Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، بهروز عمرانی در جریان بازدید از محوطه تاریخی ریوی و آغاز فصل جدید کاوش‌های این محوطه، اظهار داشت: «ریوی» به سبب اینکه می‌تواند زوایا و نقطه‌های تاریک از روند و جریان فرهنگی شمال شرق کشور را روشن کند برای جامعه باستان شناسان حائز اهمیت است.

عمرانی با اشاره به مشارکت هیئت باستان‌شناسی آلمانی در این پروژه، تصریح کرد: در پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور بیش از 30 تفاهم‌نامه داخلی و چندین تفاهم‌نامه خارجی داریم که یکی از آن‌ها، همکاری با موسسه باستان‌شناسی آلمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: بهره‌مندی از توان علمی و ظرفیت مجموعه‌های برون‌مرزی، به جهت دسترسی آنان به منابع اولیه و مطالعات بیرونی، برخورداری از فناوری و امکانات خوب، به ما کمک می‌کند تا در پاسخ به سؤالات طرح‌شده در رابطه با موضوع، قدم‌های درست‌تری برداریم.

وی با اشاره به اینکه حضور آلمانی‌ها در «ریوی» با بهره‌مندی از ظرفیت‌های پژوهشگاه بوده و مقدمه‌ای برای شرایط سازی به‌منظور حمایت‌های بیشتر است، گفت: در پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور، در حال پیگیری پروژه‌ای هستیم که بخشی از آن به شمال شرق کشور برمی‌گردد و در آن حتماً از این ظرفیت‌ها بیشتر استفاده خواهیم کرد.

رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور، مساعدت مسئولان استانی به‌منظور تحقق اهداف پیش‌بینی‌شده برای سایت «ریوی» را ضروری دانست و ابراز امیدواری کرد: ایجاد پایگاه داده این سایت، با همکاری ادارات استانی و به‌ویژه مراکز آموزشی که پیوستگی جریان علمی در آن‌ها جدی‌تر است، بتوانیم در آینده از این منابع برای پاسخ‌دهی به بسیاری از مسائل و نقاط تاریک جریان فرهنگی شمال شرق کشور کمک بگیریم.

عمرانی با بیان اینکه پژوهشگاه میراث فرهنگی، نهادی مطالعاتی ذیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است که به بهره‌مندی از قابلیت ادارات کل استان‌ها توجه دارد، اظهار داشت: تلاش خواهیم کرد تا دریچه بازدید از سایت‌هایی همچون «ریوی» را برای مردم و عموم فراهم کنیم و به‌تبع آن شاهد رونق بیش‌ازپیش گردشگری باشیم.

گفتنی است؛ محوطه تاریخی ریوی در یک کیلومتری غرب روستای نجف از توابع شهرستان مانه و سملقان قرار دارد. بر اساس پژوهش‌های باستان‌شناسی، مهم‌ترین دوران استقراری این محوطه مربوط به دوران هخامنشی، اشکانی و ساسانی بوده است.

 در جریان سفر یک‌روزه رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور به خراسان شمالی، «عمرانی» از تپه معصوم زاده بجنورد نیز بازدید کرد و راهکارهای حفاظت از این محوطه تاریخی بررسی شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: باستان شناسی جامعه خراسان شمالی فناوری گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۱۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری، اقتصاد زیارت و گوهرسنگ‌ها در اکسپو‭۲۰۲۴ تهران 

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی، سید جواد موسوی اظهار کرد: این اداره کل به معرفی قابلیت‌ها و طرفیت‌های گردشگری و تدوین سند زنجیره ارزش گردشگری و اقتصاد زیارت پرداخته است. 

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی تصریح کرد: معرفی زنجیره‌های ارزش بخش‌های مختلف اقتصادی کشور با همت وزارت کشور و در سالن ۴۱ برگزار شده است. 

وزیر کشور و استاندار خراسان رضوی و همچنین مریم جلالی معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی از غرفه این استان بازدید و مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان به تشریح ظرفیت‌های زنجیره‌های ارزش گردشگری و گوهر سنگ‌ها پرداخت.

دیگر خبرها

  • از باستان‌شناسی خلیج‌فارس غافل مانده‌ایم
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری، اقتصاد زیارت و گوهرسنگ‌ها در اکسپو‭۲۰۲۴ تهران 
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد