Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، مهرالله رخشانی مهر در حاشیه افتتاح دو مدرسه در پلدختر در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بحث جمع آوری بخاری های نفتی از اولویت های اصلی ما در سال ۹۸ است، اظهارکرد: با تخصیص اعتبارات مناسب از سوی سازمان برنامه ریزی، این اتفاق خیلی زود تر در استان ها شروع شده است.

وی با بیان اینکه ۲۴ هزار کلاس درس در ابتدای سال داشتیم که علمک گاز تا مدرسه رفته بود و زیرساخت جمع آوری بخاری نفتی فراهم شده بود، تصریح کرد: در سه ماهه گذشته این آمار به ۱۴ هزار مدرسه کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با تاکید بر اینکه بیشترین آمار بخاری های نفتی با۲۸۰۰ مورد مربوط به لرستان بوده است، افزود: طی سه ماهه گذشته ۱۳ میلیارد تومان اعتبار در این بخش به لرستان اختصاص یافته است.

رخشانی مهر با اشاره به اینکه از ابتدای ۹۸ تا امروز۴۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای جمع آوری بخاری های نفتی در کشور توزیع شده است، گفت: تعداد قابل توجهی از بخاری های نفتی مدارس در استان ها جمع آوری شده است.

وی با اشاره به اینکه از زمان سیل در سه استان گلستان و لرستان و خوزستان، سازمان نوسازی مدارس یک برنامه بلند مدت و یک برنامه کوتاه مدت تدوین کرد، افزود: در کوتاه مدت و برای مهرماه باید هرچه سریع تر مدارس تعمیری را آماده می کردیم تا به چرخه آموزش برگردند و امروز در لرستان همه مدارس نیازمند تعمیرات تحویل اداره کل آموزش و پرورش استان شده است.

وی با بیان اینکه مدارسی هم در نقاط خاص قرار داشت که نیازمند تعمیرات اساسی و بازسازی بودند، افزود: تعمیرات این مدارس انجام شده است و امروز یک مدرسه ۱۲ کلاسه در پلدختر نیز در مدت زمان دوماه تحویل استان شد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با تاکید براینکه یک مدرسه ۶ کلاسه در معمولان نیز با حمایت خیرین حقیقی و حقوقی به بهره برداری رسید، افزود: خیرین مدرسه ساز در اردیبهشت ماه تعهد کردند۲۱۰ میلیارد تومان را برای تکمیل پروژه های مناطق سیل زده اختصاص دهند که خوشبختانه این اتفاق خوب رقم خورد و امروز ۱۲۲ کلاس درس با حمایت خیرین تحویل آموزش و پرورش لرستان می شود.

رخشانی مهر با اشاره به اینکه در عین حال که در مناطق سیل زده بحران را پشت سر گذاشته ایم، گفت: محرومیت هایی از گذشته به جا مانده و مدارسی جدید باید جایگزین شوند تا روستاها فضای آموزشی داشته باشند.

وی تصریح کرد: برای مناطق سیلزده و روستاها نیز پروژه هایی تعریف شده که با پیشرفت های متفاوت از ۱۰ تا۸۰ درصد در حال اجرایی شدن هستند و این مدارس طی یک دوره مشخص تحویل می شود و از پایان آبان ماه امسال سری دوم مدارس ما تحویل خواهد شد و تا پایان سال 98 پرونده مدارس منطقه سیل زده لرستان بسته خواهدشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش اداره کل آموزش و پرورش استان استان گلستان گاز مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۱۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«رضا سپهوند» از حوزه خرم‌آباد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

مجلس دوازدهم یک مجلس ترکیبی از گرایش‌های سیاسی و احزاب مختلف از جمله اصولگرایان، جبهه پایداری، اصلاح طلبان، مستقلین و … خواهد بود.

مهم‌ترین موضوعی که باتوجه‌به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده موردتوجه قرار بگیرد، چیست؟

برای دستیابی به توسعه متوازن در کشور و توسعه لرستان که شعار بنده نیز هست باید مشکلات مهمی از جمله رفع بیکاری و اشتغال جوانان، پیگیری مسأله سدسازی و تخصیص حقابه لرستان و جذب سرمایه گذاری از طریق بخش خصوصی و نهادهای عمومی و … مورد پیگیری قرار بگیرد. در این زمینه نیز پیگیری مسائل مربوط به توسعه استان از طریق تأمین منابع کافی برای رفع این مشکلات به طور جدی مورد توجه قرار دارد و پیگیری می‌شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون بودجه، انرژی، توسعه، اقتصاد و کمیسیون صنایع و معادن

مهم‌ترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

بیکاری مهمترین چالش حوزه انتخابیه بنده «خرم آباد، دوره چگنی و بخش‌های تابعه» است. رفع این مشکل نیازمند بودجه و اعتبارات کافی و همچنین جذب سرمایه گذاری مناسب در این استان است. مهمترین راهکار برای تأمین بودجه کافی جهت رفع این مشکل نیز اجرای قانون توازن مناطق محروم است که بر اساس آن ۳ درصد از کل درآمد دولت به صورت سالانه به استان‌های محروم اختصاص پیدا کند.

کد خبر 6079995

دیگر خبرها

  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • ایران امنیت انرژی بالایی دارد اگر مصرف‌کننده بگذارد
  • ایران امنیت بالای انرژی دارد اگر مصرف کننده بگذارد
  • ۷۰ مدرسه هشترود نیازمند نوسازی هستند
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • شادباش استاندار سمنان به معلمان مدارس کم برخوردار
  • مشق ایثار در مدرسه استثنایی تربیت لرستان
  • زیرساخت‌های ورزش مدارس در میامی توسعه یافت
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد