Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمعلی قندالی روز شنبه در نشست شورای عشایری استان سمنان در سالن مدیریت بحران استانداری افزود: با تخصیص این میزان اعتبار ۴۷۰ طرح در بخش بازسازی و توسعه شبکه آب آشامیدنی در بخش عشایری کشور در دست اجرا است که با تکمیل آن مشکلات کم‌آبی ۱۷ هزار خانوار عشایر کشور برطرف می شود.

وی خاطر نشان کرد: رفع مشکل ساختار اداری در بخش عشایری کشور در سال‌های گذشته در دستورکار قرار گرفت و اکنون تمامی استان‌های کشور، به غیر از کردستان، دارای تشکیلات اداری در امور عشایری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان امور عشایری کشور ادامه داد: سالانه یک‌هزار و ۲۰۰ تا یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال ارزش افزوده به بخش عشایری کشور تخصیص می‌یابد که این میزان اعتبار در رونق اقتصادی و کسب و کار این قشر از جامعه تاثیر گذار است.

قندالی اضافه کرد: در بخش‌های مختلف بهداشتی، اجتماعی، فرهنگی و درمان، برای رفع مشکلات عشایر کشور اقدام‌های بسیار قابل توجهی در حال انجام است که با همکاری وزارتخانه‌ها و مسئولان مربوط برای اجرا طرح‌های جدید اقدام می شود.

وی تصریح کرد: در سال‌های گذشته دولت و مجلس شورای اسلامی اقدام‌های مثبتی در راستای حمایت از عشایر کشور انجام دادند و عشایر از عملکرد مسئولان رضایت دارند.

رئیس سازمان امور عشایر ایران  گفت: در سال‌های گذشته سه نشست شورای عالی عشایر کشور با ریاست معاون اول رئیس جمهوری برگزار شد که با برگزاری این نشست‌ها برای رونق تولید و گره‌گشایی مشکلات عشایر مصوبه‌های بسیار خوبی تدوین شد.

در این نشست با حضور علیرضا آشناگر استاندار، حشمت الله عسگری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و جمعی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی در ارتباط با واگذاری زودهنگام مراتع به عشایر استان در قشلاق و تخصیص و اعطای ارزش افزوده از سوی فرمانداری‌ها به اداره‌های شهرستانی عشایر بحث و تبادل نظر شد.

عشایر استان سمنان متشکل از سه هزار و ۱۸۱ خانوار و بیش از ۱۴ هزار و ۴۰۰ نفر جمعیت، شامل ۷۴ طایفه، ۱.۰۷ درصد از جمعیت عشایری کشور را شامل می شوند، این عشایر که هشت و ۲ دهم درصد جمعیت استان سمنان را تشکیل می دهند که بیش از یک میلیون و ۷۴ هزار راس دام سبک و چهار هزار و ۷۰۰ راس دام سنگین دارند و سالانه ۹ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز به ارزش بیش از سه هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تولید می کنند.

۷۳۳۹/۶۱۰۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زندگی عشایری سمنان ارزش افزوده آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۲۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است

ایسنا/لرستان مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان گفت: منطقه عشایری کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است.

عطا حسن‌پور امروز، یازدهم اردیبهشت‌ماه در جلسه شورای عشایری که در منطقه عشایری کولیدر بروجرد برگزار شد، اظهار کرد: در بروجرد منطقه عشایری کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است که چنین مناطقی قابلیت توسعه در این زمینه را دارند.

وی خاطرنشان کرد: عشایر نقش مولد و تولید کننده دارند که با توجه به قابلیت‌هایی که مناطق عشایری بروجرد در توسعه گردشگری عشایر دارند می‌توان به درآمدزایی در این حوزه و حوزه‌های مرتبط شامل گیاهان دارویی و صنایع دستی رسید.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان اضافه کرد: توسعه گردشگری عشایری می‌تواند ضمن توسعه اقتصادی به رفع مشکل بیکاری در جامعه عشایری کمک کند.

حسن‌پور بیان کرد: گردشگران به دنبال این هستند که در محیطی طبیعی و به دور از هیاهو زمان بگذراند بنابراین با توجه به شرایط موجود در مناطق عشایری در صورت تقاضا از سوی علاقمندان مجوز راه‌اندازی خانه مسافر و بومگردی گردشگری عشایری را ارئه خواهیم داد.

وی ادامه داد: مردم در زمینه گردشگری کشاورزی، گیاهان دارویی و سایر حوزه‌های مرتبط با گردشگری درخواست مجوز دهند تا در کمترین فرصت شرایط فعالیت آنها فراهم می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باید از ظرفیت‌های ارزنده جوانان عشایر بیشتر بهره‌مند شویم
  • کوچ بهاره عشایر در خراسان شمالی آغاز شد
  • جامعه عشایری سومین جامعه استان کرمانشاه
  • مناطق ییلاقی و قشلاقی مستعد لرستان شناسایی شده است
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • درخواست بهسازی و مرمت راه عشایری قره داغ اهر ارسباران
  • سرآغاز کوچ عشایر قشقایی از قشلاق به ییلاق
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان