Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، منصور ستوده ظهر شنبه در دیدار رئیس کل دادگستری استان همدان گفت: از آغاز سال جاری تاکنون تعداد ۲۹۰حلقه چاه غیرمجاز دارای حکم قضائی با حجم آب صرفه جویی شده بیش از ۸ میلیون مترمکعب و عمق انسداد ۱۰ هزار متر در استان همدان پر و مسدود شده است.

وی تاکید کرد: در مجموع از سال ۹۳ تاکنون تعداد ۳ هزار و ۷۸۰ حلقه چاه غیرمجاز با حجم آب صرفه جویی شده بیش از ۲۶۵ میلیون مترمکعب و عمق انسداد بیش از ۱۳۰ کیلومتر در استان همدان پرو مسلوب المنفعه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای همدان افزود: میزان بارش استان همدان از ابتدای سال آبی گذشته به میزان ۶۰۵ میلیمتر بوده که نسبت به سال آبی گذشته ۵۲ درصد افزایش و نسبت به میانگین بلند مدت ۶۸ درصد افزایش را نشان می دهد.

ستوده افزود: در مجموع تعداد ۴ هزار و ۷۰۰ دستگاه کنتور هوشمند آب وبرق بر روی چاه های مجاز نصب شده که قرار است تا پایان برنامه ششم توسعه همه چاه ها به کنتور هوشمند مجهز شوند.

وی ادامه داد: شرکت آب منطقه ای همدان در خصوص سیلاب های ابتدای سالجاری از بهمن ماه سال گذشته اقدام به کنترل مخازن سدها کرد که آسیبی به پایین دست وارد نشود که خوشبختانه با این کار توانستیم بخش عمده ای از سیلاب را در مخازن سدها کنترل و ذخیره کنیم.

ستوده گفت: نکته قابل تقدیر در زمان سیلاب عکس العمل سریع دادگستری در صدور رای در خصوص تصرف رودخانه ها بود که به ما خیلی کمک کرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای همدان افزود: اعتبارات گذشته در خصوص رودخانه ها بسیار ناچیز بود اما خوشبختانه امسال در حدود ۳ میلیارد تومان برای رودخانه ها و مبلغ ۴.۵ میلیارد تومان برای تاسیسات اعتبار گرفتیم.

ستوده  گفت: طی چند سال گذشته دادگستری همکاری خوبی با مجموعه آب منطقه ای همدان داشته که امیدوارم این روند ادامه یابد.

رئیس کل دادگستری استان همدان نیز گفت: همکاران دادگستری همدان همکاری لازم را با شرکت آب منطقه ای انجام خواهند داد و هر کمکی که در راستای حفظ منابع آب باشد دریغ نخواهیم کرد.

محمدرضا عدالتخواه افزود: برای کسانی که جرایم سبک انجام می دهند احکام جایگزین در نظر گرفته شده که در نامه ای که به ادارات درخواست می شود نمایندگان خود را به دادگستری معرفی کنند و خدماتی را به آنان در این قالب ارائه می دهیم.

کد خبر 4744280

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت آب منطقه ای همدان بارندگی اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام بوشهر گرگان زائران اربعین شیراز قزوین شهرکرد گردشگری بیرجند استانداری سمنان نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۵۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی

عیسی بزرگ زاده سخنگوی صنعت آب گفت: کشور ما به گونه‌ای است که علیرغم بارش‌هایی که رخ داده نسبت به شرایط عادی همچنان کمبود بارش داریم. در شرایط فعالی ۱۹۱ میلی متر متوسط بارش کشور است و این در حالی است که میزان بارش‌ها در متوسط بلندمدت ۵۵ ساله باید ۲۱۲ میلیمتر باشد؛ به عبارت دیگر از شرایط عادی بارندگی ۱۰ درصد عقب هستیم.

او افزود: البته نسبت به سال گذشته که در همین زمان ۱۸۱ میلی متر بارندگی ثبت شده بود، ۵ درصد افزایش بارش داشته ایم. برخی استان‌ها مانند فارس، بوشهر، خراسان رضوی، تهران، قزوین و چهارمحال و بختیاری مقادیر بارش کم بوده و نسبت به شرایط عادی کمبود بارش داشته ایم.

بزرگ زاده در خصوص شرایط بارشی کشور نسبت به سال گذشته گفت: با ۳۹ درصد کاهش بارندگی در استان بوشهر بیشترین کمبود بارندگی را داریم و در رتبه‌های بعدی استان‌های فارس و خراسان رضوی به ترتیب با ۳۲ و ۳۰ درصد کاهش بارندگی نسبت به سال گذشته قرار دارند. از طرفی در سیستان و بلوچستان ۶۳ درصد جلوتر از میانگین بلندمدت هستیم و در آذربایجان شرقی و غربی هم ۱۰ درصد رشد بارندگی‌ها را شاهد بودیم.

او ادامه داد: حتی اگر در شرایط عادی هم باشیم، متوسط بارش‌ها در کشور ما، یک سوم متوسط بارش‌ها در جهان است. ۷۵۰ میلی متر متوسط بارش جهانی در سال و شرایط متوسط کشور ما ۲۵۰ میلی متر بارندگی است؛ بنابراین باید با بضاعت‌های اقلیمی مصرف خود را مدیریت کنیم.

سخنگوی صنعت آب با اشاره به اینکه مجموعه برنامه‌هایی برای تامین آب در سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده گفت: با این بارش‌ها در نقاط مختلف بلوچستان جنوبی و مرکزی، ۲ تا ۴ سال تامین آب مطمئن خواهیم داشت. در سیستان هم طرح‌هایی اضطراری، میان مدت و بلند مدت برنامه ریزی شده و در طرح اضطراری ما که شامل چاه و احداث آب شیرین کن می‌شود، آماده است. در احداث بزرگترین آب شیرین کن خشکی، تمام تجهیزات وارد کشور شده و به زودی این آب شیرین کن طی یک یا دو ماه آینده وارد مدار خواهد شد. البته این برنامه‌ها مانع از دریافت حق آبه هیرمند، که حق مردم سیستان است، نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • سد شهید لشگری نهب آماده بهره برداری
  • تداوم جریان سیل در استان یزد
  • افزایش ۱۳ درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان
  • افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟
  • افزایش ۲۷ درصدی میزان بارندگی‌ها در استان یزد
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در استان کردستان
  • افزایش ۲۷ درصدی میزان بارندگی‌های استان نسبت به متوسط دوره آماری بلند مدت
  • تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی
  • رشد ۱۵ درصدی بارش‌های سال زراعی جاری