Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@15:45:49 GMT

حمایت از استقلال اسکاتلند به ۵۰ درصد رسید

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۴۲۷۱۹

حمایت از استقلال اسکاتلند به ۵۰ درصد رسید

نتایج نظرسنجی جدیدی نشان می‌دهد، حمایت از استقلال اسکاتلند به ۵۰ درصد رسیده است. زمزمه برگزاری رفراندوم استقلال در این بخش عضو بریتانیا دوباره بالا گرفته است.

به گزارش ایسنا، نظرسنجی پنل‌بیس برای روزنامه ساندی تایمز اسکاتلند همچنین نشان می‌دهد، بسیاری از پاسخ‌دهندگان معتقدند وضعیت اقتصاد اسکاتلند بعد از استقلال در اتحادیه اروپا، بهتر از بودن در بریتانیای پس از بریگزیت خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این نظرسنجی جدید، ۵۰ درصد از استقلال اسکاتلند از بریتانیا حمایت می‌کنند که از ۴۵ درصد سال گذشته پنج درصد افزایش نشان می‌دهد. نتایج سال گذشته بازتاب ۴۵ درصد آری و ۵۵ درصد خیر رفراندوم استقلال ۲۰۱۴ بود.

نظرسنجی موسسه پنل‌بیس در ماه ژوئن ۴۹ درصد را نشان ‌داد. شرکت‌کنندگان همچنین در میان گزینه‌های بریگزیت بدون توافق و استقلال اسکاتلند ۵۴ درصد به ۴۶ درصد شدند که نسبت به ماه آوریل دو درصد افزایش نشان می‌دهد.

این نظرسنجی میان ۱۰۰۳ رای‌دهنده از اسکاتلند بین روزهای چهارشنبه و جمعه انجام شد و به این نتیجه رسید که ۴۵ درصد از مردم معتقدند وضعیت اقتصادی اسکاتلند به عنوان کشوری مستقل در اتحادیه اروپا بهتر از وضعیت آن در بریتانیای پس از بریگزیت خواهد بود. بیش از یک ‌سوم (۳۵ درصد) مخالف بودند و یکی از هر پنج تن (۲۰ درصد) نظری نداشتند.

نتایج این نظرسنجی در آستانه کنفرانس "حزب ملی اسکاتلندی" (اس‌ان‌پی) منتشر می‌شود و انتظار می‌رود رهبر آن در وست‌مینستر به حاضران تاکید کند استقلال اسکاتلند در هر کمپین انتخاباتی در آینده هدف تمرکز خواهد بود. او خواهد گفت، حفظ اکثریت کرسی‌های این حزب در وست‌مینستر حکمی برای برگزاری یک رفراندوم دیگر برای استقلال اسکاتلند خواهد بود.

این نظرسنجی همچنین از دستاورد بزرگ حزب ملی اسکاتلندی در انتخابات پارلمانی آتی بریتانیا حکایت دارد؛ این حزب می‌تواند ۳۹ درصد رای به دست آورد که یک درصد از ماه ژوئن بالاتر است. همچنین برآورد می‌شود که محافظه‌کاران ۲۱ درصد رای بگیرند که سه درصد بالاتر از ماه ژوئن است؛ حزب کارگر هم با دو درصد افزایش به ۱۹ درصد رای می‌رسد. وضعیت لیبرال دموکرات‌ها و سبزها بدون تغییر روی ۱۳ درصد و ۲ درصد مانده است و حزب بریگزیت هم ۵ درصد رای می‌گیرد که چهار درصد پایین‌تر از ماه ژوئن است.

انتهای پیام    

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رفراندوم استقلال اسکاتلند بریگزیت بدون توافق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۲۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز خوش استقلال و پرسپولیس

