Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره محیط‌زیست بابلسر با اشاره به اینکه جای نگرانی برای ورود پساب تصفیه‌خانه بابل به بابلسر وجود ندارد گفت: شهرداری به دنبال راه‌اندازی سپتاژ باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی عرب در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ با اشاره به وضعیت محیط‌زیستی بابلسر اظهار کرد: چندی پیش فردی با ضبط یک ویدیو گفته بود که فاضلاب شهرستان بابل از طریق کانال به بابلسر انتقال پیدا می‌کند که این خبر یا از روی غرض‌ورزی و یا از روی ناآگاهی بوده چراکه این کانال محل انتقال فاضلاب بابل نیست بلکه خط انتقال پساب تصفیه‌خانه شهری بابل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه تصفیه‌خانه‌ها توسط شرکت آب و فاضلاب شهری احداث می‌شوند، خاطرنشان کرد: تصفیه‌خانه‌ها وظیفه بهسازی فاضلاب‌ها را دارند تا به استانداردهای محیط‌زیست برسند و تصفیه‌خانه بابل که خط انتقال آن به بابلسر منتهی می‌شود قبل از سال 95 احداث شده بود.

رئیس اداره محیط‌زیست بابلسر تصریح کرد: از سال 96 به بعد با پیگیری محیط‌زیست مازندران و با همکاری آب و فاضلاب و وزارت نیرو، احداث 8 تصفیه‌خانه در مازندران تامین اعتبار و اقدامات راه‌اندازی آن‌ها شروع شده که با راه‌اندازی این تصفیه‌خانه‌ها، استان به میانگین نسبی می‌رسد چراکه سرآنه سیستم تصفیه فاضلاب 50 درصد است اما متاسفانه درحالی که مازندران حساسیت‌های اکولوژیکی دارد این سرآنه 15 درصد است.

عرب با بیان اینکه محیط زیست وظیفه نظارت بر روی تصفیه‌خانه‌ها و واحدهای صنعتی را دارد گفت: شیوه نظارت به اینگونه است که آزمایشگاه‌های معتمد از تصفیه‌خانه‌ها و واحدهای صنعتی نمونه‌برداری انجام می‌دهند و گزارش در اختیار ما قرار می‌گیرد که اگر استانداردهای زیست‌محیطی رعایت شده باشد مشکلی نیست و اگر احیانا از حدود مجاز بالاتر باشد اقدام قانونی صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: چندین مرحله نمونه‌برداری از تصفیه‌خانه بابل در طول مدت حدود یک سال و نیم که بنده در این مسئولیت هستم انجام شده و امسال طی دو مرحله پارامتر میکروبی این تصفیه‌خانه بالاتر از حد مجاز بود اما مابقی پارامترها استاندارد بود که اخطاریه صادر شد و با بازدید حضوری نواقصی در تصفیه‌خانه مشاهده شد که پرونده آن درحال حاضر در مراجع قضایی باز است.

رئیس اداره محیط زیست بابلسر با بیان اینکه نقص در حوضچه‌های هوادهی و نبود حوضچه کلرزن از جمله مشکلات تصفیه خانه بابل است، یادآور شد: در سال جاری اعتباری برای بهسازی تصفیه‌خانه‌ها مصوب شد که تصفیه خانه بابل هم شامل آن می‌شود و مبلغ 17 میلیارد تومان از سوی وزارت نیرو برای آن درنظر گرفته شد تا مشکلات موجود را برطرف کند.

این مسئول تاکید کرد: اگر هم نواقصی تصفیه‌خانه بابل داشته باشد در حد چند پارامتر میکروبی است که نبود تصفیه‌خانه می تواند مشکل سازتر باشد تا بودن آن چراکه وجود تصفیه‌خانه درصورت درست کارکردن یک فرصت است و یک آب تصفیه شده بازیافتی به شهر ما می‌آید که کشاورز می‌تواند در فصل کم‌آبی به خوبی از آن استفاده کند.

وی عنوان کرد: تصفیه‌خانه‌ها به پایش آنلاین تجهیز هستند که اداره کل محیط زست و آب و فاضلاب می‌توانند به راحتی کنترل کنند تا به خوبی کار کند.

رئیس اداره محبط‌زیست بابلسر با بیان اینکه جای نگرانی از خروج پساب تصفیه‌خانه بابل در بابلسر نیست گفت: نظارت ما همچنان ادامه دارد و تصفیه‌خانه بابل موظف است این مشکل بالاتر بودن حد مجاز پارامتر میکروبی را برطرف کند و اگر این موضوع حل نشود شکایتمان ادامه دار می‌شود و هیچگاه بر سر مسائل محیط‌زیستی سازشی نخواهیم داشت.

