Web Analytics Made Easy - Statcounter

باورهای گذشته بر این اساس بود که سکوت در محل کار مزایای زیادی دارد و بازده کاری را افزایش می‌دهد، اما در حال حاضر محققان دریافتند، این گفته همیشه صادق نیست و عدم مکالمه در محیط کار تاثیر مخربی بر فرهنگ گروه، اعتماد، رفاه و سلامت روانی عمومی خواهد گذاشت.

به گزارش ایسنا و به نقل از نیوز، مقابله با سطوح مختلف مشکلات روانی مانند احساس تنهایی، اضطراب، افسردگی یکی از مشکلات کارمندان کنونی است که بر عملکرد و همچنین بازده اقتصادی تاثیرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دنیای کار دیجیتالی امروز، ناخواسته در حال پرورش کارگران منزوی هستیم که اطلاعات را از رایانه‌های خود دریافت می‌کنند. در این دنیای کار، با گذشت ساعت‌ها، تعداد کمی کلمات در میان کارمندان رد و بدل می‌شود و تنها صدایی که شنیده می‌شود، صدای یکنواخت انگشتان بر روی صفحه کلید و یا ماوس است.

نتایج تحقیقات نشان می دهد، گفت‌وگوی عمومی طی یک دهه گذشته کاهش یافته و مردم دیگر مانند 30 سال پیش در محل کار با یکدیگر صحبت و ارتباط برقرار نمی‌کنند.

دنیایی متصل که ما به آن متصل نمی شویم

چگونه می‌توان انتظار داشت، مشاغل، در دنیای سکوت رونق بگیرند، جایی که مکالمه در جایگاه دوم بعد از ارتباطات الکترونیکی قرار دارد؟ ما در مورد "دنیای متصل" صحبت می‌کنیم اما آیا واقعا با هم ارتباط داریم؟ آیا هر روز در دنیای واقعی با یکدیگر در ارتباط هستیم؟ پس بدانید، اگر اجازه دهیم که مکان‌های کاری ما کاملا خودکار شوند، توانایی ارتباط از طریق گفت‌وگو را نابود خواهیم کرد.

در حال حاضر، در دوره‌های عدم اطمینان اقتصادی، بسیاری از مشاغل مشکلاتی دارند و در ایجاد فرهنگ‌های قوی و وفادار شغلی آسیب‌پذیرتر از گذشته شدند. در انگلستان، افراد به دلیل موضوع بریگزیت نگرانی‌های شغلی زیادی را تجربه می‌کنند و تحت تاثیر استرس و فشارهای روحی روزمره قرار می‌گیرند. همه اینها زمینه ایجاد یک گروه کاری شاد ، پربار و موفق را مشکل ساز کرده است. اما کارکردن در سکوت پاسخی به این مشکلات نیست و باید با دیگران صحبت و ارتباط برقرار کنیم.

اصلاح و تعادل

لذت بردن از کار، مهم و منجر به  پرورش دوستی‌های مادام العمر می‌شود. در نتیجه باید افراد دریابند محیط کار می‌تواند پویا، جذاب، سرگرم‌کننده و مملو از فرصت باشد. در این مورد فرهنگ کاری نباید اجباری بلکه باید به‌گونه‌ای باشد که  بر اساس اعتماد، احترام و اعتقاد ساخته شود. اگر مشاغل جدی‌تر به سرمایه گذاری در فرهنگ توجه کنند نه تنها بهره‌وری و سود افزایش می‌یابد بلکه به نوبه خود باعث کاهش استرس و بیماری روانی کارکنان خواهند شد.

امروزه رسانه‌های اجتماعی نیز بهداشت روان کاری را تغییر می‌دهند و می‌توانند تهدیدی برای محیط کار باشند.

شواهد و مدارک کافی وجود دارد که ثابت کند بهداشت روانی امروز نگرانی بزرگی در محیط کار است، بنابراین فرهنگ محیط کار واقعا مهم و برای رفع مشکلات باید کمی عمیق‌تر به این موضوع نگاه کنیم.

لحظه‌ای تفکر

آیا گروه کاری شما واقعا خوشحال هستند؟ آیا روزانه در دفتر شما آرامش احساس می‌شود؟ آیا کارکنان با یکدیگر صحبت می‌کنند؟  آیا در محل کار دوستی ایجاد شده، یا به راحتی در حباب جدایی به دام افتاده‌اند؟

به این موضوع توجه کنید، در سال 1988 اینترنت، ایمیل، تلفن همراه و رسانه‌های اجتماعی وجود نداشت. زندگی کندتر بود و درنتیجه زمان بیشتری برای تامل و تفکر وجود داشت. در آن زمان گزارش‌های کمتری از مشکلات روانی نیز منتشر می‌شد. کمتر موارد فرسودگی شغلی، اضطراب و استرس در بین نیروی کار وجود داشت. با قدری تفکر درمی‌یابیم، فناوری زندگی ما را تغییر داده و  در حال حاضر پیامدهای این روند را احساس می‌کنیم. اکنون زمان یافتن راه‌حل‌های جدید برای مقابله با چنین تهدیدات شغلی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۱۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک نفر بر اثر ابتلا به هاری در مشهد فوت کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا نهبندانی اظهار کرد: این مرد ۴۱ ساله که حدود ۲ ماه قبل توسط سگ مجروح شده بود به هیچ یک از مراکز درمان هاری مراجعه نکرده بود که این امر سبب ابتلای وی به هاری و در نهایت فوت او شد.

رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: بیماری هاری یک بیماری ویروسی دستگاه عصبی مرکزی است که ابتلای به آن صد درصد مرگ را به دنبال دارد اما در صورت مراجعه به موقع موارد حیوان گزیدگی و انجام درمان، به سادگی قابل پیشگیری است.

وی گفت: مهمترین راه انتقال بیماری هاری از طریق گازگرفتگی و خراش توسط حیوانات است و افراد در صورت زخمی شدن توسط حیوانات بایستی بلافاصله محل زخم را با آب فراوان و صابون شست و شو داد و به نزدیک ترین مرکز پیشگیری و درمان هاری برای تزریق واکسن و سرم هاری مراجعه کرد.

نهبندانی با بیان این که سال گذشته حدود ۲۱ هزار مورد حیوان گزیدگی در مناطق تحت پوشش این دانشگاه ثبت و گزارش شده است افزود: سال گذشته ۱۴ هزار و ۳۱۶ مورد معادل ۷۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها توسط سگ‌ها و پنج هزار و ۴۱۱ مورد معادل ۲۶ درصد حیوان گزیدگی‌ها توسط گربه‌ها بوده است.

رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در این مدت نیز آزمایش ۱۲۴ مورد هاری در سگ و ۱۳ مورد هاری در گربه مثبت شده است.

وی با بیان این که در ایران بیش از ٩۰ درصد گزش‌ها توسط سگ انجام می‌شود گفت: باید به عموم مردم اطلاع رسانی شود که از تحریک کردن حیوانات به خصوص سگ‌ها خودداری کنند و هنگام درگیری ۲ حیوان برای جداسازی آن‌ها اقدام نشود زیرا احتمال ابتلای یکی از این حیوانات به هاری بسیار زیاد است.

کد خبر 6100308

دیگر خبرها

  • علل اصلی ابتلا به کبد چرب
  • با دوری از این ۱۵ عامل به زوال عقل زودرس در جوانی دچار نمی‌شوید
  • عوامل ابتلای افراد به بیماری لوپوس
  • خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در این افراد کمتر است
  • اختصاصی|جزئیات جدید از قتل مریوان/قاتل بیماری روانی داشت
  • بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید
  • عوامل خطر « زوال عقل زودرس » را بشناسید
  • یک نفر بر اثر ابتلا به هاری در مشهد فوت کرد
  • علت ابتلا به لوپوس چیست؟/ عوامل خطر ابتلا به بیماری
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه