Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@18:35:29 GMT

از ظرفیت بانوان برای توسعه روستاها استفاده شود

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۳۲۲۴۰

از ظرفیت بانوان برای توسعه روستاها استفاده شود

استاندار مازندران گفت: استفاده از ظرفیت بانوان باعث توسعه روستاها و جلوگیری از مهاجرت معکوس می‌شود.

به گزارش ایسنا، احمد حسین زادگان در جلسه شورای توسعه برنامه ریزی مازندران که با حضور معاون محترم رییس جمهور معصومه ابتکار در سالن شماره یک استانداری برگزار شد، با بیان اینکه توسعه در بخش اشتغال زنان روستایی قرار نیست موضوع جدیدی را رقم بزند، اظهار کرد: علیرغم همه اقدامات زیر ساختی نگرش ما در تسهیلات و اعطای امکانات با توجه به روستا و اشتغال بانوان انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با وجود نبودن ‌سند جامع در زمینه اشتغال روستایی بانوان اقدامات خوبی صورت گرفته است.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: آسیب مهاجرت روستاییان به شهرها قبل از انقلاب هم مطرح بوده است اما هنوز موفقیتی در حوزه مهاجرت معکوس نداشتیم بنابراین باید نگرش به منابع، تسهیلات و موضوعات جدید استفاده شود تا با توجه به این مهم بحث‌ توسعه‌ای روستا و اشتغال  بانوان در کنار هم ایجاد شود.

حسین زادگان گفت: مهمترین کار تدوین سند تحول توسعه اشتغال بانوان با حضور دستگاه‌ها و انجام عملیات اجرایی در این مقوله است.

مازندران رتبه 7 کشور در بخش زنان سرپرست خانوار

اطهره‌ نژادی معاون‌ برنامه ریزی و هماهنگی معاون رئیس جمهور در ادامه این جلسه گفت: ابلاغیه‌هایی را در سند تحول توسعه داریم‌ که جای تصمیم ‌گیری‌های سیاسی را بگیرد.

وی افزود: در پیاده‌سازی اقلام‌ آماری، مازندران نسبت به میانگین کشوری در حد خوبی قرار دارد و در بعد خانواده  3.3 درصد را به‌خود اختصاص داده و در مقوله زنان سرپرست خانوار نیز رتبه ۷ کشوری را دارا است.

معاون‌ برنامه ریزی و هماهنگی معاون رئیس جمهور  با تاکید بر اینکه حال مازندران در حوزه طلاق خوب است، اظهار کرد:  مازندران رتبه ۵ کشور در حوزه طلاق را دارد.

نژادی با اشاره به اینکه هدف از تبیین سند، احقاق حقوق مردم است، یادآور شد: همه گروه‌ها اجرایی، اداری و دانشگاهی   باید مشارکت کننده در سند توسعه شوند.

وی گفت: امنیت حمل و نقل برای بانوان بسیار حایز احمیت است و این لطف به زنان نیست بلکه لطف به جامعه است و این موارد باید در سند دیده شود.

طرح تدوین ارتقاء سند زنان مازندران رونمایی می‌شود

سمیه قاسمی طوسی مدیرکل امور بانوان استانداری مازندران در شورای برنامه ریزی و توسعه به طرح تدوین ارتقاء سند زنان اشاره کرد و افزود: طرح تدوین ارتقاء سند زنان مازندران از طرح‌هایی است که برای اولین بار در سطح کشور به صورت هدفمند اجرا شده و امروز رونمایی می‌شود.

وی تصریح کرد: در راستای تدوین برنامه‌های خانواده برای حل مسائل و مشکلات و بررسی اسناد بالادستی در حوزه‌های مختلف کارگروه‌های تخصصی که بیش از ۲۲۴ صفحه تدوین شده و متشکل از ۱۰ نفر از افراد است در حوزه بررسی مشکلات زنان تاثیرگذار خواهد بود.

مدیرکل امور بانوان استانداری مازندران تاکید کرد: در تدوین سند ۷ اولویت تدوین شده است که از اهداف این سند کاهش اعتیاد زنان، ارتقاء سلامت خانواده، حاشیه نشینی و کاهش مشکلات زنان در کارگروه زنان تصویب شد.

حقوق بانوان با نگرش‌های موجود  در کشور ستودنی است

علی نجفی خوشرودی نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: مهم‌ترین چالش بزرگ بانوان  در کشور محدودیت‌هایی در این حوزه است که ریشه در اعتقادات مذهبی ما دارد.

وی افزود: تلاش برای حقوق بانوان با نگرش‌های موجود در کشور ستودنی است اگرچه ممکن است به دلیل محدودیت‌ها با مشکلاتی مواجه شویم اما ظرفیت‌های بانوان بر کسی پوشیده نیست.

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی گفت: باید تلاش کنیم تا در زمینه‌های حقوقی و اداری جایگاه لازم را برای استفاده از  ظرفیت‌های بانوان فراهم‌ شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی استاندار مازندران مشاغل خانگی توسعه زیرساخت ها مهاجرت معکوس روستاییان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۲۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است

 افشین کسالائی معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در نشستی با حضور کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، در تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور با تاکید بر تحلیل اهم شاخص‌های توسعه‌ای برنامه ششم، برنامه‌ریزی برای توسعه را ایجاد بستری دانست که در پهنه آن توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی کشور در چارچوب‌های مبتنی بر نظریه‌های علمی و تخصصی طراحی، تدوین و اجرا شود.

وی در تبیین نقشه راه برنامه هفتم توسعه کشور به تشریح پارادایم، اصول حاکم، ویژگی‌ها، اهداف و الزامات و پیش نیاز‌های تحقق آن سخن گفت و اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است و در تدوین آن تلاش شده سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب به عنوان محور‌های اصلی برنامه در نظر گرفته شود.

کسالائی با اشاره به اهم احکام قانونی با رویکرد استانی لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت: تمرکززدایی و تقویت نقش استان‌ها در این برنامه مورد تاکید ویژه قرار گرفته است.

وی رویکرد اصلی برنامه هفتم توسعه را بر اساس موضوعات کلیدی و پیشران‌های کشور با رعایت ملاحظات اسناد آمایش سرزمین، سیاست‌ها، تمرکز بر پیشران‌های توسعه، مسایل بحران‌زا و بسترساز‌ها (ابر پروژه‌ها) عنوان کرد.

تبیین چارچوب تدوین سند توسعه و برنامه‌های عملیاتی استان و تبیین و تحلیل اصلی‌ترین موضوعات و تبصره‌های قانون بدجه مرتبط با استان از دیگر مباحث مطرح شده توسط معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در این نشست بود که به آن پرداخته شد.

شایان ذکر است؛ این نشست با توجه به تصویب و ابلاغ قریب الوقوع برنامه هفتم توسعه و مبنای عمل قرار گرفتن در سال جاری و ضرورت تبیین مبانی و احکام آن به همت معاونت توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • کیهان: ما محترمانه حجاب سر زنان می کنیم اما رضا شاه با ضرب و شتم حجابشان را برمی داشت
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روستاها در راستای اشتغالزایی
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟
  • طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق
  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است