Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-01@02:23:02 GMT

حوزه علمیه قم؛ مرکز بالندگی فکری در جهان اسلام

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۴۳۱۶۰

حوزه علمیه قم؛ مرکز بالندگی فکری در جهان اسلام

به گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، امروز، 21 مهر در آیین آغاز سال تحصلی دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: حوزه علمیه قم مرکز تنومند، تناور و بالندگی فکری در جهان اسلام و شاید اولین مرکز دینی جهان است، نگاه‌ها پس از انقلاب به حوزه علمیه متفاوت از پیش از انقلاب است و انتظار می‌رود با تمام ادیان مختلف جهان مرتبط باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه از بیش از 120 کشور جهان در حوزه علمیه مشغول به تحصیل هستند، افزود: دانشگاه ادیان و مذاهب بخش تکمیلی جامعةالمصطفی است و با آنان پیوند برادری داریم؛ دانشگاه ادیان و مذاهب شعبه‎ای در قم برای ارتباط با تمام ادیان جهان است.

نواب ادامه داد: دانشگاه ادیان و مذاهب جایی برای پذیرفتن و گفت‌وگو با همه ادیان است و علاوه بر آن پیام اسلام را به بشریت می‌رساند.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب یادآور شد: حوزه با ارتباطات بین‌الملل خود مثل همیشه می‌درخشد، توقعات از حوزه علمیه چند صد برابر شده است و انتظارات از آن چه که هست پیشی گرفته و از طرفی حوزه علمیه با محدودیت‌های فراوانی که دارد اما همچنان مستحکم و رو به جلو در حال حرکت هستند.

عضو هیئت علمی جامعةالمصطفی با اشاره به اینکه هدف دانشگاه ادیان و مذاهب از برگزاری کنفرانس‌های بین‌المللی، خودنمایی نیست، گفت: پذیرش دانشجوی غیرایرانی از سال گذشته آغاز شد و امروز ۳۹۰ دانشجوی خارجی از ۲۰ کشور جهان از جمله اسکاتلند، هند، آلمان و اتریش و..در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند؛۳۷ اردوی دانشجویی به هند، گرجستان، آلمان، فرانسه، دانمارک و اسپانیا داشتیم همچنین۳۱ استاد خارجی و ۲ استاد دائمی خارجی در این دانشگاه تدریس کردند.

نواب با اشاره به اینکه تاکنون ۲۶۴ استاد از ۹۹ کشور جهان در این دانشگاه آمدند، گفت: اساتید دانشگاه‌های جهان را دعوت می‌کنیم و در اینجا شیعه‌شناسی را آموزش می‌بینند و بعد به کشورهای خود بر می‌گردند و یک ریال بابت سفر رفت و برگشت آنان پرداخت نمی‌کنیم و هزینه‌های سفر خود را می‌دهند.

وی افزود: ۴۰ نفر استاد دانشگاه از ۱۷ کشور جهان در بهمن ماه با هزینه‌های شخصی خود آمدند تا پیروزی انقلاب اسلامی ایران را از نزدیک ببینند.

نواب ادامه داد: ۱۰۱ تفاهم نامه با کل دانشگاه‌های جهان از جمله کشور آلمان، ژاپن، عراق، اسپانیا، افغانستان و پاکستان امضا شده‌ است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قم خبرگزاری قرآن حجت الاسلام نواب دانشگاه ادیان و مذاهب حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۳۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: متأسفانه امروز به خاطر مشکلات اقتصادی کشور، طلاب نیز در حوزه مسکن و معیشت دچار مشکل هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله سیدهاشم حسینی‌بوشهری در دیدار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، ضمن آرزوی موفقیت و پیروزی برای کشور در عرصه‌های ملی و بین‌المللی اظهار داشت: خوشبختانه رهبر معظم انقلاب (‌مد‌ظله العالی) در طول دوران رهبریشان و حتی قبل از آن، به عنوان یکی از چهره‌های شاخص علاقه‌مند به پیشرفت و توسعه کشور از جنبه‌های مختلف شناخته می‌شده‌اند و هر کجا مدیریت میدانی به دست ایشان بوده و مانعی وجود نداشته، نتایج خوبی را همراه داشته است.

وی با اشاره به جایگاه برجسته رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) در دید رهبران دنیا افزود: ایشان گام‌هایی بلندی برداشته‌اند؛ اما متأسفانه ما دچار حجاب معاصرت هستیم و این حجاب واقعیت‌ها را کم و گاهی بسیار کم تر از آنچه هست نشان می‌دهد.

عملیات «وعده صادق» در سایه توکل به خدا و امید به آینده میسر شد

امام جمعه قم با اشاره به زوایای پیچیده علمی عملیات «وعده صادق» بیان کرد: پس از این عملیات نگاه کشورها به ما تغییر کرد و تا حد زیادی تحت تأثیر این عملیات پیچیده و حرکت قدرتمندانه قرار گرفتند. حتی برخی از افرادی که با این انقلاب همسو نبودند نیز بعد از این موفقیت به خود آمدند.

وی افزود: این موفقیت در سایه توکل به خدا و امید به آینده میسر شد و معتقدم اگر امید در نسل جوان ما جوانه بزند و نسل جوان به جای پرداختن به جذابیت‌های کاذبی که دنیای غرب برای آن‌ها ایجاد کرده است با امید به آینده تلاش کند، موفقیت و پیشرفت را در پی خواهد داشت.

از تحریم استقبال نمی‌کنیم

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری محدودیت را، علی‌رغم انتظار دشمنان، یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت عنوان کرد و خاطر نشان کرد: تحریم‌ها عاملی شدند تا به خود متکی باشیم و از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم. البته این بدان معنا نیست که از تحریم استقبال می‌کنیم؛ اما اگر این محدودیت‌ها نبود، قطعا توجه به ظرفیت‌های داخلی پیدا نمی‌کردیم و به خاطر وابستگی شدید به دیگران، اعتماد به نفس خود را از دست می‌دادیم.

وی ابراز امیدواری کرد: این انقلاب با دعای پاکان و صالحان به پیروزی رسید و إن شاء الله بتوانیم این راه را استوارتر از گذشته طی کنیم و مطابق پیش بینی رهبر معظم انقلاب( مد ظله العالی) تا ظهور امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف  ادامه دهیم.

ظرفیت‌های بالای نخبگانی در حوزه علمیه

 دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه با تأکید بر اهمیت ارتباط حوزه‌های علمیه با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه وجود دارد و طلاب فاضل و اندیشمند زیادی داریم که امیدهای آینده حوزه هستند؛ اما متأسفانه امروز به خاطر مشکلات اقتصادی کشور،  طلاب نیز در حوزه مسکن و معیشت دچار مشکل هستند. باید شرایطی فراهم شود که این نخبگان بتوانند بدون دغدغه بدرخشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهید مطهری از اساتید حوزه تربیت بود
  • تربیت شدگان مکتب اسلام بهترین ذخایر آن هستند
  • نیم قرن مجاهدت «فقیه مجاهد»/ از تاسیس شبکه ماهواره ای تا دانشگاه
  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • اجرای اندیشه های شهیدمطهری فرهنگ کشور رادربرابرتهاجمات حفظ می کند
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت برگزار می‌شود/رونمایی از ۵ کتاب و برپایی بیش از ۱۲۰ برنامه ملی