Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از فارس، مینو اصلانی، رئیس بسیج جامعه زنان کشور، امروز، 21 مهرماه در رأس هیئتی از موکب احمدبن موسی(ع) در کربلای معلی بازدید کرد.

وی در حاشیه این بازدید به تشریح اقدامات بسیج و سپاه در واحد خواهران ستاد اربعین کشور پرداخت و گفت: ما نیز مثل همه خادمانی که در خدمت زائران امام حسین(ع) هستند ویژه‌برنامه‌های فرهنگی هم در داخل و هم در خارج کشور برای این ایام پیش‌بینی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصلانی ادامه داد: این برنامه‌ها در کربلا، نجف، مسیر پیاده‌روی اربعین، شهرهای سامرا و کاظمین و در داخل کشور و 4 مرز خروجی و پیاده‌روی‌هایی که برای اربعین در شهرهای مختلف برپا می‌شوند، اجرا خواهند شد.

رئیس بسیج جامعه زنان کشور گفت: در این برنامه‌های فرهنگی سه موضوع را در نظر گرفتیم نظیر معرفی الگوی زن طراز انقلاب اسلامی به عنوان یک محور اساسی و دیگری اربعین به مثابه مسیر ظهور که نقش زنان در این مسیر چه هست و چه باید باشد و چه الزاماتی دارد و محور سوم هم موضوع انقلاب اسلامی و گام دوم و جهانی‌سازی تمدن اسلامی است و این سه محور بحث‌هایی است که در موکب‌های داخل و خارج کشور دنبال کردیم.

وی با بیان اینکه برای برنامه‌های اربعین سخنران و مبلغ اعزام می‌کنیم، گفت: 10 سخنران محوری برای موکب‌های ایرانی به کشور عراق اعزام کردیم و حدود 100 مبلغ در موضوعات مختلف به مهارت زندگی، احکام، مشاوره و تشکیل کارگاه‌های چهره به چهره نیز اعزام شده‌اند.

اصلانی اظهار کرد: همچنین یک خیمه پذیرایی از میهمانان خارجی در کربلا داریم تا زائران خارجی از کشورهای مختلف که برای حضوردر پیاده‌روی اربعین به کشور عراق می‌آیند، بدانجا جذب شوند و در آنجا نیز از مترجم‌های مسلط استفاده کردیم.

رئیس بسیج جامعه زنان کشور از راه‌اندازی شبکه جهانی زنان اربعین در فضای مجازی خبر داد و گفت: در این خیمه‌ها سعی می‌کنیم تا به زائران خارجی الگوی زن طراز انقلاب اسلامی را معرفی کنیم و این مسئله را تبیین کنیم که مسیر اربعین، حماسه ظهور است و به همین دلیل نیازمند راه‌اندازی شبکه جهانی زنان اربعین داریم.

وی اضافه کرد: در این راستا در فضای مجازی و سایت حوزه زنان نیز هماهنگ کردیم تا به موضوع زنان و اربعین بپردازد و اینکه اربعین حماسه ظهور است و زنان در این زمینه نقش بسیار مهمی در تربیت نسل ظهور و آماده‌سازی و گام برداشتن در مسیر تمدن‌سازی دارند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا استان فارس اجتماعی زنان اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۱۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود

صالح اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اثرگذاری فضای مجازی در شرایط امروز کشور اظهار کرد: امروز در کشور دو کلان مسئله ناظر به فضای مجازی داریم که باید بر روی آن کار کنیم.

وی افزود: کلان مسئله اول همبستگی اجتماعی و کیان ایران است بعضاً در فضای مجازی شاهد اخبار و مطالب نادرست هستیم که بحث همبستگی اجتماعی و سرمایه اجتماعی را تحت تأثیر قرار داده و می‌تواند باعث مشکلاتی در کشور شود.

وی با بیان اینکه کلان مسئله دوم خانواده ایرانی است، تصریح کرد: خانواده ایرانی به مثابه یک کل منسجم است که یکی از محورهای اصلی آن تربیت است اما به نظر می‌رسد این نهاد اجتماعی در نسبت با فضای مجازی دچار اعوجاج شده است.

اصغری اضافه کرد: فضای مجازی یکی از فرصت‌های خانواده‌ها محسوب می‌شود که متأسفانه شاهد آن هستیم بعضاً مخاطرات آن در خانواده پررنگ شده است.

وی با بیان اینکه باید فعالیت‌های ترویجی را در قالب کمپین‌های مردمی جلو ببریم، اضافه کرد: ما در سازمان مرکز سواد مجازی سازمان سراج تلاش می‌کنیم گروه‌ها و مجموعه‌های مردمی را که دغدغه بهبود شرایط اجتماعی-خانوادگی را در مدل خرد را دارند همراهی کنیم و نیازهای آنان را برطرف کنیم.

مسؤول مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: جنس فعالیت‌های اجتماعی ارگانیک و مردم برای مردم را باید تقویت کنیم.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: حاکمیت و دولت عزم خوبی برای حل مسائل حوزه رسانه و فضای مجازی دارند اما الگوی مردم برای مردم یک الگوی مکمل محسوب می‌شود.

وی گفت: نباید و نمی‌توانیم به عنوان یک جامعه پویا منتظر باشیم تا همه اقدامات از سوی ساختارهای دولتی انجام شود بلکه باید توان خود در سطح خرد تقویت کرده و با احساس مسؤولیت اجتماعی نسبت به مسائلی همچون خبر جعلی دغدغه داشته باشیم.

اصغری تاکید کرد: در جامعه باید الگوهای موفق کوچک را توسعه و رسانه‌ای نمائیم.

وی در پایان با بیان اینکه فضای مجازی ما باید انسجام اجتماعی را افزایش دهد نه اینکه این فضا باعث دو قطبی شدن جامعه و اختلاف در جامعه شود، ادامه داد: ایجاد کمپین ملی مواجهه با خبر جعلی یکی از فعالیت‌هایی است که امسال به آن می‌پردازیم.

کد خبر 6088323

دیگر خبرها

  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • اربعین به برکت انقلاب اسلامی جهانی شده است
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • روز جهانی سلامتی زنان + تاریخچه و پوستر World Women’s Wellness Day
  • منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار
  • کدام برخورد گشت ارشاد با زنان تذکر رهبری را در پی داشت؟
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود