Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین جلسه علمی طرح "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار" با محوریت الگوی نوین مشاغل خانگی

به گزارش ایسنا، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل اظهار کرد: جهاددانشگاهی اردبیل در پیشبرد اهداف مهم استانی از جمله اجرای این طرح با برنامه‌ریزی مناسب عمل می‌کند و به یقین اجرای طرح "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار" در استان اثربخش خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فریبا محمدلو با بیان اینکه پیگیری لازم برای افزایش میزان سهمیه استان اردبیل در این طرح در حال انجام است، افزود: به دلیل اهمیت ایجاد اشتغال برای زنان سرپرست خانوار، اجرای طرح "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار"  می‌تواند نقش مهمی در اقتصاد استان ایفا کند.

وی با اشاره به اینکه باید زیرساخت‌های لازم برای بهره برداری و ایجاد بازار فروش محصول صنایع تبدیلی در استان فراهم شود، خاطرنشان کرد: در انتخاب پیشران‌ها برای رشته‌های شغلی این طرح باید بسیار دقیق عمل و برای افراد موفق در این طرح به منظور ایجاد انگیزه بیشتر تسهیلات مناسبی در نظر گرفته شود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل با اشاره به اینکه این طرح از مزایا و جامعیت خوبی برخوردار است، تصریح کرد: با توجه به اینکه طرح "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار" برای اولین بار در استان اردبیل اجرا می‌شود لذا دستیابی به اهداف مهم و ارزشمند آن، همکاری و حمایت دستگاه‌های متولی را می‌طلبد.

جامعه هدف طرح "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار"  شناسایی شده‌ است

در این جلسه مدیر دفتر تجاری‌سازی و اشتغال جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: همکاری‌های سه جانبه خوبی بین جهاددانشگاهی، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل برای اجرای هرچه بهتر طرح "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار" صورت گرفته است.

مهران محمدی افزود: خوشبختانه به همت جهاددانشگاهی و با همکاری دستگاه‌های اجرایی استان، جامعه هدف طرح با توجه به مهارت، علاقه‌مندی و توانمندی شناسایی شده‌ است و این افراد آماده انجام مراحل مشاوره، آموزش، ارزیابی و ساماندهی برای اتصال به پیشران‌ها و بازار هستند.

وی با اشاره به اینکه آموزش، بازاریابی، اتصال به بازارهای محلی و ملی، برندسازی و استانداردسازی محصولات از مراحل مهم اجرای این طرح است، اضافه کرد: با همکاری دستگاه‌های متولی اشتغال استان، 9 اولویت شغلی با توجه به مزیت‌ و ظرفیت‌های استانی توسط جهاددانشگاهی اردبیل شناسایی شده است که از این تعداد پنج دسته شغلی در نهایت انتخاب خواهد شد.

وی با بیان اینکه سهم استان اردبیل از این طرح ملی یکصد و دو نفر است، ادامه داد: طرح مذکور در قالب همکاری و هم‌افزایی با طرح­های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای حل مشکلات اقتصادی زنان سرپرست خانوار انجام می­شود.

محمدی از انتخاب و هماهنگی پیشران‌ها طرح "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار" در استان خبر داد و یادآور شد: با بهره‌مندی از توانمندی‌ و حمایت‌ پیشران‌ها رسمی، فعال و موفق می‌توان ایجاد اشتغال جامعه هدف را توسعه بخشید.

وی با بیان اینکه این طرح منجر به ارتقاء وضعیت اقتصادی و اجتماعی زنان سرپرست خانوار می‌شود، ادامه داد: طرح مذکور توسعه فعالیت‌های شبکه‌ای، مشاوره و ارزیابی متقاضیان، توجه به مزیت‌های نسبی و رقابتی، اتصال به بازار و هدفمندی حمایت‌ها و کاهش وابستگی به تسهیلات را به دنبال خواهد داشت.

در این جلسه اعضای شورای علمی در خصوص نحوه ارتباط افراد با پیشران‌ها و نحوه برگزاری همایش‌های تخصصی برای جامعه هدف تصمیم‌گیری کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صنايع تبديلي استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۹۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به تداوم بارندگی در استان هشدار داد: دامداران، کشاورزان و مزرعه داران ماهی در این بارش ها خسارت هایی را متحمل می شوند که با بیمه کردن بخشی از این خسارت ها جبران می شود. علیرضا نیکروز تاکید کرد: تکرار سامانه بارشی تا پایان سال دور از انتظار نیست و ضرورت داد عشایر، کشاورزان اعم از باغداران، صیفی جات و حتی شیلات استان بیمه محصول خود را جدی بگیرند تا بخشی از خسارت ها با بیمه جبران شود. وی با اشاره به خسارت های سامانه بارشی سه روز گذشته گفت: علاوه بر خسارت های محصولات کشاورزی در شهرستان گچساران و باشت برخی راه های روستایی شهرستان کهگیلویه مسدود شده است که همکاران راهداری در حال بازگشایی آنها هستند. نیکروز با اشاره به ریزش جاده پاتاوه- دهدشت حد فاصل "قلعه دختر" و "قلعه گل" (همجوار روستای "دشت قاضی") ادامه داد: بلافاصله پس از ریزش، این جاده ملی بازگشایی شد و هم اکنون مشکلی برای تردد وجود ندارد. مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به دیگر خسارت های بارندگی در استان گفت: راه های عشایری و برخی از عشایر ما دچار آبگرفتگی شدند که امدادگران هلال احمر استان کمک های لازم را انجام دادند.

دیگر خبرها

  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • دو طرفه شدن بازار سرمایه مهم‌ترین عامل ایجاد قرارداد آتی تک سهم+ فیلم
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل