Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار کتام و سادات‌شهر گفت: کاهش عمر مدیریتی شهرداران در مازندران فاجعه است و تجربه سن شهرداران و کارهای انجام شده آنها در آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ؛ مجتبی رضوانی صبح امروز در جلسه با نماینده مجلس و اعضای شورای اسلامی شهر کتالم و ساداتشهر با بیان اینکه دولت و مجلس با برنامه ریزی اصولی از موج مهاجرت روستائیان به شهر پیشگیری کنند اظهار کرد: دولت و مجلس با سرمایه گذاری گسترده در بخش خدمات عمومی نسبت به تحقق گردش مالی، اشتغال مستمر و دامنه دار کوشا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه نگاه دولت و حاکمیت در مسیر ایجاد اشتغال و توسعه سرمایه گذاری باشد تصریح کرد: هر اتفاق مثبتی در بخش سرمایه گذاری در شهرداری رخ دهد برای پرسنل و دوایر آسیب و شرایط سختی ایجاد می کند.

شهردار کتالم و ساداتشهر گفت: برخی قوانین و دستورالعمل هابرای شهرداری تناقض دارد و شیوه نامه هایی به ما دادند که اگر بر اساس آن فرآیند سرمایه گذاری انجام شود دیوان محاسبات از سازمان بازرسی کشور ما را احضار می کند تا بر اساس قانون شهرداریها کار پیش رود که سبب اختلال در کار شهرداری می شود.

رضوانی افزود: کاهش عمر مدیریتی شهرداران در مازندران فاجعه است و تجربه سن شهرداران و کارهای انجام شده آنها در آینده به بهره‌برداری می رسد.

وی خاطر نشان کرد: نگاه دولت در خدمات رسانی به سمت روستاها برده شده و تغییر کاربری سبب مهاجرت روستائیان به شهر است که باید فرآیند سرمایه گذاری در شهر و روستا تسهیل شود.

شهردار کتالم و ساداتشهر افزود: در ساحل دریا زندگی میکنیم و از ابتدای شکل گیری طوایف در شمال ایران از دریا بی بهره هستیم و در توسعه گردشگری سهم دریا از توسعه سرمایه گذاری صفر است که باید در بخش ساحلی مدیریت متمرکز ایجاد شود.

رضوانی تصریح کرد: در طول ساحل شمال ایران اتفاقی در بخش گردشگری نیفتاده است که سبب شده فشار گردشگری به قسمت های آسیب پذیر جنگل وارد و در این حالت گردشگری فشرده و متمرکز اتفاق می افتد و گردشگری بصورت ویروسی رواج پیدا می کند.

رضوانی گفت: لایروبی رودخانه ها در کتالم و ساداتشهر آغاز شده و پس از خشک شدن آب نهر زراعی عمده رودخانه ها لایروبی شدند.

وی افزود: بدلیل پایین رفتن سطح آب دریا بستر رودخانه ها رو به جوان شدن گذاشته شده و حفر مجدد بستر باعث کنده شدن و خالی شدن زیر دیواره های حفاظتی میشود.

این مسئول تصریح کرد: حفر مجدد بستر که در مسیر رودخانه ها احداث شده در آینده نزدیک خسارت های سنگینی ایجاد می کند و باید در بستر رودخانه هایی که در حال جوان شدن است دیواره های حفاظتی موجود با تزریق بتن ایمن سازی و استحکام بخشی شود تا در سیل های آتی دیواره ها نشست نکرده و سبب خسارات سنگین نشوند.

شهردار کتالم و ساداتشهر گفت:استحکام بخشی در سطح رودخانه های کتالم و ساداتشهر انجام شده که در ادامه نیاز مند اعتبار خارج از درآمد شهرداری هستیم که از  استانداری مازندران درخواست کمک شد تا با هزینه حداقلی مانع از خسارت های حداکثری شویم.

وی افزود: تیم ثابتی از پلیس راهور در کتالم و ساداتشهر مستقر شده و جایگاه مناسبی برای استقرار پلیس راهور آماده میشود تا نسبت به کنترل ترافیک و امنیت جاده ای بخوبی اقدام شود.

رضوانی تصریح کرد: با سرقت ۲۰۰۰ متر کابل در خیابان ۴۵ متری خسارت سنگینی به شهرداری وارد شد که با تلاش نیروی انتظامی سارق دستگیر و با تامین اعتبار کابل ها خریداری و پیمانکار با ایمن سازی کابل کشی نسبت به روشنایی آن اقدام کرد.

وی افزود: پلاژ میانحاله به سرمایه گذار واگذار شده و مشغول تهیه طرح است که در سال آینده با شرایط بهتری شروع بکار کند.

نماینده مردم تنکابن رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: توسعه پایدار در راستای مزیت اقتصادی و طبیعی منطقه است تا متناسب با آن توسعه شکل بگیرد.

شمس الله شریعت نژاد با انتقاد از ضعف برنامه ریزی کلان در کشور تصریح کرد: زمانی روستاها واحدهای تولید کشور بودند و با کشاورزی در روستا انبار گندم و کشاورزی وجود داشت که امروزه از ظرفیت های روستاها بخوبی استفاده نشده است.

وی افزود: سطح درآمد و هزینه شهرداریها باید بررسی شود و با رکود اقتصادی درآمد آنها کاهش پیدا کرده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۱۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از  مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری محوری‌ترین موضوع این همکاری، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساختهای آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

 حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری ازدیگر بخش های این توافق نامه است .

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

در قالب این همکاری مشترک، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، از زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از طرح‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر طرح تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، حمایت از طرحهای پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها به دست معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از طرح های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری «بوت کمپ‌»های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این همکاری محقق خواهد شد.

این همکاری با هدف پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

دیگر خبرها

  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • ایجاد اشتغال برای ۲۵۶۰ نفر توسط بسیج سازندگی گیلان
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • سرمایه‌گذاری در زنجیره ارزش مازندران افزایش پیدا کند
  • ادعای وزیر رئیسی درباره تحقق وعده مهم دولت سیزدهم! | فیلم
  • تلاش کارگران منجر به ایجاد امنیت اقتصادی می‌شود
  • ۷۲۳ فرصت سرمایه گذاری در مازندران شناسایی شد
  • مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد 
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه