای جعلی کرده اند. در این میان چند کارمند سفارت عراق نیز که اقدام به سرقت لیبل و برچسب‌های مربوط به ویزا کرده بودند دست دارند که برای همگی اشد مجازات می‌خواهم.

سپس متهم ردیف اول در جایگاه ویژه ایستاد و گفت: قبول دارم پلیس در بازرسی خانه ام حدود پنج هزار ویزای جعلی کشف کرده است، اما من جاعل و سرکرده شبکه نیستم و دیگر متهمان ویزا‌های جعلی را در خانه من نگهداری می‌کردند.

دومین متهم گفت: من فقط از طریق سایت، فهرست‌های مانیفست را پر می‌کردم و از جعلی بودن ویز‌ها اطلاعی نداشتم.

متهمان دیگر نیز ادعا کردند تحت فشار وزارت اطلاعات به جعل اعتراف کرده اند و بی گناه هستند. در پایان قضات وارد شور شدند و هر یک از متهمان را به چهار سال و نیم زندان محکوم کردند.

بنابه این گزارش؛ این حکم در دیوان عالی کشور مهر تایید خورد و قطعی شد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: وزارت اطلاعات ویزای جعلی عراق زائران اربعین کلاهبرداری سفارت عراق زیارت عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۶۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس

سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ گفت: یکی از خواننده‌های مطرح در کشور به پلیس فتا مراجعه و عنوان کرد یک صفحه جعلی با نام و تصاویر وی در شبکه‌های اجتماعی ساخته شده و اقدام به دریافت وجه و کلاهبرداری از شهروندان می‌کند.

این مقام انتظامی بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا تهران بزرگ تحقیقات خود را آغاز کردند و در بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد یک صفحه اینستاگرامی با بیش از ۴۰۰ هزار نفر دنبال کننده با سوءاستفاده از جایگاه اجتماعی و محبوبیت شاکی با جعل هویت وی با استفاده از تصاویر آرشیوی و ترفند کمک به افراد بی بضاعت از کاربران کلاهبرداری می‌کند.

وی افزود: کارآگاهان سایبری پلیس فتا پایتخت با بهره گیری از روش‌های علمی مجرم را در فضای مجازی شناسایی و با به دست آمدن اطلاعات هویتی وی پس از تشریفات قضایی متهم در یکی از مناطق شمال تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.

سرهنگ معظمی گودرزی بیان داشت: مجرم در تحقیقات به‌عمل‌آمده به ساخت صفحه جعلی با نام و مشخصات شاکی در شبکه اجتماعی اینستاگرام و دریافت وجه از بیش از ۳۰ نفر از شهروندان اعتراف و ابراز پشیمانی کرد، وی همچنین انگیزه خود را کسب مال نامشروع و مطرح شدن در فضای مجازی عنوان کرد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: به طور معمول افراد سودجو با استفاده از بستر شبکه‌های اجتماعی و هویت‌های مجازی جعلی که با جذابیت‌های ظاهری اغواکننده آراسته شده اقدام به فریب قربانیان خود کرده و از جملات زیبا و فریبنده برای رسیدن به نیت شوم خود استفاده می‌کنند لذا هموطنان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی می‌توانند موضوع را از طریق مرکز فوریت‌ها سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ یا نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • بازدید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • بازددید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳
  • شیرین سعیدی: از شنیده شدن خبر بازداشت خود شوکه شدم!