  وقتی سال گذشته اولین مرحله خصوصی‌سازی با ورود بخش کوچکی از سهام دو باشگاه در فرابورس آغاز شد، همه تصور می‌کردند این بازی بیهوده باشد اما دیروز سرانجام به صورت رسمی آنها را واگذار کردند. این مراسم با حضور احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصاد و دارایی و کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و همین‌طورمدیران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس برگزار شد.در این مراسم به صورت رسمی ۸۵ درصد سهام باشگاه استقلال به هلدینگی متشکل از صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی‌سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد. همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر (۳۰ درصد)، ملت(۲۰ درصد)، تجارت (۲۰ درصد)، صادرات (۵ درصد)، رفاه (۵ درصد) و اقتصاد نوین (۵ درصد) انتقال پیدا کرد. ۱۰ درصد سهام دو باشگاه نیز پیشتر به هواداران واگذار شده بود. وزیر ورزش اعلام کرد ۵ درصد باقی‌مانده سهام دو باشگاه هم به زودی به پیشکسوتان(شرکت پیشکسوتان دو باشگاه) واگذار شود. در حالی که تکلیف ادامه مدیریت علی خطیر در باشگاه استقلال هنوز مشخص نیست، دیروز رسما اعلام شد رضا درویش به حضورش در رأس مدیریت ‌ باشگاه پرسپولیس ادامه می‌دهد. سید محمد مهدی احمدی، مدیرعامل بانک شهر گفت: «در پنج هفته منتج به پایان لیگ در خدمت رضا درویش (مدیرعامل پرسپولیس) و اعضای هیأت مدیره خواهیم بود. فقط هیأت مدیره متصدی ندارد و یک ناظر مالی کنار درویش می‌گذاریم تا نظام بودجه‌ریزی را جلو ببرد.» 
با وجود واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس همچنان وزارت ورزش مدیرعامل دو باشگاه را انتخاب خواهد کرد! طبق توافق صورت گرفته با مالکان جدید، اعضای هیأت‌مدیره به انتخاب آنها خواهد بود و انتخاب مدیرعامل به‌عهده وزارت ورزش است. قرار است قوانین مدیریتی دوباشگاه تغییر‌کند. تا دیروز اعضای هیأت‌مدیره عملا هیچ نقشی در تصمیمات کلان نداشتند و با تفویض اختیار به مدیرعامل،همه چیز را به عهده اومی‌گذاشتند.درشکل جدید کار اما هیأت‌مدیره، نقش کلیدی دارند و تعیین‌کننده هستند. حتی بودجه نقل و انتقالات توسط هیأت‌مدیره تصویب شده ولیست سرمربی از طریق آنها دراختیار مدیرعامل قرارمی‌گیرد تا مذاکرات را آغاز کند.این‌که وزارت ورزش همچنان مدیرعامل دوباشگاه راانتخاب می‌کند،موضوعی است که کمی عجیب به نظرمی‌رسد. 
     
هاشمی: می‌گفتند شدنی نیست
کیومرث هاشمی، وزیر ورزش بعد از واگذاری دو باشگاه اظهاراتی کرد که خلاصه آن را می‌خوانید: 
 
۳۵ سال است که سابقه حضور در ورزش دارم و به‌نظرم امروز(چهارشنبه) بهترین روز و نقطه عطفی در تاریخ ورزش کشور است. 
 
اگر تأکیدات رئیس‌جمهور نبود، شاید این کار انجام نمی‌شد. 
 
انتقال استقلال و پرسپولیس انجام شد و کار نظارتی وزارت اقتصاد و دارایی، فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش و جوانان تازه آغاز می‌شود. با مدیریت خوب سهامداران، شاهد تحول فوتبال کشور خواهیم بود. 
 
هرگاه حال استقلال و پرسپولیس خوب باشد، حال فوتبال ایران و ورزش کشور خوب است. 
 
در هشت ماه گذشته گفتم که کار وزارت ورزش صرفا سیاست‌گذاری و نظارت است، نه تیمداری. 
 
خیلی از دوستان می‌گفتند نباید از واگذاری سرخابی‌ها حرف می‌زدی و این کار شدنی نیست. 
 
۵ درصد سهام پیشکسوتان استقلال و پرسپولیس پیش‌بینی شده که در اختیار وزارت ورزش و جوانان است و متعلق به صاحبان اصلی دو باشگاه یعنی پیشکسوتان خواهد بود. این اقدام را با مشورت با پیشکسوتان انجام می‌دهیم و واگذاری این ۵ درصد به‌زودی انجام می‌شود. 
   
زارعی: ورزشگاه آزادی متحول می‌شود
زارعی، رئیس کمیته صدور مجوز حرفه‌ای هم بعد از واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از رفع بزرگ‌ترین دغدغه کسب مجوز حرفه‌ای دو باشگاه خبر داد. خلاصه‌ای از حرف‌های او را می‌خوانید: 
 
یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌هایی که ما در کسب مجوز حرفه‌ای داشتیم، حل شد و پس از مکاتبه با AFC دیگر حرف و حدیثی باقی نمانده است. 
 
قرار است‌ اتفاقات بزرگی در ورزش ما بیفتد و ورزش را به‌عنوان یک صنعت نگاه کنیم. در جهان، ورزش چیزی حدود ۲ درصد تولید ناخالص کشورهای پیشرفته را به خود اختصاص می‌دهد و در کشورهای همسایه ما هدف‌گذاری‌شان برای سه سال آینده، ۳ درصد است. 
 
ان‌شاءا... دو باشگاه تلاش کنند بقیه نواقص هم برطرف شود و بتوانند مجوز بگیرند. 
 
بسیار پیگیری صورت گرفت تا این اتفاق افتاد. فکر می‌کنم در دو سال اخیر که من مسئولیت گرفته‌ام، هر مدیری که از سوی سازمان خصوصی‌سازی می‌آمد یکی از اولین جلساتش را با فدراسیون فوتبال برگزار می‌کرد. روز گذشته یک جلسه چهار ساعته با مسئولان شرکت توسعه داشتیم که استادیوم آزادی هم یک تکان اساسی بخورد. 

خطیر: چه باشم،چه نباشم، خوشحالم
علی خطیر، مدیرعامل باشگاه استقلال در مراسم واگذاری سرخابی‌ها به بخش خصوصی حضور پیدا کرد. او در جمع اصحاب رسانه، درباره این مراسم و این اتفاق مهم در تاریخ باشگاه‌های فوتبال ایران صحبت‌هایی کرد: 

*روز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در حافظه همه هواداران باشگاه استقلال به خاطر خواهد ماند و می‌توانم به جرات بگویم که بعد از قهرمانی در جام باشگاه‌های آسیا ۱۹۹۰، بزرگ‌ترین اتفاق تاریخ این باشگاه بود.  

*من از بدنه دولت تشکر می‌کنم. از شخص ریاست محترم جمهور، معاون اول رئیس‌جمهور، وزیر محترم ورزش، وزیر محترم اقتصاد و همه عزیزانی که این اتفاق خوب و میمون را بعد از این همه انتظار و مشکلات برای این دو باشگاه رقم زدند، تشکر می‌کنم. 

*چه من باشم، چه نباشم،خوشحال هستم که این اتفاق برای باشگاه بزرگ استقلال افتاده.نمی‌توانید باورکنید که چقدر خوشحال هستم. 

*ما باید منتظر بمانیم تا ببینیم هلدینگ خلیج فارس چه برنامه‌ای دارد و مطمئنا هواداران، اخبار خوبی را از این فضا در آینده خواهند شنید. عجول نباشیم چون به تازگی این اتفاق رخ داده. باید از این روز لذت برد. 

*خیلی به این حواشی حق امضا و این مسائل ورود پیدا نکنیم. برخی دنبال هیجانات هستند و من می‌خواهم هیجانات را کنترل کنید. 

درویش :غیرممکن، ممکن شد
رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس هم بعد از مراسم واگذاری سرخابی‌ها حرف‌هایی زد که خلاصه‌ای از آن را می‌خوانید: 

*غیرممکن، ممکن شد. از سال ۶۴ که فعالیت کرده‌ام شنیدم که قرار است خریداری شود یا واگذار شود ولی الحمدلله حالا این کار بسیار مهم و بزرگ انجام شد. 

*واگذاری، نشان‌دهنده این است که مسئولان می‌خواستند این کار را انجام دهند و از وزارت اقتصاد و ورزش و تمام ارکانی که کمک کردند، واقعا تشکر می‌کنم. 

*تا قبل از این، دغدغه ما مجوز حرفه‌ای بود ولی الحمدلله با این واگذاری، دغدغه ما برطرف می‌شود. یکی از مشکلات، مجوز مالی بود که با آمدن این کنسرسیوم بانکی، مشکلات مالی هم مرتفع می‌شود. 

*یقینا باشگاه و هیأت‌مدیره باید در پی این باشند که چگونه باشگاه را ارتقای سطح بدهند که به قهرمانی در آسیا کمک کند. 

دیگر خبرها

  • وانگ یی: روابط پکن-واشنگتن رو به ثبات است/ بلینکن: آمریکا از استقلال تایوان حمایت نمی‌کند
  • مهاجرت غیرقانونی «بحران جدی» از نگاه آمریکایی‌ها
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود!
  • آماری از مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • روز خوش استقلال و پرسپولیس
  • اکثر آمریکایی‌ها معتقدند حمایت بیش از حد واشنگتن از تل‌آویو هدر دادن دلارهایشان است
  • ۹۵ درصد سعودی‌ها موافق عملیات طوفان‌الاقصی هستند
  • آمارهای عجیب برای بالا بردن شبکه سه/ برمودا و شریفی مقدم ۳۰۰ میلیون بار دیده شدند شما چطور آقای فروغی
  • واگذاری 5 درصد از سهام استقلال و پرسپولیس به پیشکسوتان