Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، پیروز حناچی در سومین نشست TOD پهنه های حمل و نقلی که با حضور متخصصان حوزه شهرسازی و حمل و نقل به میزبانی شورای اسلامی شهر تهران و کمیته TOD شورا برگزار می شد گفت: شهر فقط برای خودروها نیست بلکه برای انسان هایی است که در آن زندگی می کنند.

حناچی در ادامه سخنان خود با اشاره به الگوهای مبتنی بر رویکرد انسان محوری در دیگر شهر های جهان گفت: در توسعه شهری باید سه سطح مورد توجه قرار گیرد کلان (منطقه شهری)، میانی(ناحیه) و خرد که در همه این سطوح باید همه حوزه ها مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در تجربه جدید که در تهران صورت می گیرد هیچ شکی نیست که باید پیاده راه را توسعه بدهیم و از حرکت خودرو کم کنیم اما  اگر این توسعه بدون مطالعه باشد و همه جوانب را نبینیم راه گذشتگان را رفته ایم.

حناچی در ادامه با اشاره به الگو های شهر های لندن و سئول در اجرای رویکرد انسان محوری گفت: در لندن منطقه فرسوده و خالی از سکنه با سرمایه گذاری و ایجاد مناطق مسکونی و تجاری تبدیل به یک مرکز پر رونق می شود که بدون اتصال به شبکه حمل و نقل شهری امکان چنین تحولی صورت نمی گرفت.

وی در ادامه افزود: سئول هم تجربه موفقی در ایجاد شهر جدید مبتنی بر توسعه حمل و نقل و  قطار شهری و عدم تمرکز دارد که بد نیست به این تجربه نیز اشاره کنیم.

شهردار تهران گفت: زمانی در اتوبوس های شهری سئول که برای ۶۰ تا ۷۰  مسافر طراحی شده بود   ۲۰۰ نفر سوار می شدند لذا مدیران این شهر تصمیم گرفتند این شرایط را  تغییر دهند. تغییر این شرایط هم با ایجاد و توسعه پیاده راه ها و پیوستگی بیشتر آنها همراه بود. حذف بزرگراهها و تجدید حیات فضا به کمک جریان آب از جمله رویکرد های مدیران شهری سئول برای تغییر وضعیت بود. دقیقا در چنین زمانی مدیران شهری سئول تصمیم بر برچیدن بزرگراه های طبقاتی گرفتند و در همین زمان بود که ما تصمیم به ساخت بزرگراه طبقاتی صدر گرفتیم.

شهردار تهران گفت: این در حالی است که اجرای پروژه هایی از این دست (رویکرد های انسان محوری) بر شدت گرامایش  محیط هم تاثیر گذار بوده و سبب کاهش آن شده است.

حناچی در ادامه افزود: در سئول اتفاق دیگری هم افتاده  و آن اجرای خط اتوبوس های تندرو است. در اجرای این سیستم آنها توانستند عدم تمرکز در شهر را اجرا کنند و به واسطه ی اینکه حجم زیادی از ترافیک به تردد دانش آموزان و دانشجویان بر می گشت مشوق های خوبی برای این قشر در نظر گرفتند تا از سیستم های حمل و نقل عمومی استفاده کنند.

وی ادامه داد: اجرای این سیستم توانست تاثیر خود را بر ناملایمات شهر گذاشته و حتی سبب ارزش افزوده بر زمین های تجاری شود.

شهردار تهران در ادامه گفت: در تهران نیزما سیستم اتوبوس های تندرو را پیاده کردیم اما باید در نظر داشت الگوی رویکرد انسان محوری باید برنامه ریزی شده و همه جانبه باشد.  

حناچی تصریح کرد: در اجرای این الگو ها باید اولویت های تهران برای توسعه پیاده راه ها را تعریف کرد که میدان امام حسین جز این اولویت ها است. متاسفانه در هنگامی که تصمیم به تغییر میدان امام حسین (ع) گرفته شد شتابزده عمل کردیم  و آن پیاده محوری و انسان محوری که مد نظر بود محقق نشد. بلکه به شکل سلیقه ای نه مطالعه ای این موارد اعمال شد.

شهردار تهران گفت: ما می توانیم با تجربه ای که داشتیم و کیفیتی که داریم تلاش کنیم از پایلوت موفق این پروژه ها در شهر های دیگر استفاده کنیم و می بایست در این مسیر، مراجع تصویبی طرح ها  و الگو را مصوب کنند.

حناچی نیز با اشاره به نقاشی های کودکان و تصویری که از تهران داشته اند گفت: امروز دیگر کودکان برج میلاد را نماد تهران تصویر نمی کنند بلکه شهری انسان محور را تصویر می کنند و ما باید در این مسیر گام برداریم.

کد خبر 4744294 نورا حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: پیروز حناچی شهردار تهران حمل و نقل اربعین 98 هفته ناجا شورای شهر تهران شهرداری تهران قوه قضاییه وزارت آموزش و پرورش اربعین حسینی نیروی انتظامی محسن هاشمی پیروز حناچی ناجا شهر تهران آتش نشانی سالمندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۲۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضارب فراری دختران دانش‌آموز که دستگیر شد کیست؟

محمد طالبی چاری دادستان عمومی و انقلاب شهرستان آمل گفت: در پی وقوع حادثه تصادف که منجر به مصدوم شدن ۳ دختر دانش‌آموز شد، بلافاصله پیگیری موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: پس از وقوع سانحه، راننده از صحنه متواری شده بود که با دستور دادستانی به مرجع انتظامی، متهم تحت تعقیب قرار گرفت و در کمتر از چند ساعت خودرو توقیف و دستور دستگیری مرتکب صادر شد.

طالبی با اشاره به معرفی ۳ مصدوم این حادثه به پزشکی قانونی افزود: راننده خودرو نیز دستگیر و با تشکیل پرونده در یکی از شعب دادیاری دادسرای شهرستان تحقیقات از وی آغاز شد.

دادستان آمل تاکید کرد: ۳ دانش‌آموز دختر آسیب‌دیده در این حادثه بلافاصله به بیمارستان منتقل و پس از طی مراحل درمانی از بیمارستان مرخص شدند.

وی خاطرنشان کرد: برای ضارب پرونده با اتهاماتی از جمله ایراد صدمه بدنی غیرعمدی، اخلال در نظم از طریق رانندگی نامتعارف در اماکن عمومی، فرار از صحنه تصادف و رانندگی بدون گواهینامه رسمی، قرار وثیقه صادر و به لحاظ عجز از ایداع وثیقه به کانون اصلاح و تربیت ساری اعزام شد.

طالبی یادآور شد: خودرو توقیف شده جهت عبرت‌آموزی در یکی از میادین اصلی شهرستان آمل در معرض دید عموم قرار گرفت.

منبع: مهر

tags # اخبار حوادث سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد
  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری
  • کره شمالی: تحریم‌های آمریکا به حلقه‌ای بر گردن واشنگتن تبدیل شده است
  • (ویدئو) بارش سنگین برف بهاری در جاده شاهرود - توسکستان
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • محور‌های بزرگراهی برای متخلفان نا امن می‌شود
  • ضارب فراری دختران دانش‌آموز که دستگیر شد کیست؟
  • سیلابی شدن معابر شهری کاشان + فیلم
  • تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود
  • میزان سفرهای حمل ونقل عمومی درون شهری زیر ۵۰ درصد است