Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدارس احداث و بازسازی‌شده ایرانسل در لرستان، با حضور وزیر آموزش و پرورش و مدیرعامل ایرانسل، افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی‌ ایرانسل، ظهر پنجشنبه ۱۸ مهرماه، آیین افتتاح دبیرستان‌های بازسازی شده‌ی دخترانه شاهد پلدختر، پسرانه حمزه روستای گل‌گل و دبیرستان دخترانه تازه احداث شده‌ ایرانسل شهر معمولان، در استان لرستان، که پس از سیل فروردین ماه امسال آسیب دیده بود، با حضور دکتر بیژن عباسی آرند مدیرعامل ایرانسل، دکتر محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش، سید موسی خادمی استاندار لرستان، سید حمیدرضا کاظمی نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از دیگر مدیران استان و خیران مدرسه‌ساز کشور، برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم دکتر بیژن عباسی آرند با اشاره به فعالیت‌های صورت‌گرفته در حوزه آموزش از سوی ایرانسل گفت: «در جریان سیل شدید فروردین ۹۸، ایرانسل اقدامات بسیاری را عملیاتی کرد، از آن جمله پایدار نگهداشتن شبکه در شرایط سخت و بحرانی و ارائه تماس و پیامک رایگان، کمک به هموطنان سیل زده از طریق سازمان هلال احمر بود‌.»

عباسی آرند همچنین با تاکید بر توجه ایرانسل به آینده کودکان سیل زده و مسوولیت‌های اجتماعی که ایرانسل برای خود قائل است، افزود: «ما برای احداث و بازسازی ۵ مدرسه در استان‌های لرستان، خوزستان و گلستان برنامه ریزی کردیم که امروز یک مدرسه احداث شده و دو مدرسه‌ی بازسازی شده در لرستان، افتتاح می‌شوند.»

مدیرعامل ایرانسل ادامه داد: «ما زیر عنوان پروژه «مدارس درخشان» قبلاً مدارسی را در سیستان و بلوچستان تجهیز کرده‌ایم که امروز زیر نظر بهترین دبیران به صورت آنلاین درحال آموزش هستند، برنامه‌ی ما آن است که در مدارس این استان نیز این فعالیت را گسترش دهیم.»

کاظم قلم‌چی، فعال حوزه آموزش و از خیران مدرسه‌ساز کشور با ابراز خرسندی از حضور ایرانسل در امر اموزش گفت: «حضور سازمان‌ها و بنگاه‌های اقتصادی بزرگ مثل ایرانسل در امر مدرسه‌سازی و زیرساخت‌های آموزشی بسیار مغتنم است.»

در پایان این مراسم، از دکتر عباسی آرند، با حضور وزیر آموزش و پرورش، برای فعالیت‌های تاثیرگذار ایرانسل در حوزه ساخت و تجهیز مدارس استان‌های سیل‌زده، تقدیر شد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ایرانسل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۰۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد

مدیر‌کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور گفت: قرار است نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از وزارت نیرو، سید محمد واعظی‌نژاد، مدیر‌کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور با بیان اینکه 56 پروژه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور در 15 استان در حال اجراست، اظهار کرد: 16 پروژه ساخت نیروگاه های مدارس در 6 استان به پایان رسیده که همزمان در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت همزمان، از روز پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403 با افتتاح نمادین نیروگاه خورشیدی 60 کیلوواتی یک دبیرستان خیرساز به نام حاج غلام رضا زیرک در شهر قم با حضور محمود کمانی، معاون وزیر نیرو و حمیدرضا خان محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور به بهره برداری رسیدند.

واعظی نژاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر 56 پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور با ظرفیت 840 کیلووات توسط خیرین مدرسه ساز در حال اجراست؛ این نیروگاه ها در حال انعقاد قرارداد و یا در حال طی کردن مراحل اجرا هستند که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می شوند.

وی با اشاره به مزایای بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در مدارس کشور، افزود: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت های فسیلی در مدارس می شود.

واعظی نژاد در ادامه تصریح کرد: از آنجا سرانه های تخصیص یافته به مدارس پایین است و مدارس در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در آنان ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری همچون آب، برق و کاغذ و ... سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.

وی از هدف گذاری ساخت نیروگاه های خورشیدی در 20 هزار مدرسه کشور خبر داد و اظهار کرد: بر اساس هدف گذاری صورت گرفته، قرار است نیروگاه های خورشیدی در 20 هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح 16 نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و 56 پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲ مدرسه خیر ساز در جوادآباد ورامین افتتاح می‌شود
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان