Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: دستگاه‌ها نسبت به عدالت جنسیتی اهتمام جدی داشته باشند.

به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار در جلسه شورای توسعه برنامه‌ریزی مازندران با اشاره به اینکه برنامه‌ ریزی‌ها در حوزه بانوان تاثیر مستقیم بر روی خانواده‌ها دارد، اظهار کرد: برنامه‌ریزی در حوزه بانوان در تصمیم‌گیری ازدواج و فرزندآوری خانواده‌ها  نقش مستقیم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در راستای برنامه‎ریزی‌های حوزه بانوان کار علمی صورت گرفته و  ۱۷۶ شاخص از جمله  ورزش، اشتغال و  مشارکت اجتماعی انجام شده است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده خاطر نشان‌کرد: برنامه‌ریزی برای پر کردن خلاء فضای آموزشی در بخش بانوان صورت نگرفته و یا در دسترس نیست بطوریکه دختران فارغ التحصیل جویای کار، آمار زیادی را به‌خود اختصاص داده‌‍اند اما  مشارکت اقتصادی زنان  مازندرانی در کشاورزی زیاد بوده و فعال هستند.

ابتکار با بیان اینکه ارائه آمار ۱۶ درصدی اشتغال برای زنان مازندرانی نیازمند بازنگری است، گفت: ۴۱ درصد کارکنان دولت بانوان هستند و۳۰ درصد ازسمت‎ها  تا پایان دولت باید در اختیار زنان قرار گیرد.

وی افزود: مطابق شاخص‌هایی که انجام شد از سال ۹۶ میزان اشتغال بانوان ۶.۱۳ درصد بوده که این عدد به ۸.۱۸ درصد رسیده است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یادآور شد: در مقوله طلاق و ازدواج  پیمایش‎‌هایی صورت گرفته است و کاهش ازدواج نگران کننده بود اما آمایش‌ها چیز خاصی را نشان‌ نمی‌دهد.

ابتکارادامه داد: جای سند ارتقا زنان خالی بود زیرا در تعریف خانواده سالم خوب و ‌پویا ویژگی‌ها و فرهنگ حمایت از خانواده تعریف نشد.

حمایت از صنایع روستایی در دستور کار است

وی بیان کرد: در عرصه‌های جنگلی، کشاورزی و بوم‌گردی طرح استاندارد سازی محصولات کشاورزی حائز اهمیت بوده و باید مورد حمایت قرار گیرد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اظهار کرد: مشاغل حامی محیط زیست که کاهش تولید پسماند و احیا بازیافت را انجام می‌دهند، در اولویت حمایتی قرار دارند.

ابتکار تصریح کرد: موضوع صنایع خلاق و کارهای فناوری که در این زمینه فعال هستند، مورد حمایت ما قرار خواهند ‌گرفت و همچنین هم‌افزایی سند با بخش خصوصی و دولتی در ردیف بودجه ۹۹ قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده استانداری مازندران اشتغال بانوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۳۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت بر اساس راهبردها، مسیر رشد بانوان را فراهم می‌کند

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی با بیان اینکه در تمامی حوزه‌ها گام‌هایی که بر اساس راهبردهای مشخص و شفاف برداشته می شود، همیشه کارساز است، افزود: این اصل در حوزه بانوان نیز صحت دارد به طوری که حرکت بر اساس راهبردها، مسیر رشد بانوان را فراهم و هموار تر می‌کند.

زهرا کوهی در نخستین جلسه هم اندیشی حوزه زنان و خانواده دستگاه‌های اجرایی استان در سال جاری اظهار کرد: ایجاد گفتمان اثرگذار و قدرتمند توسط مشاور امور بانوان و خانواده دستگاه‌های اجرایی و مشارکت فعال تشکل‌های مردم نهاد سهم بسزایی در تحول سازی در حوزه خانواده دارد.

کوهی با تشریح سه کارگروه تخصصی در حوزه بانوان و خانواده تصریح کرد: بر اساس قانون، همه دستگاه‌ها موظف به اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت هستند، به طوری که مشاور بانوان مدیران دستگاه‌های اجرایی نیز باید پیگیر اجرای آن شده و آخرین وضعیت را در کارگروه خانواده و جوانی جمعیت گزارش دهند تا قانون بی کم و کاست در تمامی دستگاه‌ها اجرایی شود.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی بر ضرورت اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تاکید کرد و گفت: باید رویکرد خانواده محور دولت سیزدهم در عملکرد تمامی دستگاهی اجرای نمود داشته باشد. 

وی با بیان اینکه اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری در مقام سیاست‌گذار، تسهیل گری و نظارت، به امور رسیدگی می‌کند، خاطر نشان کرد: مشاوران امور بانوان دستگاه‌ها هم در کسوت بازوی اجرایی امور این مشغول به کار هستند.

وی به اجرای برنامه‌های خلاقانه باهدف معرفت افزایی، افزایش نشاط و ارتقای آموزشی تاکید کرد و گفت: تحکیم بنیاد خانواده و زیست عفیفانه و کسب و کار خانواده محور دو کارگروه‌ فعال این حوزه هستند که نیازمند توجه ویژه مشاوران و متولیان حوزه بانوان قرار گیرد.

 کوهی با بیان اینکه نگاه دولت سیزدهم خانواده محور است، تصریح کرد: رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت در هفته پایانی اردیبهشت ماه در بخش‌های هفتگانه خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اجرا خواهد شد و تمامی دستگاه‌های اجرایی می‌توانند، اقدامات خود را به این رویداد ارسال کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم برگزار می‌شود
  • هاشمی: مراسم تجلیل از قهرمانان در سال ۱۴۰۲ با حضور رئیس جمهور برگزار خواهد شد/ نسبت به سال گذشته، ۹۴ درصد رشد در افتتاح پروژه‌ها داشته‌ایم
  • همایش ملی پیاده روی بانوان در ۲۱ اردیبهشت ماه قم برگزار می شود
  • حرکت بر اساس راهبردها، مسیر رشد بانوان را فراهم می‌کند
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • برگزاری جلسات انسجام بخشی و برنامه ریزی ورزش بانوان شاغل در شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • برگزاری همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم
  • فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند