Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا احمدپری روز شنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان بوشهر افزود: از این میزان پرداختی ۲ هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال سهم شهرداری‌ها و یکهزار و ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیز سهم دهیاری‌های استان بوشهر شده است.

وی بیان کرد: هم اکنون بخش عمده‌ای از اعتبارات و درآمدهای مالیاتی صرف عمران، آبادانی و امور زیربنایی کشور می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدپری یادآور شد: رونق اقتصادی، تحقق عدالت اجتماعی، افزایش خدمات و عمران و آبادانی از آثار پرداخت مالیات است و در این ارتباط جایگزینی درآمدهای مالیاتی به جای درآمدهای نفتی از سیاست‌های اصلی اقتصاد مقاومتی است.

وی تاکید کرد: در مسیر نهادینه کردن فرهنگ پرداخت مالیات اطلاع رسانی در زمینه نحوه پرداخت مالیات، نوع مصارف و  نقش آن در درآمدهای دولت باید مورد اهتمام جدی قرار بگیرد.

احمدپری در ارتباط با بخشودگی جرایم بدهی مالیاتی فعالان اقتصادی نیز اظهار داشت: مهلت بهره‌مندی از بخشودگی ۱۰۰درصدی ۳۰ مهر و  آخرین فرصت بهره‌مندی از بخشودگی‌های جرایم قابل بخشش تنها تا پایان سال جاری است.

وی یادآور شد: این بخشودگی به منظور حمایت از فعالان اقتصادی در سال رونق تولید است که ضرورت دارد فعالان اقتصادی بویژه فعالان عرصه تولید از تسهیلات قانونی یاد شده نهایت استفاده را ببرند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان بوشهر نیز گفت: درآمدهای وصولی استان برای امسال بیش از سه‌هزار و ۳۶۶ میلیارد تومان تعیین شده که از این میزان ۹۳.۴ درصد به میزان سه هزار و ۱۴۵ میلیارد تومان از محل وصول مالیات تامین می‌شود.

رسول زارعی افزود: مالیات یکی از مهمترین ابزارهای درآمدی ر کشور محسوب می‌شود که در این ارتباط جایگزین شدن درآمدهای مالیاتی به جای نفتی در اولویت برنامه دولت قرار دارد.

۷۲۱۲/۶۰۴۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر اقتصاد مقاومتی وصول مالیات اعتبار سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۶۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ وحید نیک روش افزود: طرح ساماندهی گذر فدک در بافت تاریخی بوشهر نیز بر عهده اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان واگذار شده ولی تاکنون این مهم را به اتمام نرسانده است.   وی بیان کرد: چنانچه اداره کل میراث فرهنگی توان اجرای طرح را ندارد شورا و شهرداری بوشهر آمادگی دارند تا طرح ساماندهی گذر فدک را به اتمام برسانند.   نیک روش ادامه داد: بخش قابل توجهی از اعتبارات مدیریت شهری در بوشهر از محل اعتبارت ارزش افزوده است که در این زمینه از اداره کل مالیاتی استان خواسته شده سهم دقیق استان در این حوزه را مشخص کند.   وی گفت: اعتبارات ارزش افزوده بوشهر همچنان براساس جمعیت ۲۳۰ هزار نفری پرداخت می‌شود و این در حالی است که شهر به مرز ۳۰۰ هزار نفر رسیده است.   نیک روش یادآور شد: در سال گذشته پیش بینی‌ها برای پرداخت هزار میلیارد ریال اعتبارت ارزش افزوده به شهرداری بوشهر بود که از این میزان تنها هفت هزار میلیارد ریال آن محقق شد.   وی ادامه داد: پیش‌بینی شده امسال بین ۱۱ تا ۱۲ هزار اعتبارات ارزش افزوده به شهرداری بوشهر پرداخت شود که براساس روال سابق شاید این میزان نیز محقق نشود.   نیک روش گفت: این اعتبارات مصوب دولت و مجلس شورای اسلامی بوده از این رو انتظار می‌رود حق شهر بوشهر به طور تمام و کمال پرداخت شود.

دیگر خبرها

  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی
  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر
  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی
  • روش جدید پرداخت مالیات بر ارث از سپرده متوفیان نزد بانک‌ها
  • پرداخت مالیات بر ارث، الکترونیکی شد
  • شهرداری‌ها در انتظار سهم خود از مالیات
  • وصول ۱۱۰ هزار میلیارد تومان مالیات از ابربدهکاران
  • ۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال