Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@14:55:30 GMT

خانه احزاب استان فارس تشکیل می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۲۸۱۰۶

خانه احزاب استان فارس تشکیل می‌شود

معاون سیاسی و امنیتی استانداری فارس گفت: تشکیل خانه احزاب یکی از اولویت‌های حوزه سیاسى استان است که  با پیگیرى‌هاى انجام شده، مکانی جهت واگذارى به خانه احزاب استان در نظر گرفته شده است. ۲۰ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۱ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از روابط عمومی فرمانداری شیراز نشست مشترک احزاب سیاسی شهرستان شیراز به میزبانی فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا امیری، فرماندار شیراز با اشاره به الزامات مردم سالاری خاطرنشان کرد: معتقدیم تحکیم پایه‌های نظام مردم سالاری دینی با حضور جریان‌ها و بازیگران عرصه‌های مختلف امکان‌پذیر است و یقینا یکی از بازیگران و کارگردانان عرصه سیاسی جامعه، تشکل‌ها و احزاب سیاسی هستند. 

وی با بیان اینکه فصل انتخابات بهار احزاب سیاسی است اما فعالیت احزاب نباید محدود به زمان انتخابات باشد، افزود: انتظار است که احزاب سیاسى در برهه‌هاى مختلف زمانى در مباحث مختلف ایفاى نقش کنند و معتقدیم که این نشست‌ها و گفت‌وگو ها دامنه و وسعتش در سطح جامعه ترویج داده شود.

حسینی: بهترین نقشه راه برای مردم و احزاب بیانیه گام دوم رهبر انقلاب استهمایش فصلی خانه احزاب با رویکرد انتخابات مجلس برگزار شدجزئیات همایش فصلی خانه احزاب اعلام شد

در ادامه این نشست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با بیان اینکه باید نگاهى به عملکرد احزاب مختلف استان و تأثیر آن در حوزه سیاسى داشت، خاطر نشان کرد: باید قبول کنیم که جریان‌ها و شخصیت‌های سیاسی استان فارس داراى سابقه سیاسى مفید و توانمند هستند که این امر انتظارات را از احزاب فعال استان بالا می‌برد.

 سید احمد احمدى‌زاده اظهار داشت: امروز نماینده عالى دولت  به عنوان یک استاندار بومی و با آشنایى و اشراف کامل به تمامى موضوعات در حوزه‌هاى مختلف به همراه دیگر معاونین ایشان آمادگى کامل خود را به منظور دریافت هر گونه انتقاد و پیشنهاد به همراه راهکار لازم اعلام داشته‌اند که مى‌بایست احزاب با سلائق مختلف با هدف توسعه پایدار استان خود به صحنه بیایند و اجازه ندهند تخریب جاى نقد را بگیرد.

وى با انتقاد از برخى رفتارها و جلسات که هیچ خروجى و حاصلى براى توسعه استان و حل مشکلات مردمى ندارد، افزود: ما اعتقاد داریم که احزاب و جریانات سیاسى مختلف با سلائق گوناگون باید  هر کجا منافع استان ایجاب کند یا در راستاى پیگیرى مطالبات مردمى بتوانند دور یک میز جمع شوند و براى مسایل و مشکلات مطرح شده راهکار ارائه دهند.

احمدى‌زاده با بیان اینکه یکی از کارکردهای مهم احزاب قانون‌مداری و نهادینه کردن قانون در جامعه است، تصریح کرد: تمامى احزاب با گرایش‌هاى سیاسى مختلف در دولت داراى سهم و مسئولیت هستند و به طبع احزاب مختلف در استان نیز مى‌بایست با برنامه اثرگذار براى حل مشکلات موجود به صحنه بیایند و از حضور و برنامه‌هاى مدون به همراه راهکارهاى ارائه شده تمامى احزاب استقبال مى‌کنیم. 

وی افزود: انتظار داریم احزاب سیاسى استان با هر گرایش سیاسى بیانیه گام دوم انقلاب اسلامى توسط مقام معظم رهبری را بیش از گذشته مورد توجه قرار داده و ضمن بومى‌سازى موضوعات متناسب با شرایط استان بر روى آن نشست‌هاى تخصصى و تحلیلى به منظور بهره‌بردارى حداکثرى برگزار کنند.

رئیس و سخنگوى ستاد انتخابات استان فارس با بیان اهمیت و نقش احزاب در معرفى نامزدهاى اصلح و فراهم کردن بستر لازم در راستاى حضور حداکثرى مردم در پاى صندوق‌هاى راى بیان کرد: در بحث سلامت و امنیت انتخابات با تمام توان ایستاده‌ایم و در همین زمینهگروه‌ها و کمیته‌های مختلفی تشکیل و فعالیت‌شان را آغاز کرده‌اند و در بحث رقابت سالم نامزدها در چارچوب قانون و مشارکت حداکثرى مردم که موضوعى ملی است انتظار داریم همگان به ویژه احزاب سیاسى در صحنه باشند.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری فارس در ادامه ضمن تاکید به ضرورت و استمرار نشست مشترک فرمانداران سراسر کشور  با احزاب و گروه‌های سیاسی اظهار داشت: تشکیل خانه احزاب یکى از اولویت‌های حوزه سیاسى استان است که  با پیگیرى‌هاى انجام شده، مکانی جهت واگذارى به خانه احزاب استان توسط یکى از دستگاه‌هاى اجرایى در نظر گرفته شده و در تلاش هستیم هر چه سریع‌تر این مطالبه بحق احزاب استان مبنى بر تشکیل خانه احزاب نیز جامه عمل بر آن پوشیده شود.

وی با بیان اینکه اطلاع‌رسانی از عملکرد و اقدامات موثر دولت به مردم باعث افزایش اعتماد عمومی و ایجاد امید به ویژه به نسل جوان می‌گردد خاطر نشان کرد: احزاب و گروه‌های سیاسی با سلائق متفاوت با هم‌افزایی در راستای منافع ملی می‌بایست در کنار هم باشند و با ترویج فرهنگ گفتمان با اتحاد، انسجام و همدلی شور و نشاط را برای جامعه خود به ارمغان بیاورند و راه را برای تقابل با یکدیگر و تزریق یاس و ناامیدی به مردم که هدف اصلی دشمنان است ببندند.

انتهای پیام/ش

R41382/P/S6,61/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۸۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال

 یک مقام ارشد سیاسی حماس به آسوشیتدپرس گفت که این گروه سیاسی نظامی حاضر است با یک آتش‌بس پنج ساله یا بیشتر با اسرائیل موافقت کند؛ در صورت ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی، سلاح‌های خود را روی زمین گذاشته و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهد شد.

به گزارش صدای ایران ، خلیل الحیه در مصاحبه‌ای که روز چهارشنبه با این خبرگزاری در استانبول انجام داده همچنین تاکید کرد که حماس آمادگی دارد به سازمان آزادی‌بخش فلسطین بپیوندد تا یک دولت واحد برای غزه و کرانه باختری تشکیل شود. 

به نوشته یورونیوز،  این گروه فلسطینی قبلا همواره تاکید کرده که مبارزه خود را تا زمان نابودی اسرائيل ادامه خواهد داد.

الحیه که از مقام‌های بلندپایه حماس به شمار می‌رود که در مذاکرات برای آتش بس و تبادل گروگان‌ها حضور داشته در این مدت گاهی لحن تند و مخالف و گاهی هم بیان آشتی‌جویانه‌ای داشته است. 

او در بخش دیگری از این مصاحبه تاکید کرد که «حماس آمادگی دارد حدود کشور فلسطینی را بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی که تاکید دارد باید در امتداد مرزهای پیش از جنگ ۱۹۶۷ تشکیل شود، بپذیرد.»

وی در خصوص اینکه اگر چنین اتفاقی بیفتد چه سرنوشتی در انتظار حماس خواهد بود گفت: «آن‌وقت شاخه نظامی ما منحل می‌شود. تجربیات افرادی که با اشغالگران جنگیدند چه شده است؟ وقتی به استقلال رسیدند و حقوق خود را کسب کردند به احزاب سیاسی تبدیل شدند و نیروهای مبارز هم به ارتش ملی پیوسته‌اند.»

طی سال‌ها، حماس گاهی موضع عمومی خود را نسبت به احتمال تشکیل کشور فلسطینی در کنار اسرائیل تعدیل کرده است. اما برنامه سیاسی آن هنوز رسما بر شکل گیری کامل فلسطین از از رودخانه تا دریا (من النهر الی البحر) است؛ منطقه‌ای از رود اردن تا دریای مدیترانه که شامل اسرائيل نیز می شود.  

الحیه نگفت که آیا استقبال آشکار او از راه حل دو کشوری به منزله پایان دادن به درگیری فلسطین با اسرائیل است یا گامی موقت به سوی هدف اعلام شده این گروه برای نابودی اسرائیل.

تشکیلات خودگردان فلسطین امیدوار است که یک کشور مستقل در کرانه باختری، شهر قدس شرقی و غزه ایجاد کند، مناطقی که اسرائیل در جنگ ۱۹۶۷ در خاورمیانه تصرف کرد. در حالی که جامعه بین المللی به شدت از چنین راه حل دو کشوری حمایت می‌کند، دولت تندرو بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، آن را رد می کند.

اسرائیل می‌گوید که از زمان آغاز جنگ، اکثر گردان‌های اولیه حماس را منهدم کرده است، اما چهار گردان باقی‌مانده در رفح مخفی شده‌اند. اسرائیل استدلال می‌کند که حمله به رفح برای پیروزی بر حماس ضروری است.

الحیه اما می‌گوید که چنین حمله‌ای نمی‌تواند به نابودی حماس بینجامد. او گفت که تماس‌ها بین رهبری سیاسی خارج و رهبری نظامی در غزه بدون وقفه در جریان است و تماس‌ها، تصمیم‌گیری‌ها و جهت‌گیری‌ها با مشورت  بین دو گروه انجام می‌شود. 

جنگ غزه نزدیک به هفت ماه طول کشیده و مذاکرات آتش بس متوقف شده است. جنگ با حمله مرگبار ۷ اکتبر به جنوب اسرائیل آغاز شد که در آن گروه حماس حدود ۱۲۰۰ را کشتند. در مقابل اسرائيل عملیات نظامی گسترده‌ای را در سراسر نوار غزه آغاز کرد، حملاتی که تاکنون جان بیش از ۳۴ هزار فلسطینی را گرفته و باعث آوارگی ۸۰ درصد از جمعیت ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفری این باریکه شده است.

دیگر خبرها

  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • حمله به رفح به یک درگیری سیاسی در اسرائیل تبدیل شده است
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • حماس: حمله به رفح به یک نزاع سیاسی داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است
  • شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال
  • تشکیل قرارگاه ارتقای کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور در بسیج اساتید
  • حمله افراد نقاب‌پوش به یک نشست سیاسی در سوئد
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • تشکیل یک استان جدید در کمیسیون سیاسی دولت تصویب شد
  • تصویب تشکیل استان تهرانِ شرقی در کمیسیون سیاسی دولت