Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- ده درصد سهام شرکت توزیع دارو پخش معادل ۶۰ میلیون سهم با محدوده قیمتی هرسهم ۲۲۵۰ تا ۲۳۰۰ تومان و سهمیه هر کد حقیقی و حقوقی ۱۵۰ سهم یکشنبه ۲۱ مهر ماه در بازار دوم فرابورس تهران عرضه می‌شود.   برای خرید «دتوزیع» چقدر سرمایه نیاز است؟ حداکثر ندینگی مورد نیاز برای مشارکت در این عرضه اولیه حدود ۳۴۷ هزار تومان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما باتوجه به استقبال سهام داران از عرضه‌های اولیه اخیر پیش بینی می‌شود درصورت استقبال ۷۵۰ تا ۹۵۰ هزارنفر تعداد ۶۳ تا ۸۰ سهم به هر کد اختصاص یابد که چیزی در حدود ۱۴۵ هزار تا ۱۸۵ هزار تومان می‌شود.   معرفی شرکت توزیع داروپخش به گزارش پرشین بورس، شرکت توزیع داروپخش یک شرکت تجاری، خدماتی است که در زمینه تهیه و تدارک انواع دارو‌های انسانی، تجهیزات پزشکی، آرایشی، بهداشتی و توزیع و فروش آن‌ها در سراسر کشور فعالیت مینماید.

این شرکت قبلا با عنوان سازمان توزیع و فروش یکی از زیرمجموعه‌های شرکت سهامی داروپخش فعالیت داشت که در تاریخ ۱۳۷۵/۱۲/۲۸ از شرکت مادر منفک و تحت شماره ۱۲۹۲۰۹ با شناسه ملی ۱۰۱۰۱۷۲۵۵۸۲ و با نام شرکت توزیع داروپخش (سهامی عام) به ثبت رسید.

در حال حاضر شرکت توزیع داروپخش با بیش از نیم قرن سابقه فعالیت و سرمایه ۳۰۰ میلیارد ریالی، دارای ۲۰ مرکز توزیع با مساحت ۱۷۰.۰۰۰ متر مربع در سراسر کشور میباشد.

شرکت توانسته است با هدف ارتقا کیفیت و خدمات توانسته است که در امر توزیع سریع و مطمئن دارو‌های مخدر و توزیع ۲۴ ساعته، رعایت زنجیره سرد، رعایت اصول GDP و gsp ایجاد تنوع در شیوه‌های درخواست گیری (اینترنتی و اپلیکیشن موبایل؟) و تکمیل سبد کالا در راستای حصول رضایت مشتری، همواره پیشگام در بین تمامی شرکت‌های توزیع دارو در سطح کشور باشد.

این شرک از سال ۱۳۸۵ همواره جز ۱۰۰ شرکت برتر شناخته شده است و با کسب رتبه اول سهم بازار در میان رقبا به عنوان بزرگترین شرکت پخش دارو‌های انسانی در ایران فعالیت میکند.
ترکیب سهامداری شرکت توزیع داروپخش

منبع: فرارو

کلیدواژه: عرضه اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۳۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از کلی بحث و جدل بر سر اجرایی شدن طرح عرضه اینترنتی دارو؛ سرانجام آیین نامه این طرح از سوی وزیر بهداشت ابلاغ شد.

در همین حال، ابلاغ آیین نامه عرضه اینترنتی دارو یا همان پلتفرم‌ها، همچنان جای سئوال است که آیا قرار است مسوولیت توزیع دارو به صورت کامل در اختیار پلتفرم‌ها قرار بگیرد.

در همین ارتباط، سیدرضا مظهری رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، توضیحاتی داده است تا ابهامات این آیین نامه برای همگان روشن شود.

وی گفت: امکان ارتباط صوتی و تصویری با مسئول فنی داروخانه و انتخاب نزدیک‌ترین داروخانه به محل اقامت بیمار از مهم‌ترین ویژگی آئین نامه ابلاغی است.

مظهری در توضیح بیشتر افزود: بیمار بدون مراجعه به داروخانه با ورود کد رهگیری خود، محل اقامت و محدوده جستجوی خود را تعیین می‌کند و واکشی اطلاعات نسخه از هر یک از بیمه‌های پایه صورت می‌گیرد و زمان تقریبی که دارو احتمال دارد به بیمار برسد، مشخص می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر بیمار چند داروخانه را انتخاب کرده باشد، داروخانه‌هایی که اقلام نسخه را داشته باشند در قالب پیام‌های ارسالی به بیمار اطلاع رسانی می‌کنند، ادامه داد: بیمار هریک از داروخانه‌هایی که بخواهد را انتخاب خواهد کرد و بر اساس تعرفه‌ای که شرکت حمل تعیین می‌کند، قیمت را بیمار انتخاب می‌کند.

مظهری افزود: به محض انتخاب بیمار ارتباط با مسئول فنی داروخانه برقرار می‌شود اگر نیاز به ارتباط صوتی و تصویری با مسئول فنی داروخانه داشت، از طریق سکو امکان این ارتباط برای بیماران فراهم می‌شود و این دسترسی موجب سهولت دسترسی بیمار به دارو می‌شود.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفت: دارو به صورت پلمپ و بسته بندی به سکو سپرده می‌شود تا در زمان مشخصی به دست بیمار برسد.

در همین حال، آیین نامه توزیع اینترنتی دارو، به مدت ۶ ماه در یکی از استان‌ها اجرا شود و بعد از آن، شکل سراسری به خود بگیرد.

سیدحیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو، ددر توضیح محتوای آیین نامه توزیع اینترنتی دارو، گفت: آنچه اعلام شده است «آئین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

وی افزود: هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است و تنها در مورد حمل دارو و تحویل آن به نشانی بیمار به صورت غیرحضوری است. همچنین عرضه داروهای خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

در همین حال، در آیین نامه ابلاغی آمده است: مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند، دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکوهای متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکوها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آئین‌نامه برای سکوها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

البته یک نکته در مورد همکاری داروخانه ها با آیین نامه ابلاغی وجود دارد، به طوری که تنها داروخانه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود و در صورت ثبت شکایت از سکو یا داروخانه، سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

کد خبر 6092231 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • این نماد در صف عرضه اولیه قرار گرفت
  • متقاضیان خودرو‌های خارجی بخوانند؛ زمان دقیق عرضه خودرو‌های برقی
  • آغاز عرضه خودروهای وارداتی برقی و بنزینی از یکشنبه هفته آینده
  • عرضه خودروهای برقی از یک شنبه هفته آینده آغاز می‌شود
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو