Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، این نظرسنجی به صورت ملی و با حجم نمونه ۴۵۰۹ نفر در نقاط شهری و روستایی کشور انجام شده و قابل تعمیم به کلیه شهروندان بالای ۱۸ سال سراسر کشور است.

۵۱ درصد نمونه مرد و ۴۹ درصد زن بوده‌­اند. ۳۰.۸ درصد پاسخگویان در رده سنی ۱۸ تا ۲۹ ساله، ۴۲.۵ درصد دررده سنی ۳۰ تا ۴۹ ساله و ۲۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ درصد نیز در رده سنی بالای ۵۰ سال بوده‌­اند.

نتایج نظرسنجی نشان می­‌دهد در مواجهه با سؤال «اگر جای دولت بودید، برای پرداخت یارانه نقدی در شرایط فعلی، کدام یک از سیاست‌های زیر را اجرا می‌کردید؟» ۴۹.۳ درصد پاسخگویان گزینه «حذف یارانه خانوارهایی که در ماه درآمد زیادی دارند» را انتخاب کرده‌­اند و ۱۷.۲ درصد نیز اعلام کرده‌­اند یارانه همه افراد جامعه به جز افرادی که شدیداً نیازمندند باید حذف شود.

۲۹.۵ درصد نیز معتقدند روند فعلی باید ادامه پیدا کند و یارانه به همه افرادی که الان یارانه می­‌گیرند باید داده شود. ۴ درصد پاسخگویان نیز پاسخ مشخصی به این سؤال نداده‌­اند.

نتایج این نظرسنجی نشان می­دهد بین نظر ساکنان روستاها با ساکنان شهرها تفاوت چندان زیادی وجود ندارد به این ترتیب که ۲۹.۳ درصد شهری‌­ها و ۳۰.۳ درصد روستایی‌­ها خواهان این هستند که یارانه به همه افراد پرداخت شود. همچنین ۴۸.۲ درصد شهری‌­ها و ۵۲.۳ درصد روستایی­‌ها معتقدند یارانه خانوارهایی که درآمد زیادی دارند باید حذف شود و در نهایت ۱۸ درصد شهری‌­ها و ۱۴.۹ درصد روستایی­‌ها معتقدند باید یارانه همه به جز افرادی که شدیداً نیازمندند حذف شود. همچنین تفاوت معناداری بین نظر کسانی که سرپرست خانوار بوده­‌اند و کسانی که سرپرست خانوار نبوده­‌اند در این زمینه وجود ندارد.

در ادامه نظرسنجی در یک سؤال باز (بدون ارائه گزینه) از پاسخگویان پرسیده شده است: «اگر قرار باشد یارانه پولدارها قطع شود، به نظر شما خانوارهای چهار نفره ای که درآمد آنها بیش از چند میلیون تومان باشد باید حذف شوند؟» این سؤال با دو سناریوی «در صورتی که مالک منزل مسکونی باشد» و «در صورتی که مستأجر باشد» از پاسخگو سؤال شده است.

نتایج نظرسنجی حاکی از آن است که در سناریوی دارای منزل مسکونی، ۲.۲ درصد گفته‌­اند اگر خانواده­‌ای دو میلیون یا کمتر در ماه درآمد داشته باشد یارانه­‌اش باید قطع شود.

۶.۷ درصد درآمد بین ۲ تا ۳ میلیون، ۱۱.۴ درصد درآمد بین ۳ تا ۴ میلیون، ۱۹.۳ درصد درآمد بین ۴ تا ۵ میلیون، ۱۲ درصد درآمد بین ۵ تا ۶ میلیون، ۹.۶ درصد درآمد بین ۶ تا ۷ میلیون، ۹.۲ درصد درآمد بین ۷ تا ۸ میلیون، ۱.۸ درصد درآمد بین ۸ تا ۹ میلیون، ۱۴.۹ درصد درآمد بین ۹ تا ۱۰ میلیون، و ۸ درصد درآمد بالای ۱۰ میلیون تومان را به عنوان معیار حذف یارانه پردرآمدها بیان کرده­‌اند. ۱.۳ درصد نیز گفته­‌اند یارانه­‌ها اصلاًنباید قطع شود و ۳.۶ درصد نیز به این سناریو پاسخ مشخصی نداده­‌اند.

میانگین نظر پاسخگویان در این سناریو ۷۳۳۵۰۰۰ تومان و میانه نظر پاسخگویان ۶ میلیون تومان است به عبارت دیگر نیمی از پاسخگویان عددی کمتر از ۶ میلیون و نیمی دیگر عدد بالاتر از ۶ میلیون را به عنوان مبنای حذف یارانه پردرآمدها در سناریویی که فرد دارای منزل مسکونی باشد اعلام کرده­‌اند.

در سناریوی دوم یعنی «در صورتی که خانوار مستأجر باشد»  ۰.۹ درصد گفته­‌اند اگر خانواده­ای دو میلیون یا کمتر در ماه درآمد داشته باشد یارانه­‌اش باید قطع شود. ۲ درصد درآمد بین ۲ تا ۳ میلیون، ۶.۲ درصد درآمد بین ۳ تا ۴ میلیون، ۱۱ درصد درآمد بین ۴ تا ۵ میلیون، ۱۱.۸درصد درآمد بین ۵ تا ۶ میلیون، ۱۲.۶ درصد درآمد بین ۶ تا ۷ میلیون، ۱۱.۴ درصد درآمد بین ۷ تا ۸ میلیون، ۵.۳ درصد درآمد بین ۸ تا ۹ میلیون، ۱۱.۳ درصد بین ۹ تا ۱۰ میلیون و و ۲۰.۴ درصد درآمد بالای ۱۰ میلیون تومان را به عنوان معیار حذف یارانه پردرآمدها بیان کرده­‌اند. ۱.۵ درصد نیز گفته­‌اند یارانه­‌ها اصلاًنباید قطع شود و ۵.۶ درصد نیز به این سناریو پاسخ مشخصی نداده‌اند.

میانگین نظر پاسخگویان در این سناریو ۹۰۹۹۰۰۰ تومان و میانه نظر پاسخگویان ۸ میلیون تومان است به عبارت دیگر نیمی از پاسخگویان عددی کمتر از ۸ میلیون و نیمی دیگر عددی بالاتر از ۸ میلیون را به عنوان مبنای حذف یارانه پردرآمدها در سناریویی که فرد دارای منزل مسکونی باشد اعلام کرده­‌اند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شهری و روستایی دولت درآمد یارانه جامعه حذف یارانه حذف یارانه یارانه یارانه نقدی نظرسنجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۸۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی استاندار گلستان برای اجرایی شدن تفاهم‌نامه مشترک با جهاد دانشگاهی

ایسنا/گلستان استاندار گلستان با بیان اینکه ما به دستاوردهای جهاد دانشگاهی افتخار می‌کنیم گفت: برای برای اجرایی شدن ۱۰۰درصدی تفاهم نامه مشترک با جهاد دانشگاهی آماگی کامل داریم.

علی محمد زنگانه عصر پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در دیدار با حسن مسلمی نائینی رئیس جهاد دانشگاهی کشور، ابراهیم شهبازی رئیس جهاد دانشگاهی استان و معاونین وی اظهار کرد:  جهاد دانشگاهی گلستان علی رغم اینکه یکی از جوان‌ترین نهادهای جهاد دانشگاهی در کشور است در زمینه علمی، پژوهشی و رصد مشکلات و مسائل استان دستاوردهای خوبی داشته است.

استاندار گلستان با اشاره به اینکه این استان علی رغم ظرفیت‌ها و ثروت‌های بزرگ خدادادی جزء استان‌های محروم و کم برخوردار کشور است، گفت: درآمد سرانه مردم گلستان کمتر از متوسط میانگین کشوری بوده و با رشد اقتصادی پنج درصدی در دولت سیزدهم درآمد مردم کمی بهبود یافت ولی تا رسیدن به شرایط مطلوب فاصله داریم.

این مقام مسئول با بیان اینکه ما به دستاوردهای جهاد دانشگاهی افتخار می‌کنیم، گفت: برای اجرایی شدن ۱۰۰ درصدی تفاهم نامه مشترک با جهاد دانشگاهی آماگی کامل داریم.

رئیس جهاد دانشگاهی کشور نیز در این دیداربا اشاره به اینکه استان گلستان را در زمینه گیاهان دارویی، دام سبک و سنگین و گردشگری اسب ترکمن مستعد پیشرفت و توسعه دانست و گفت: بنای جهاد دانشگاهی بر رفع مشکلات مردم است.

مسلمی نائینی تصریح کرد: در پارک‌ها می‌توانیم علاوه بر قرار دادن محلی برای پرورش استعداد دانشجویان با آموزش برندسازی محصولات، بازاریابی و تجارب‌سازی دانشجویان را برای کسب درآمد پایدار اماده کنیم.

وی با اشاره به شعار سال و مردمی‌سازی اقتصاد گفت: ما تولیدات علمی بزرگی در جهاد دانشگاهی داریم که باید با مشارکت مردم و استفاده از نقدینگی موجود در جامعه آن را تبدیل به محصول کرده تا مردم بتوانند از آن بهره‌مند شوند.

رئیس جهاد دانشگاهی کشور  در این دیدار با اهداء لوح سپاس از دکتر «علی‌محمد زنگانه» استاندار گلستان به عنوان استاندار برتر حامی دانش‌بنیان تقدیر کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تغییرات آب و هوایی میانگین درآمد مردم جهان را کاهش می‌دهد
  • اعلام آمادگی استاندار گلستان برای اجرایی شدن تفاهم‌نامه مشترک با جهاد دانشگاهی
  • سقوط بزرگ فروش چین در انتظار اپل
  • تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم
  • مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟
  • پیش‌بینی‌های ناامیدکننده فروش آیفون در چین
  • سرانه درآمد مردم اردبیل افزایش یافته است
  • مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید
  • مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید
  • فرار مالیاتی با دفتر ویترینی