Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@09:24:51 GMT

تاریخچه لباس فرم اداری

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۲۸۷۰۶

تاریخچه لباس فرم اداری

اگرچه امروزه لباس کار کمتر در غالب رسمی آن بکار میرود ، ولی کماکان نمی توان اهمیت کدهای لباس در مشاغل را نادیده گرفت.حتی اگر شغل شما به گونه ای است که از لباس فرم اداری ساده استفاده می کنید ، مطمئناً برای جلسات اداری و رسمی باید از استانداردهای تعریف شده برای کد های لباس پیروی کنید.

واقعیت این است که از سال 1970 میلادی به بعد ، لباس های کار بیشتر از حالت رسمی درآمدند و فرم روزمره تری به خود گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید به خاطر داشت که همانند بسیاری دیگر از زمینه ها ، استایل لباس کار و تغییرات در این زمینه یک شبه اتفاق نیفتاده است.

در دهه 50 میلادی ، غالباً مردها از کت و شلوار و اورکت های تیره رنگ ، پیراهن سفید ، کراوات تیره و همچنین کلاه استفاده می کردند. خانم ها نیز از کت های پشمی ، بلوزهای ابریشمی و پیراهن ، جوراب های ساق بلند و کفش هایی با پاشنه های نازک استیل استفاده می کردند. البته در کشور ما برای خانم‌ها بیشتر استفاده از مانتو شلوار اداری رسمیت داشته و مورد استفاده بانوان در محل کار قرار می‌گرفته است .

شاخصه اصلی دهه 60 میلادی ، تاثیر گذاری زوج کندی(رئیس جهمور وقت ایالات متحده) در نوع پوشش مردم آمریکا بود. مد برای مردان محافظه کار تر بوده و کمتر در معرض تغییر قرار داشت. از جمله تغییرات لباس آقایان می توان به اسلیم شدن کت و شلوار ها و باریک تر شدن کراوت اشاره کرد. در طول دهه 60 لباس های کار خانم ها ، دچار تحولات ظریف و آشکاری شد. شلوار برای بانوان هنوز بعنوان لباس کار استفاده نمی شد هرچند که خارج از محیط کاری رایج بود.

دهه 70 شامل اتقلاب و تحول بزگی در زمینه لباس های کاری و اداری بود. تعداد بیشتری از خانم ها در این سال ها از شلوار به جای دامن استفاده کردند. پوشش در مشاغل این دوره شروع به بازتاب استایل غیر رسمی و روزمره کرد.

دهه 80 در زمینه استایل کاری شامل افراط و تفریط های زیادی در زمینه لباس های کاری میشود. بعنوان مثال می توان به استفاده از رنگ های روشن تر و یا رواج ریش و موی بلند برای مردان اشاره کرد. زنان در این دوره سبک پوشش اغراق آمیز مردانه را انتحاب کردند . کفش های پاشنه بلند نیز به آنها این امکان را میداد تا اختلاف قدی شان را با همکاران مرد خود کمتر کنند. آن ها می خواستند با سبک پوشش خود ، نشان دهند که در بازدهی کاری چیزی از مردان کم ندارند.

از شاخصه های دهه 90 افزایش مشاغلی بود که پوشش غیر رسمی را برای افراد قابل قبول می دانستند. پوشش کاری زنان در دهه 90 بیشتر به این سمت پیش رفت که نشان دهنده قدرت آنها در کار باشد. بعنوان مثال کت و شلوار و کفش هایی با پاشنه کوتاه مد شد. برای مردان نیز به سوی پیراهن های غیر رسمی تر ، پلیور ، شلوار های روشن و کفش های راحت تر رفت. سیلیکون ولی نمونه بارز و آغازگر این این هنجار شکنی ها در آن دوره بود.

به همین صورت با آغاز سال 2000 و شروع دهه بعدی ، این تمایل برای استفاده از استایل غیر رسمی شاغلین بیش از پبش به شکل محسوس تری دیده شد.

امروزه با افزایش مشاغل فریلنسری و از راه دور که افراد مجبور به داشتن حضور فیزیکی در محل کار نیستند ، مرزهای لباس کاری به طور کلی جا به جا شده است. می توان گفت کد های لباس کاری نسبت به گذشته دچار تغییر و تحول بسیاری شده است. هرچند امروزه مشاغل زیادی مانند مشاغل فناوری محور و خلاق در زمینه نوع پوشش کاری بسیار انعطاف پذیرند. برخی مشاغل نیز هنوز به شیوه های لباس کار محافظه کارانه و سنتی احتیاج دارند که میتوان به مشاغلی که در زمینه های حسابداری ، مالی ، حقوقی ، مشاغل دولتی ، مشاغلی که در حوزه رسانه و... فعالیت میکنند ، اشاره کرد.

به طور کلی تاثیرگذاری نوع پوشش انتخابی چه برای آقایان و چه برای بانوان در انتخاب لباس فرم غیر قابل انکار است. تاحدودی تصمیم گیری افراد در این مورد که آیا شما در کاری که مشغول به انجام دادن آن هستید تا چه اندازه‌ای حرفه‌ای و متخصص هستید در برخورد و نگاه اول وابسته به تناسب ظاهری شما با حرفه‌ای است که در آن مشغول به کار هستید .

همانطور که برای یک برنامه نویس یا گیگ پوشیدن تیشرت و شلوار جین تا حدودی پذیرفته شده است و حتی به نوعی نشان دهنده تبعیت از یک رفتار مخصوص به این قشر در زمینه پوشش اشاره دارد, اگر این نوع انتخاب  پوشش توسط یک وکیل باسابقه, استاد دانشگاه و یا یک پزشک اتفاق بیفتد, به نظر رفتاری عجیب و دور از انتظار خواهد بود . بر همین اساس میتوان نتیجه گیری کرد که یکی از معیارهای انتخاب نوع پوشش لباس اداری در محیط کار توجه به شاخص های اجتماعی حاکم بر محیط آن شغل میباشد. 

شرکت لباس کار و لباس فرم اداری بن بیگی با سال‌ها تجربه در زمینه طراحی و تولید انواع لباس کار و لباس فرم اداری برای بانوان و آقایان در مشاغل مختلف این افتخار را دارد که در زمینه طراحی و تولید لباس فرم به عنوانی مشاوری کارآزموده و حرفه ای در کنار شما باشد . شما می‌توانید با مراجعه به وب سایت بن بیگی به صورت رایگان با همکاران ما در ارتباط با طراحی و تولید لباس فرم اداری برای برند, فروشگاه و یا شرکت خود مشاوره نمایید و پیشنهادات کارشناسان شرکت را دریافت کنید .  

.

منبع: فردا

کلیدواژه: لباس کار رپر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۸۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی روستای امامزاده ابراهیم(ع) شفت بدون پروسه اداری آغاز شود

به گزارش خبرنگار مهر، مجید جودی ظهر دوشنبه در بازدید از مناطق آسیب دیده امام زاده ابراهیم شفت اظهار کرد: در دوران خدمتی سه دفعه است که آتش سوزی گسترده در این روستا اتفاق می‌افتد و این مساله بسیار تأسف برانگیز و ناراحت کننده است.

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن کشور با تاکید بر لزوم احیای مجدد روستای امامزاده ابراهیم شفت بر اساس اصول علمی و فنی بیان کرد: مسائل فنی، مقام سازی و اصولی سازی در احیا و بازسازی مجدد دهکده سوخته شفت لحاظ شود.

جودی، امامزاده ابراهیم شفت را از معدود روستاهای زیبا و کم نظیر ایران برشمرد و اضافه کرد: مسکن در امامزاده ابراهیم شفت با معیشت و اشتغال مردم منطقه گره خورده است.

وی با تاکید بر سرعت بخشی در ساخت و سازها در امامزاده ابراهیم شفت افزود: اشتغال، اقتصاد و معیشت ساکنین دهکده چوبی شفت به مسکن ارتباط مستقیم دارد و لذا ساخت و ساز منازل مسکونی این روستا باید سرعت بخشیده شود.

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور با بیان اینکه بازسازی روستای امامزاده ابراهیم شفت بدون پروسه اداری آغاز شود، گفت: امامزاده ابراهیم یک روستای معمولی نیست و باید نسبت به احیا و بازسازی مجدد این روستا اقدامات ویژه و ضرب العجلی صورت گیرد.

جودی با اشاره به تخریب بیش از ۲۵۰ منزل مسکونی در روستای امامزاده ابراهیم شفت بیان کرد: بازسازی و ساخت این تعداد منزل مسکونی در کمتر شش ماه باید به اتمام برسد.

وی از پرداخت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی با کارمزد پایین خبر داد و افزود: مقدمات پرداخت این تسهیلات برای روستاییان آسیب دیده شفت فراهم شده است.

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور با تاکید بر لزوم سرعت بخشی کار آواربرداری روستای حادثه دیده شفت بیان کرد: با بکارگیری تمام ظرفیت موجود در استان کار آواربرداری روستای امامزاده ابراهیم شفت انجام می‌شود و در صورت نیاز از استان‌های هم جوار درخواست کمک خواهیم کرد.

جودی با تاکید بر ضرورت حفظ معماری و بافت روستایی در امامزاده ابراهیم شفت اضافه کرد: ضمن تسریع در آواربرداری، بازسازی و ساخت و ساز در روستا باید تلاش شود تا این روستا بر اساس بافت سنتی و روستایی ساخته شود.

وی گریزی هم به آتش سوزی سال ۹۶ در روستای امامزاده ابراهیم شفت زد و افزود: منازل افراد جامانده از آتش سوزی سال‌های گذشته به بهانه آتش سوزی اخیر بازسازی می‌شود.

کد خبر 6098157

دیگر خبرها

  • روز جهانی آسم ۱۴۰۳ + تاریخچه، شعار و پوستر World Asthma Day
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • بازسازی روستای امامزاده ابراهیم(ع) شفت بدون پروسه اداری آغاز شود
  • مد خوب، مد بد!
  • آقای سامی بیگی، یک ملت به خاطر تو، به جان هم افتادن
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می‌گیرد
  • تاریخچه: تیمی که استقلال را دو رقمی کرده!
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می گیرد
  • احکام افزایش حقوق سال ۱۴۰۳ کارمندان قوه قضائیه صادر شد
  • روز یادبود آتش‌نشانان ۱۴۰۳ +تاریخچه و پوستر Firefighters’ Memorial Day