عرب در بخش دیگری از این گفت‌وگو با اشاره به اینکه بخش غربی شهر بابلسر به تصفیه خانه فاضلاب شهری اتصال ندارد گفت: درحالی که اعتبار 150 میلیاردی برای این موضوع درنظر گرفته بودند اما به گفته رئیس آب و فاضلاب فقط 20 میلیارد آن محقق شد که در حد اگوکشی وسط شهر بود و ادامه کار نیاز به عزم ملی دارد.

وی با بیان اینکه با مشکل فاضلاب‌های خانگی رو به رو هستیم اظهار کرد: باتوجه به تورمی که وجود دارد شاید نتوان با مبلغ‌های بالا نسبت به اتمام پروژه اگوکشی و اتصال قسمت غربی شهر بابلسر به تصفیه‌خانه اقدام خاصی را انجام داد، بنابراین موضوع سپتاژها(مکانی در کنار تصفیه خانه‌ها فاضلاب شهری برای کاهش بار فاضلاب) درنظر گرفته شد که زمینی از طرف امور آب به مساحت 3 هزار متر برای احداث سپتاژ به شهرداری اختصاص داده شد که اگر این اتفاق صورت گیرد از چالش آلودگی‌ها کاسته می‌شود.

رئیس اداره محیط‌زیست بابلسر با اشاره به اینکه سپتاژها می‌تواند از ایجاد تخلف‌های محیط‌زیستی هم جلوگیری کند خاطرنشان کرد: درحال حاضر بسیاری از فاضلاب‌کش‌ها در مکان‌هایی مانند محل دفن زباله یا حتی برخی افراد بی‌وجدان شبانه این فاضلاب‌ها را هرجایی که پیدا کنند تخلیه می‌کنند که با وجود سپتاژها ماشین‌های حمل فاضلاب با خیالی آسوده می‌توانند در این مکان ها تخلیه را انجام دهند و امیدواریم شهرداری بابلسر این موضوع را با جدیت دنبال کند تا به زودی شاهد راه‌اندازی سپتاژ در این شهر باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۳۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!

علی از ساکنان روستای شوراب گفت: چندین سال است که این بوی بد زندگی ما را مختل کرده است و به‌خاطر استنشاق بوی بسیار بد و نامطبوع تصفیه خانه خوی حالمان بد می‌شود.

رضا از اهالی گلشهر خوی نیز که در این جمع اعتراضی حضور دارد با بیان اینکه نمی‌توانیم در خانه خودمان بخاطر این بوی نامطبوع نفس بکشیم، ادامه داد: نمی‌دانم چرا مسئولین شهر کاری نمی کنند و زندگی ما بخاطر این بوی ناخوشایند مختل شده است.

جواد صاحب قطعه زمینی در منطقه گلشهر نیز با اظهار ناراحتی می‌گوید: به‌خاطر بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب خوی نمی‌توانم زمینم را بسازم و مستاجر هستم. این بوی بسیار بد و غیر قابل تحمل در همه فصل‌های سال وجود دارد و امان مردم را بریده است.

رمضان یکی از دیگر اهالی اطراف تصفیه خانه فاضلاب اظهار کرد: چرا با وجودی که اعضای شورا و مسئولین می دانستند بوی بد و نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب خوی غیر قابل تحمل و غیرقابل حل است اقدام به تفکیک و واگذاری زمین‌های گلشهر کردند و سر مردم بیچاره کلاه رفت.

وی تصریح کرد: اکنون نمی‌توانیم بخاطر بوی بد فاضلاب نه در منطقه گلشهر خانه بسازیم و نه بفروشیم!

سلطان زاده، مدیر عامل آب و فاضلاب خوی در این‌خصوص گفت: این بوی نامطبوع مربوط به فصل‌های خاص سال است که بخاطر وزش بادهای غالب بیشتر می‌شود و در فصل‌های دیگر بوی کمتری وجود دارد.

گفتنی است، حال با توجه به اینکه بوی نامطبوع و بد چندین سال زندگی هزاران نفر از ساکنان این اطراف تصفیه‌خانه فاضلاب خوی را مختل کرده است. انتظار داریم مسئولین شهرستان به‌خصوص مدیریت شهری خوی اقدامات لازم را برای حل مشکل موجود، انجام دهند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903355

دیگر خبرها

  • پساب غسالخانه باغ‌رضوان اصفهان تصفیه می شود
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد