Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@20:50:34 GMT

سیاسی کاریِ مردم را تشنه کرد

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۲۹۳۰۱

سیاسی کاریِ مردم را تشنه کرد

خبرهای زیادی در خصوص ارائه خدمات مانند ایجاد آبشیرین کن‌ها و سدها در رسانه ها منتشر شد، اما آن روی سکه چیز دیگری نشان می داد و مردم روز به روز تشنه‌تر می‌شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از سپاس؛ استان بوشهر یکی از استان های خشک و کم آب کشور است که هر ساله در فصل گرما دچار مشکلات بسیاری در حوزه کم آبی و گاهی اوقات بی‌آبی می‌شود و هیچ کس پاسخگوی تشنگی مردم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال هاست استانداران گذشته و استاندار فعلی، مجموعه عمرانی استانداری بوشهر و مجموعه آبفا استان، پشت تریبون رسانه ها قرار گرفته و وعده هایی برای رفع مشکلات مردم بخصوص در حوزه آب ارائه می‌کنند که تا کنون میزانِ انگشت‌شماری از آن برای ساکت کردن مردم محقق شده و بخش قابل توجهی از آن همچنان در سیر کاغذ بازی ادارای است.

مسئولین آبی استان بوشهر در نشست های متعدد مطبوعاتی، بارها تکرار کرده و وعده داده‌اند که آب استان بوشهر تامین و تا سال ۱۴۰۰ هیچ مغزن ذخیره آب در واحدهای مسکونی وجود نخواهد داشت، اما این وعده‌ی مسئولین آبفا، موجب شد مردم استان بیشتر احساس تشنگی کنند.

خبرهای زیادی در خصوص ارائه خدمات مانند ایجاد آبشیرین کن‌ها و سدها در رسانه ها منتشر شد، اما آن روی سکه چیز دیگری نشان می داد و مردم روز به روز تشنه‌تر می‌شوند.

سیاست‌بازی دولتی‌ها برای کادر سازی آغاز شده که در برخی موارد رسانه های محلی و خبرگزاری ها نیز با پوشش خبرهای بی‌اثر در بازی مدیران دولتی قرار گرفته و به ناچار خبرهای سوء منتشر شد.

پایگاه خبری تحلیلی سپاس در هفته های گذشته مطلبی با عنوان آبرسانی در مرکز استان با تانکر منتشر کرد که مجموعه آبفا استان نسبت به آن هیچ گونه واکنشی نشان نداد.

 

امروز همان آبرسانی با تانکر برای مردم حاشیه نشین شهر بوشهر و محلات جنوبی قطع شده است و مردم ناچار هستند برای تامین آب مورد نیاز خود هزینه‌هایی حدود هر ۲ هزار لیتر ۵۰ هزار تومان بپردازند، در حالی که همه واحدهای مسکونی دارای مجوزهای قانونی استفاده از آب شرب از شبکه‌ی آب دارند.

پورقربان مدیرعامل آبفا استان بوشهر بارها در تماس های تلفنی با مدیر سایت سپاس و پیام های مختلف اظهار کرده است که مشکلات مردم در محلات جنوبی رفع خواهد شد، اما روز به روز شاهد بی‌آبی بیشتری هستیم.

بارها مشکلات مردم به مدیر عامل آبفا استان به گونه های مختلف ارتباطی انتقال داده شد، اما در هر بار تماس، شماره تلفن یکی از همکاران خود را جهت پیگیری به سپاس می دهند و جالب تر اینجا است که همان فرد نیز هیچ گونه اختیار در پیگیری و پاسخ گویی ندارد.

ظاهرا مجموعه مدیریت آبی استان و استاندار به کارهای دیگری مشغول هستند که اصلا گوش شنوایی برای شنیدن مشکلات مردم نداشته و برنامه عملیاتی برای رفع تشنگی مردم ندارند، چون بارها ائمه جمعه، برخی رسانه ها، فعالین اجتماعی، مردم و سایر قشرهای جامعه با رسانه‌هایی که در اختیار دارند، تشنگی مردم را فریاد می زنند اما هیچ گوش شنوایی نیست.

مردم انتظار دارند آقای استاندار، سیاست‌بازی هایی که به فصل انتخابات باز می گردد را کنار گذاشته و سعی کند مردم محلات جنوبی را از تشنگی خارج و سیراب کند.

حال باید منتظر ماند که چه روزی مردم شهر و استان بوشهر از نوبت بندی های آب و منبع های ذخیره رها و بی‌دغدغه خواهند شد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۹۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ملی جهادآبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی

vضا عطایی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با اشاره به اجرای طرح جهاد آبرسانی در خراسان شمالی گفت: این طرح با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) با حجم سرمایه گذاری ۵۵۰ میلیارد تومان، در نظر دارد تا پایان دولت سیزدهم جمعیت ۹۰ هزار نفری را در ۱۶۴ روستای استان از نعمت آب پایدار بهره‌مند نماید.
عطایی عنوان کرد: طرح جهادآبرسانی در قالب چهار مجتمع روستایی "پایین دست شیرین دره"، "کهنه جلگه"، "پرسه سو" و زیدرسرانی"در استان در حال اجرا است که تاکنون ۱۹ روستا در این طرح از نعمت آب شرب پایدار بهره‌مند شده اند.
وی در خصوص روند اجرای این طرح در سال ۱۴۰۲ افزود: طرح جهادآبرسانی استان در سال گذشته، گام‌های مثبتی داشته و تاکنون ۳ هزار مترمکعب مخزن ذخیره آّب شرب احداث و ۱۴۰ کیلومتر خط انتقال نیز اجرا شده است.
عطایی در ادامه اظهارداشت: عملیات اصلاح و توسعه ۶۵ کیلومتر خط انتقال و احداث ۹ باب ایستگاه پمپاژ از دیگر اقدامات انجام شده این طرح در سال ۱۴۰۲ بوده است.
عطایی گفت: علیرغم اینکه عملیات نوسازی انشعابات در قرارداد طرح جهادآبرسانی عنوان نشده، اما با این حال سال گذشته ۲۰۰ مورد نوسازی انشعاب صورت گرفته و هزار و ۵۰۰ مورد انشعاب نیز در سال ۱۴۰۳ نوسازی خواهد شد.
وی بااشاره به اینکه برای اجرای این طرح در استان، اعتباری معادل ۵۵۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده، افزود: تاکنون ۱۷۰ میلیارد تومان برای طرح‌های جهاد آّبرسانی در استان هزینه شده است. 
طرح جهاد آّبرسانی، از اقدامات تاثیرگذار و امیدآفرین در جهت آبرسانی به مناطق روستایی کم برخوردار از آب شرب پایدار است؛ در این طرح، قرار است، ۱۰ هزار روستا در سطح کشور از نعمت آب سالم و بهداشتی پایدار بهره‌مند شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم است
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه‌تمام انتخابات را تمام کنیم
  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • کفتارهای سیاسی بر سر جنازه یک دختر نوجوان | بی‌اخلاقی رسانه‌های بیگانه درباره نیکا شاکرمی
  • طرح ملی جهاد آبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی
  • طرح ملی جهادآبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی
  • ورامین از سیاسی کاری و جناح بازی خسته است/عقب ماندگی راجبران کنیم
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • حجازی: هوادار واقعی استقلال کاری به نتیجه ندارد