Web Analytics Made Easy - Statcounter

تالار فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی بورس کالای ایران امروز (شنبه) میزبان عرضه ۶۰ هزار و ۷۴۳ تن وکیوم باتوم، مواد شیمیایی، مواد پلیمری، قیر و لوب‌کات است. امروز همچنین ۴ هزار و ۱۳۶ تن سبد میلگرد و ۱۲۰ تن شمش روی در تالار محصولات صنعتی و معدنی عرضه می‌شود.

این گزارش حاکی است، ۵۹۰ تن عایق رطوبتی، ۴۷ هزار و ۷۳۳ تن قیر و ۱۵ هزار تن گوگرد در تالار صادراتی بورس کالای ایران عرضه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازار فرعی بورس کالای ایران نیز در این روز عرضه یک هزار و ۱۹۴ تن نخ پلی استر را تجربه می‌کند.

معامله بیش از ۲۸ هزار تن انواع محصولات فولادی در بورس کالا

تالار محصولات صنعتی و معدنی بورس کالای ایران، روز چهارشنبه (۱۷ مهرماه) میزبان دادوستد ۲۸ هزار و ۹۲۰ تن انواع محصولات فولادی بود.

در این روز و در تالار مذکور ۱۰ هزار و ۱۲۰ تن سبد میلگرد، ۸ هزار و ۸۰۰ تن تیرآهن، ۸۸۰ تن شمش هزار پوندی آلومینیوم، ۱۰ هزار تن شمش بلوم و ۱۲ تن کنسانتره فلزات گرانبها معامله شد.

لازم به ذکر است، ۲۱ هزار و ۹۸۰ تن مواد شیمیایی، ۶ هزار و ۸۲۰ تن قیر، ۶۰ تن گوگرد، ۷ هزار تن وکیوم باتوم و یک هزار تن لوب کات نیز در تالار فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی بورس کالای ایران به فروش رسید.

تالار صادراتی بورس کالای ایران هم در این روز معامله ۲ هزار و ۳۲۸ تن عایق رطوبتی و ۲۰ هزار و ۶۹۰ تن قیر را تجربه کرد.

/ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۱۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند

مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه دوست نداریم حتی یک واحد صنفی به خاطر قاچاق بسته شود، گفت: در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا مشکلی به وجود نیاید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وحید خدرویسی مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها گفت: براساس قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز اگر کالای قاچاقی در یک واحد صنفی شناسایی شود، علاوه بر توقیف کالاهای قاچاق، در مرتبه اول جریمه نقدی دو برابر ارزش ریالی آن، مرتبه دوم چهار برابر ارزش کالا و مرتبه سوم جریمه نقدی معادل 6 برابر ارزش کالا برای واحدهای صنفی عرضه کننده کالای قاچاق در نظر گرفته شده است. در نتیجه مشاهده می‌کنیم که قانون‌گذار جرایم سنگینی را برای واحدهای صنفی متخلف در نظر گرفته است.

ضرورت پیشگیری اتحادیه‌ها از برخورد قانونی سخت/ بنای ستاد بستن واحدهای صنفی نیست

وی افزود: در تعریف قاچاق، تخلفات مختلفی از مبادی ورود تا محل عرضه در نظر گرفته شده است. ما جلسات متعددی را با تمام اتحادیه‌ها چندین با داشته‌ایم. تمام مسئولین ستاد دوست ندارند که حتی یک واحد صنفی به خاطر بحث قاچاق بسته شود. ما هم بر همه موضوعات واقف هستیم. تمام موارد به کرات بررسی می‌شود و ما روزانه گزارشات تحلیلی برای مقامات عالی کشور ارسال می‌کنیم.

نیت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از برگزاری جلسات با اصناف و دیگران همکاری است اگر بنا به مچ‌گیری و برخورد باشد دیگر نیازی به برگزاری جلسات نیست. ما در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا دیگر ضربه نخورید.

بی‌خبری واحدهای صنفی از جرایم شدید قانون

خدرویسی با اشاره به اینکه بخشی از واحدهای صنفی از سختگیری‌های قانون مبارزه با قاچاق کالا بی‌خبر هستند، گفت: بنابراین لازم است تا در حوزه آموزش، اتحادیه‌ها و اتاق اصناف اقداماتی انجام دهند. خواست ما این است که آموزش صحیح در این حوزه انجام شود تا دیگر به سراغ برخورد قانونی نرویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است