Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@22:49:33 GMT

احداث ۳۷ کتاب‌خانه توسط بنیاد برکت در مناطق محروم

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۴۳۳۷۵

احداث ۳۷ کتاب‌خانه توسط بنیاد برکت در مناطق محروم

به گزارش خبرگزاری مهر، با توجه به نگاه ویژه‌ رهبر معظم انقلاب «مدظله‌العالی» به کتاب و کتاب‌خوانی و نیاز جوامع روستایی و کم‌تر برخوردار به افزایش سطح مطالعه و آموزش، و هم‌چنین تأکیدات رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، بنیاد برکت این ستاد، ساخت کتاب‌خانه و مراکز فرهنگی را در این مناطق در دستور کار خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با هدف برقراری عدالت فرهنگی و آموزشی، ترویج کتاب و کتاب‌خوانی، افزایش سرانه‌ فضای مطالعه و پاسخ‌گویی به نیاز جوانان در مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته، از سال ۱۳۹۳ اهتمام به ساخت و تکمیل ۳۷ باب کتاب‌خانه کرده است. این بنیاد برای این منظور بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده است.

این بنیاد با همکاری نهاد کتاب‌خانه‌های عمومی کشور، تا به امروز ۱۸ کتاب‌خانه را به بهره‌برداری رسانده و در اختیار مردم شریف این مناطق قرار داده و مابقی را نیز تا پایان سال جاری راه‌اندازی خواهد کرد.

این کتاب‌خانه‌ها در ۱۶ استان آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، ایلام، تهران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، خوزستان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، مازندران، مرکزی و همدان واقع شده‌اند و زیربنای آن‌ها در مجموع بالغ بر ۱۴ هزار متر مربع می‌رسد.

بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) علاوه بر ساخت و تکمیل این کتاب‌خانه‌ها، در تجهیز و تأمین کتاب‌ها و وسایل کمک آموزشی مورد نیاز آن‌ها نیز مشارکت دارد.

در جریان سفر مرداد ماه محمد مخبر، رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به استان خراسان جنوبی و با حضور استاندار، نمایندگان شهرستان‌های استان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی، کتاب‌خانه‌ی عمومی برکتِ «محتاج نهی» شهرستان نهبندان به بهره‌برداری رسید. هم‌زمان با راه‌اندازی این کتاب‌خانه، ۱۰ کتاب‌خانه‌ دیگر برکت نیز در سطح کشور و از جمله در شهرهای چاراویماق، آذرشهر، شاهین‌دژ، دره‌شهر، دهلران، ایوان، چرداول، گرمه، کارون و نی‌ریز افتتاح شد.

این در حالی است که هم‌زمان تعداد زیادی از مراکز فرهنگی برکت ساخته‌شده نیز به امکانات کتاب‌خانه و کتاب در بخش‌ها و حوزه‌های مختلف، توسط بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) مجهز شده‌اند.

کد خبر 4745198 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ره کتابخانه اربعین 98 هفته ناجا شورای شهر تهران شهرداری تهران قوه قضاییه اربعین حسینی وزارت آموزش و پرورش نیروی انتظامی محسن هاشمی پیروز حناچی شهر تهران آتش نشانی ناجا سالمندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۳۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد




به گزارش خبرگزاری صداوسیما،به نقل از خانه ملت، علی خضریان در تشریح نشست این کمیسیون در خصوص بررسی آخرین وضعیت سامانه ستاد بابیان اینکه استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی یکی از راهکارهای کلیدی مبارزه با فساد است افزود: الکترونیکی کردن فرآیند انجام معاملات از طریق سامانه‌های الکترونیکی در مسیر شفافیت گامی مهم است که نظارت بر خط و سریع را ممکن می‌کند.

این نماینده مجلس گفت: افزایش بهره وری و کاهش کسری بودجه با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از بودجه دولت صرف انجام معاملات می‌شود، بخشی دیگر از مزایای این سامانه است همینطور سیاست‌گذاری، اجرای سیاست‌ها و ارائه خدمات با توجه به اهمیت معاملات دولتی در اقتصاد و نقش و جایگاه آن در پیشرفت کشور، توجه به تصمیم سازی بر مبنای اطلاعات در این حوزه بسیار مهم است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس تصریح کرد: با ایجاد سامانه ستاد می‌توان بر تمامی مراحل انجام معاملات نظارت کرد. همچنین با استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی می‌توان ظرفیت‌های نظارتی را افزایش داد.

خضریان با اشاره به اهمیت اصلاح ساختار بودجه مبتنی بر عملکرد و آمایش سرزمین خاطرنشان کرد: یکی از گلوگاه‌های اصلی نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، شفاف‌سازی منابع صرف شده و خروجی‌ها و پیامدها است که روش اصلی تحقق آن، استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است با توجه به اهمیت این موضوعات کمیسیون اصل نود به عنوان بازوی نظارتی مجلس و اهمیت زیادی برای اجرایی شدن این سامانه داشته است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: در آخرین جلسه این کمیسیون نشستی با موضوع پیگیری انجام تکالیف قانونی مندرج در جزء ۳ و ۴ بند ک تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور برگزار و مقرر شد جهت حل مسائل الکترونیکی شدن مزایدات دوایر اجرای ثبت سازمان ثبت اسناد و املاک، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی به شکلی عمل کند که تا در مهلت ۱۰ روزه مزایدات یک استان به صورت آزمایشی در سامانه ستاد ثبت شود. و مزایدات اراده تصفیه امور ورشکستگی در یک استان از این طریق انجام شود و مشکلات پیمانکار سامانه نیز پیگیری و مرتفع شده و گزارش همه اقدامات به کمیسیون ارسال شود.

دیگر خبرها

  • ۱۰هزار عامل اجرایی برای برگزاری انتخابات دور دوم مجلس در کرمانشاه
  • تجدید میثاق مسوولان حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (ره)
  • تجدید میثاق مسئولان حوزه حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (قدس سره)
  • همه عوامل اجرایی انتخابات باید حافظ رای مردم باشند
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود
  • ۵۰۰ جلد کتاب به کتابخانه سیار بهاباد اهدا شد
  • ‌همه گرفتاری‌ها با نماز اول وقت برطرف می‌شود
  • امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه