Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با بیان اینکه بخش بزرگی از درآمد‌های شهرداری از طریق درآمد‌های حاصل از مالیات بر ارزش افزوده تامین می‌شود، از تشکیل ستاد منابع درآمدی پایدار در شهرداری خبر داد. تاریخ انتشار: 14:54 - 20 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۷۹۲۹

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان،عبدالحمید امامی درباره منابع درآمدی شهرداری تهران اظهار کرد: آنچه مسلم است این است که شهرداری باید به دنبال منابع درآمدی جدید باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار تهران و معاون شهرسازی و معماری شهرداری هر دو تحصیلات عالیه شهرسازی دارند و در این حوزه حرفه‌ای هستند و می‌خواهند شهر را با اصول شهرسازی که در دنیا متداول است، اداره کنند. این افراد قاعدتاً نمی‌توانند اجازه دهند مثلا در نیاوران دوباره مجتمع بزرگی ساخته شود که مجوز نداشته است.

وی از تشکیل ستاد منابع درآمدی پایدار در شهرداری تهران خبر داد و افزود: مسئولیت این ستاد بررسی و یافتن روش‌های درآمدی پایدار است.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه بخش بزرگی از درآمد‌های شهرداری از طریق درآمد‌های حاصل از مالیات بر ارزش افزوده تامین می‌شود، گفت: بر اساس قانون، سه درصد از عوارض مالیات بر ارزش افزوده متعلق به شهرداری است، هم اکنون که لایحه مالیات بر ارزش افزوده در مجلس در حالی بررسی است، ما هم در مجلس فعال هستیم چرا که شهرداری‌ها به این ارقام و منابع نیاز دارند.

امامی در پاسخ به این پرسش که هم اکنون شهر با چه درآمد‌هایی اداره می‌شود، توضیح داد: یکی از منابع درآمدی عمده ما درآمد‌های حاصل از مالیات بر ارزش افزوده است، البته منابع متعدد دیگری هم وجود دارد. به طور مشخص ۱۰ عنوان درآمدی در شهرداری است که یکی از آن‌ها به چهار قبض معروف است؛ عوارض پسماند، نوسازی، کسبی و عوارض شهرسازی و نوسازی.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، همچنین از افزایش ۲۴ درصدی درآمد در ۶ ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: تورم مهم‌ترین عامل افزایش هزینه‌های توسعه و نگهداشت شهر و همچنین حقوق و دستمزد، نسبت به سال گذشته است.

به گفته وی؛ هزینه‌های شهرداری افزایش پیدا کرده است، به طوری که بر اساس قانون، امسال باید به حقوق مشمولان قانون کار ۳۶ درصد اضافه می‌شد و ما هم این را در شهرداری اعمال کردیم. از طرف دیگر دستمزد و مبلغ قرارداد‌های پیمانکاران هم مطابق افزایش تورم که به ۴۳ درصد رسیده، افزایش یافته است؛ بنابراین باید به دنبال راهکار‌های درآمدی بیشتری باشیم چراکه آن راهکار‌ها که تاکنون جواب می‌داده فقط قسمتی از هزینه‌ها را تحت پوشش قرار می‌داد.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه تا به امروز درآمد‌هایی که نیاز بوده محقق شده، اما کافی نیست و به شدت کم است، گفت: واقعیت این است که رقم قابل توجهی بدهی به پیمانکاران وجود دارد و پیمانکاران هم مستاصل هستند و با افزایش تورم ارزش پول آن‌ها کاهش پیدا می‌کند. از طرف دیگر بدهی به بانک هم وجود دارد که شهرداری موظف به پرداخت آن هاست.

امامی تاکید دارد با وجود همه مشکلات و کمبود منابع درآمدی، مدیریت شهری تمام سعی خود را می‌کند تا بار جدیدی بر دوش شهرداری اضافه نشود و شهروندان هم در آرامش زندگی کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: میزان شهری شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۳۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشستی برای بررسی مسائل تامین آب شرب پایدار در شهر خضرآباد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، در پی در خواست رئیس شورای اسلامی خضرآباد از شرکت آب فاضلاب مبنی بر تعویض خط انتقال آب از منبع R۳ به منبع اصلی شهر خضرآباد و در خواست تشکیل جلسه با حضور مسئولان شهرستان، نشست تامین آب پایدار برای شهر خضرآباد با حضور معاون فرماندار شهرستان اشکذر ومدیر آبفای شهرستان، شهردار وشورای شهر وبخشداردر شهر خضرآباد تشکیل شد.  در این نشست مقررشد تا طرح تعویض ۲۰۰متر از خط انتقال آب از خروجی منبع R۳ تا بعد از رودخانه صورت گیرد و شهرداری وشورای شهر نسبت به تامین فضای مناسب جهت تاسیس دفتر آب فاضلاب در شهر خضرآباد جهت پاسخگویی مسئول مربوط به شهروندان اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت تکمیل و ارسال اظهار نامه مالیاتی ارزش افزوده
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • مخالفت با مالیات ارزش افزوده تاکسی‌های اینترنتی
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیک با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی اینترنتی
  • دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی، غیرقانونی است
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • نشستی برای بررسی مسائل تامین آب شرب پایدار در شهر خضرآباد
  • تحقق درآمد ۴۴۰ میلیاردی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • افزایش قابل توجه درآمد اینترمیامی پس از حضور مسی