Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-03@05:50:40 GMT

دانشجویان توجه به محیط‌زیست را مدنظر قرار دهند

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۳۰۱۷۳

به گزارش خبرنگار ایلنا،سومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها، موسسات آموزشی، پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز صبح امروز با حضور منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و برخی از معاونین وزارت علوم و روسای دانشگاه‌ها در سازمان برنامه و بودجه برگزار شد.

منصور غلامی،‌ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این همایش اظهار داشت: آثار پر برکت این نمایشگاه حتما در آینده نمایان خواهد شد که یکی از آنها کاهش مصارف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا آموزش به معنای خاص آن در زمینه مدیریت سبز اهمیت ویژه‌ای دارد. دکتر کلانتری قبلا هم گفته بودند که آموزش محیط زیست را به دانشجویان تاکید کنیم که این امر حتما مورد توجه ما خواهد بود.

وی ادامه داد:  دانشجویان باید بحث توجه به محیط زیست را مد نظر داشته باشند تا در آینده آن را اعمال کنند و شاهد اثرات مهم آن باشند. اغلب کسانی که درباره محیط زیست صحبت می‌کنند  تصوراتشان حفاظت از منابع طبیعی است اما در این راستا اجرای مدیریتی فرا دستی وجود دارد. لذا در عرصه های گوناگون اقتصادی، اجتماعی،  برنامه ریزی و ... توجه به محیط زیست باید نگاه جامعی را شامل شود.  

غلامی اضافه کرد: در بخش مدیریت اجرایی تلاش‌های فراوان و در بخش آموزش فرهنگ مدیریت سبز نیز برنامه‌هایی در نظر گرفته شده است. در این راستا هم سازمان برنامه و بودجه و هم مراکز علمی و پژوهشی  همکاری‌هایی داشتند ما در دولت یازدهم و دوازدهم تاکیدات بیشتری به مدیریت سبز داشتیم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: امیدواریم بتوانیم الگو و نمونه‌های خوبی از مدیریت آن هم با نگاه به  مدیریت سبز در جامعه داشته باشیم، در حالی که در مسیر پیش رو ما با محدودت‌های جدی رو به رو هستیم. حساسیت داشتن به این موضوع نیز وجود دارد زیرا این مساله اساسی است. تلاش می‌کنیم با توجه به ظرفیت‌هایی که داریم در این زمینه وظایفمان را انجام دهیم.

وی اظهار داشت: ما همچنان پای وظایفی که به عهده ما هست و حتی وظایفی که به عهده گرفتیم خواهیم بود.  روند مدیریت سبز  بسیار مورد استفاده است و حتما در آینده هم تسری خواهد یافت و دیدگاه‌های صحیح دانشجویان و دانشمندان در این خصوص می‌تواند کمک شایانی به توسعه مدیریت سبز داشته باشد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه علوم تحقیقات و فناوری محیط زیست مد وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۰۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم عوامل موثر در آلودگی هوا و محیط‌زیست این استان را تشریح گرد. - اخبار استانها -

محمدحسین بازگیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم،در رابطه با عوامل مؤثر در آلودگی زمین، هوا و محیط‌زیست در استان، اظهار داشت: قم، یکی از کلان شهرهاست و در کلان شهرها علاوه بر بحث مدیریت شهری و اجتماعی، فعالیت‌های شهری که خود منشأ تولید برخی آلودگی هاست، قرار دارد و این استان به لحاظ طبیعی با بحث ریزگردها و گرد و غبار ناشی از کانون‌های فرسایش یافته اطراف شهر و آلودگی‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی، خودروها، کارخانه‌ها، فاضلاب و نابسامانی در حوزه مدیریت پسماند مواجه است.

وی افزود: با توجه به موقعیت اقلیمی و اکولوژی قم، که منطقه ای خشک و بیابانی است میانگین بارش سالانه در استان بسیار کم بوده و جزو استان‌های کم برخوردار در این زمینه است و با توجه به موقعیت مکانی و عبور و مرور انواع خودروها و صنایع هیتوکربنی که آلودگی‌های خاصی دارد و همچنین تولید فولاد و سرب و روی و غیره زمینه ساز و مستعد آلودگی‌های زیست‌محیطی و هوا است که به شکل‌های مختلف در تابستان و زمستان شاهد آن هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: در استان، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی همچون؛ منطقه حفاظت شده پلنگ درّه که بیش از 30 هزار هکتار است، با پوشش جانوری و گیاهی مناسب و حدود 5 تالاب که در فهرست تالاب‌های ملی کشور است، داریم.

بازگیر عنوان‌ کرد: بخشی از منطقه حفاظت شده کویری، با بیش از 80 هزار هکتار دارای پتانسیل‌های خوب در این استان است؛ پتانسیل‌هایی چون، گنبد نمکی که می‌تواند به یکی از میراث‌های طبیعی_تاریخی استان تبدیل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • پاکسازی منطقه نمونه گردشگری بوذرجمهر قاین