Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اعتدال آنلاین ، عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان در مجلس گفت: اقتصاد هرکشوری متشکل از بخش های مختلف است از جمله اقتصادکلان صنایع بزرگ ، خدمات ، بخش های تولیدی و اقتصاد دیجیتال که باتوجه به شرایط کنونی کشور امروزه اقتصاد دیجیتال اهمیت مضاعفی نسبت به گذشته پیدا کرده است  و این بخش می تواند به عنوان توان رقابتی ما دررقابت های تولیدی با سایرکشورها برای ما ارزآوری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

هرکسی هرچیزی دلش می خواهد می گوید

هدایت الله خادمی خاطرنشان کرد: متاسفانه با نزدیک شدن به ایام انتخابات بسیاری از مسئولان وزارت ارتباطات با استفاده از قدرت رسانه ای دولتی این مفهوم را طوری القا می کنند که منابع مالی و سودهای به دست آمده از صنایع دیجیتال غیرشفاف است که این هم خود یک معضل دیگری است و آنقدر گفتن حرف ها راحت شده است که هرکس هرچیزی دلش می خواهد می گوید و این مجوز را دارد که در شبکه های اجتماعی به هرکسی دلش خواست تهمت بزند چراکه نظارتی وجود ندارد درمورد وس هم همین اتفاق صورت گرفته است و به ناحق هرتهمتی را به این نوع کسب وکارها می زنند که لازم است اطلاع رسانی صحیح برای شفاف شدن ذهن مردم صورت گیرد.

نماینده مردم ایذه و باغملک درمجلس ادامه داد: باید نهادهای امنیتی ، قضایی و تصمیم ساز این موضوعات را شناسایی کنند و دلسوزانه برای حل چالش ها وارد مقابله با این تخلفات شوند که اساسا کدام جریان می خواهد ماجراهای یک صنعت دارای ظرفیت بالا را تبدیل به یک جنجال کند و اساسا این سوال مطرح است که چرا مسولان وزارت ارتباطات مدام در حال مطرح کردن موضوعات مبهم هستند و از این کار چه چیزی عایدشان می شود.

یادمان نرود اقتصاد دیجیتال باعث توسعه اقتصادی و فنی شد

او افزود: باید به خاطرداشت که عمده استارت آپ ها و کسب وکارهای فعال در زمینه اقتصاد دیجیتال زمانی شروع به کار کردند که شدیدترین تحریم ها علیه کشورمان درحال اجرا بود و انصافا این شرکت ها از زمانی که به وجودآمدند کارهای خوبی را از خود به جا گذاشتند و باعث توسعه اقتصادی و فنی شدند اما این کافی نیست و باید شرایطی مهیا شود که این دانش تبدیل به تولید محصول انبوه برسد تا بتواند با کالاهای خارجی رقابت کند .

خادمی بیان کرد: پیشرفت های خوبی درسال های اخیر در اقتصاد دیجیتال رخ داده است که نباید آن را تنها به عنوان یک نمونه موفق که بازخورد مثبتی دراقتصاد داشته است نگاه کرد بلکه باید دید که چند درصد از بودجه کشور را به شرکت های دانش بنیان و استارت آپ های فعال در زمینه اقتصاد دیجیتال اختصاص می دهند.

عضو کمسیون انرژی مجلس با اشاره به سو استفاده رسانه های معاند در حوزه خدمات ارزش افزوده اپراتوری گفت: حوزه خدمات ارزش افزوده اپراتوری یا همان وس به عنوان یکی از مهم ترین ابزارهای دشمن تبدیل شده است که البته این مسئله ناشی از یک رقابت ناسالم است به طوریکه برخی از جریانات داخلی با دردست داشتن قدرت رسانه‌ای طوری القا می‌کنند که منابع مالی و سودهای به دست آمده از صنایع دیجیتال غیرشفاف است و از آنها حتی با نام”پول‌های کثیف انتخاباتی ” یاد می‌کنند.

هدایت الله خادمی اظهارکرد: با تکیه بر شرکت های دانش بنیان و اقتصاد دیجیتال و کم کردن وابستگی به درآمد حاصل از فروش نفت می‌توان سهم بیشتری از بازار را در رقابت با رقبا به دست آورد بنابراین اگر کافیست تا دانش موضوعی داشته باشیم درآن صورت است که اقتصاد درچنین شرایطی می توان کالاهای بهتری فروخت اما به جای تکیه براین پتانسیل ها مدام درحال فضاسازی و جنگ تبلیغاتی علیه اقتصاددیجیال هستیم.

هر معضلی را در کف خیابان ها و فضای مجازی جستجو می کنند

خادمی معتقد است: مشکل اینجاست که هر معضلی رخ می‌دهد درکف خیابان به دنبال راه حل آن هستند بنابراین باید مشکلات به صورت شفاف اطلاع رسانی شود و راه حل مقابله با آن تعطیلی خدمات ارزش افزوده یا وس نیست که ریشه تمام این مشکلات از عدم نظارت سرچشمه می گیرد و دراین میان عده‌ای سوء استفاده می‌کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اقتصاد پول جنگ رسانه تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۸۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد

ایسنا/مازندران نخستین کارسوق آموزشی تحلیل و سواد رسانه‌ای و فضای مجازی برای دانش آموزان در شهرستان آمل برگزار شد.

مسئول برگزاری این همایش و کارسوق آموزشی به خبرنگار ایسنا گفت، نخستین کارسوق آموزشی تحلیل و سواد رسانه‌ای وفضای مجازی برای دانش آموزان با هدف ارتقاء سطح سواد رسانه‌ای و تحلیل آنها در این بخش درحوزه فضای مجازی با حضور دانش آموزان چند مدرسه به محوریت دبیرستان علامه حلی آمل برگزار شد.

مهناز خاکی داودی، با اشاره به اینکه درعصر کنونی که با گسترش هزاران شبکه رسانه‌ای، اخبار و مطالب با کسری از ثانیه در جهان منتشر می‌شود، داشتن سواد رسانه‌ای برای همه افراد جامعه به خصوص دانش آموزان مهم است، افزود: داشتن سواد رسانه به ما کمک می‌کند که اگر مطلبی یا سخنی با شدت کم یا زیاد منتشر شود می‌تواند تبعات زیادی داشته‌باشد.

وی ادامه داد، اگر افراد جامعه سواد رسانه‌ای نداشته باشند، قدرت تشخیص واقعیت را ندارند و می‌توانند تحت تاثیر شایعات کذب، دچار هیجانات زودگذر شده و تصمیمات بی نهایت سطحی را بگیرند، این نوع تصمیمات می‌تواند صدمات زیادی به ساختار جامعه و امنیت مردم وارد کند.

مدیردبیرستان علامه حلی آمل، همچنین با بیان اینکه سواد رسانه‌ای نوعی تکنیک عملی ومهارت بسیار ویژه است که در عصر حاضر یکی از مهمترین آموزش‌ها در جهان تلقی می‌شود، تصریح کرد، سواد رسانه‌ای به فرد این توانایی را می‌دهد که تحلیل مناسبی از مطالب منتشر شده در انواع شبکه‌های رسانه‌ای را داشته باشد.

به گفته خانم خاکی داودی، سواد رسانه ۵ مهارت را به ما می‌آموزد که شامل تشخیص چیزی که رسانه‌ها قصد ایجاد آن در باور مردم را دارند، تشخیص تعصبات و دروغ‌های رسانه‌ها، کشف داستان‌های پنهان در خبرها، ارزیابی رسانه‌ها با تجربیات، باورها و ارزش‌های خود طراحی و ایجاد پیام‌های رسانه‌ای خود است.

وی با بیان اینکه سواد رسانه‌ای به هر فردی مهارت دسترسی و استفاده از اطلاعات و محتوا، مهارت تحلیل و ارزیابی آن، مهارت ارزیابی انتقادی و مهارت تولید خلاق و ارتباط با پیام‌های رسانه‌ای را می‌دهد، اضافه کرد: امروز نوع استفاده از فضای مجازی که دانش آموزان استفاده می‌کنند، باید هوشیار باشند که خیلی‌ها با نوع مطالب وانتشار گسترده آن‌ها به دنبال پیاده کردن برخی هدف‌های خاص هستند و نمونه آن که دشمن امروز در فضای مجازی بدنبال جداسازی نوجوانان ما از ارزش‌های دینی و اسلامی است تا افکار نوجوانان ما را به سمت باورپذیری‌های غیر متعارف سوق دهد.

مدیردبیرستان علامه حلی آمل ادامه داد، برگزاری کارسوق و کارگاه‌های سواد رسانه‌ای با هدف آگاهی بخشی و توانمندسازی دانش آموزان و پیشگیری از آسیب‌های احتمالی در حوزه فضای مجازی در قالب این دوره آموزشی یک روزه برگزار شد.

در این دوره یکی از اساتید حوزه سواد رسانه‌ای وفضای مجازی به مفاهیم کلی از فضای مجازی و نقش آن در زندگی امروزی و نقش‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی این فضا اشاره کرد.

در ادامه مباحث مرتبط با امنیت در فضای مجازی، شیوه‌های کلاه برداری، حملات سایبری، حساسیت نسبت به آمادگی در برابر تکنولوژی هوش مصنوعی و تاثیرات عمیق‌تر آن در زندگی آینده بشر بیان شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد
  • کنکوری‌ها مراقب شگردهای کلاهبرداران باشند
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • ربیعی : فلسفه بقا بر فلسفه توسعه کشور چربیده است / تغییر سبک زندگی که در خیابان می بینید، توطئه نیست / جریان پرقدرتی سالهاست مقابل حاکمیت تفکر توسعه و پیشرفت ایستاده
  • اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • پلیس اصفهان خبر داد: اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • طنز در فضای مجازی با اقتصاد پیوند خورده است