Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رمان «غار آبی» به قلم قاسمعلی فراست، نویسنده رمان‌هایی همچون «نیاز»، «عشق مانعی ندارد»، «گلاب خانم»، «افطار»، «روز‌های برفی»، «آواز‌های ممنوع»، «بن‌بست»، «آن روزها»، «باغ سیب» و… توسط گروه ادب و هنر مرکز پژوهش‌های جوان وابسته به پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شده است. تاریخ انتشار: 19:00 - 20 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۷۸۵۳

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، رمان «غار آبی» به قلم قاسمعلی فراست، نویسنده رمان‌هایی همچون «نیاز»، «عشق مانعی ندارد»، «گلاب خانم»، «افطار»، «روز‌های برفی»، «آواز‌های ممنوع»، «بن‌بست»، «آن روزها»، «باغ سیب» و… توسط گروه ادب و هنر مرکز پژوهش‌های جوان وابسته به پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رمان «غار آبی» برداشتی ادبی از کلید واژه‌های مهم خودآگاهی و بازگشتن به خویشتن خویش در قالب یک رمان فانتزی است.

قهرمانان داستان غار آبی «زازا و زوزو» به این باور می‌رسند که برای ارتباط بهتر برقرار کردن با دیگران باید خود را شناخت و به این سوال کلیدی پاسخ داد که از کجا آمده‌ایم و آمدن‌مان بهر چه بوده است. در این حالت دیگر معضلی به نام گمگشتگی وجود نخواهد داشت.

در بخشی از رمان «غار آبی» آمده است: باید دل به دریا زد و همسفری با موج‌های بلند را تجربه نمود؛ مرغان دریایی، راه فانوس را خوب بلدند؛ آن‌ها دریانوردان را در رسیدن به مقصد تنها نمی‌گذارند. سفر بر روی آبها، بی آنکه غرق شوی، کار هر کاپیتانی نیست؛ بی قطب‌نما، کِشتی‌ات به گِل خواهد نشست، هرچند ملوانانی زبل داشته باشی. لنگرت را باید بدانی کجا بیندازی و کجا با تمام قوا به جلو برانی، کِی بادبان‌ها را بکِشی و کی ۹۰ درجه به چپ یا به راست تغییر مسیر دهی. «غار آبی» نقشه یک راه است برای کاپیتان‌های جوان.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: غار آبی گلاب خانم قاسمعلی فراست روز های برفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۶۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۱۵۰۰ نفر در جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی

مدیر کل دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان گفت: ۱۵۰۰ نفر در دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی شرکت کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، اختتامیه دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی با حضور هاشم داداش‌پور، معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، موذنی رئیس دانشگاه شیراز، شیبانی فرماندار شیراز، سید فردین تقی زاده مدیل کل دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان و دیگر مدیران این سازمان برگزار شد.

تقی زاده در این مراسم ضمن خوش‌آمدگویی به میهمانان گفت: این جشنواره برای دومین بار در سطح ملی به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار شده است و برای سال‌های آینده نیز به صورت پربارتر برگزار خواهد شد.

مدیر کل دانشجویان شاهد و ایثارگر تصریح کرد: این جشنواره در چهار بخش قرآنی، معارفی، هنری و ادبی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر در همه بخش ها و برای تمام دانشجویان دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی در بخش هنری و ادبی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شده است.

وی با اشاره به اینکه ۳ هزار نفر در این جشنواره شرکت کرده‌اند، اظهار کرد: در بخش قرآنی ۲۱۹ نفر و در بخش معارفی ۳۵۰ نفر دانشجوی شاهد و ایثارگر به رقابت پرداختند.

تقی زاده خاطرنشان کرد: امروز در آیین اختتامیه این جشنواره میزبان برترین‌های جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی هستیم تا از آن‌ها تقدیر به عمل آوریم.

وی در پایان از داداش پورف معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و موذنی رئیس دانشگاه شیراز در جهت حمایت از برگزاری این جشنواره تشکر کرد.

گفتنی است، در پایان این آیین از برگزیدگان جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی با اهدای لوح و تندیس تقدیر به عمل آمد.

پایان پیام

دیگر خبرها

  • (ویدئو) نظر محمدرضا طالقانی درباره‌ دوقطبی دبیر - خادم: رسول همیشه خویشتن‌داری کرده
  • جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • عرضه روایت ترس سربازرس مگره در بازار نشر
  • به نشر با ۷۸۲ عنوان در نمایشگاه کتاب حاضر می‌شود
  • شاعری که براساس دانش ادبی شعر نسروده!
  • انتشار کتابی از عدنان غُریفی در اولین سالگرد درگذشتش
  • اعتراض دانشجویان مساله فلسطین و غزه را جهانی کرد
  • حضور ۱۵۰۰ نفر در جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی
  • تفال به حافظ جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ به دام زلف تو دل مبتلای خویشتن است..