Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، اسدالله عباسی، که روز گذشته اظهاراتش درباره جلسه سران قوا حاشیه ساز شده بود و از سوی روابط عمومی مجلس نیز تکذیب شده بود امروز در جمع خبرنگاران حضور یافت تا ابهامات ایجاد شده را رفع کند.او در این نشست از تاکید رئیس مجلس بر اجرای سریعتر قانون رسیدگی به اموال و دارایی مسئولان خبر داد و گفت: مجلس شورای اسلامی در سال ۹۱ طرحی را در خصوص شفاف سازی اموال مسئولان به تصویب رساند و به جهت مخالفت شورای نگهبان، مغایر دانستن این طرح با اصل ۱۴۲ قانون اساسی و اصرار مجلس طرح به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شد و در تاریخ ۹ آبان ماه ۱۳۹۴ در مجمع تشخیص به تصویب رسید و به قوه قضائیه اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابلاغ آئین نامه اجرایی قانون رسیدگی به دارایی مسئولان خرداد سال ۹۸

وی گفت: آئین نامه اجرای قانون مصوب در مجمع در تاریخ ۱۹ خردادماه ۱۳۹۸ با ۲۱ ماده و ۸ تبصره به تصویب رسید و رئیس قوه قضائیه در ۲۰ خردادماه سال جاری آن را به دستگاه ها جهت اجرا ابلاغ کرد.

اهم اظهارات سخنگوی هیات رئیسه را به نقل از خانه ملت را بخوانید؛

*با توجه به اینکه تعداد افراد شامل شفافیت اطلاعات مالی طبق این قانون بسیار زیاد هستند و مجموع افراد از کارگزاران دولت، نمایندگان مجلس، شهرداران، استانداران، مدیران عامل و غیره را شامل می شود سامانه ای برای ثبت اموال راه اندازی کردند.

*براساس بند ز ماده یک آئین نامه اجرایی قانون رسیدگی به دارایی مسئولان، منظور از تعهدنامه موجود در سامانه مبنی بر ارائه فهرست دارایی اعضای خانواده است همچنین در بند ژ همین ماده در توضیح دستگاه اجرایی یادآور شده دستگاه اجرایی در ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه مورد نظر است.

* براساس ماده ۳ آئین نامه اجرایی این قانون مرکز تعیین شده از سوی رئیس قوه قضائیه باید ظرف مدت ۲ ماه از تاریخ تصویب آئین نامه و با همکاری اداره کل با رعایت ساز وکارهای امنیتی، حفظ محرمانگی و حریم خصوصی و همچنین صحت و تمامیت داده ها سامانه را به نحوی راه اندازی نماید که مقامات مسئول پس از ثبت نامه در سامانه اطلاعات لازم را در فرم های مخصوصی ارائه نمایند.

شعبه ثبت اموال در مجلس راه اندازی می شود

*{با اشاره به تاکید رئیس مجلس بر اجرای سریع قانون رسیدگی به دارایی های مسئولان}: شعبه ای از سامانه ثبت اموال ظرف سه هفته آینده در مجلس مستقر می شود تا نمایندگان بتوانند اموال و دارایی خود، همسر و فرزندانشان را ثبت کنند.

*طرح و تاکید و اصرار برای ثبت اموال از سوی مجلس بوده بنابراین در اعلام اموال و دارایی خود نیز پیش قدم خواهیم شد البته اطلاعات مالی همه مسئولان نظام با توجه به شرایط امنیتی و طبق قانون محرمانه است اما نمایندگان داوطلب می توانند اموال خود را به مردم اعلام کنند که بنده در این زمینه پیش قدم خواهم شد.

هیچ نماینده ای مخالف ثبت اموال خود نیست

*قانون رسیدگی به دارایی های مسئولان و مقامات به صراحت محرمانگی اطلاعات مالی همه افراد مشمول را بیان کرده است. هیچ نماینده ای نیز مخالف ثبت اموال خود نیست اما در مورد کم و کیف نحوه ثبت اموال به صورت کتبی یا الکترونیکی اظهاراتی بیان شده است.

*{ در خصوص راستی آزمایی این اقدام}:ثبت اموال براساس اصل ۱۴۲ قانون اساسی و طبق قانون مصوب انجام می شود، در آئین نامه اجرایی آن نیز تکلیف افراد که از شناسایی اموال خودداری کنند یا اموال ثبتی آن ها با شرایط واقعی مغایرت داشته باشد را مشخص کرده است.

موضع لاریجانی درباره سازوکار ثبت اموال در سامانه

*آقای لاریجانی در نشست سران قوا درباره ساز وکار ثبت اموال و دارایی ها صحبت کردند و معاون ایشان در نشست هیات رئیسه به موضوع راه اندازی سامانه در مجلس ظرف ۳ هفته آینده پرداختند، به نظر نحوه اطلاع رسانی این خبر در روزهای اخیر به درستی انجام نگرفته است.

محرمانگی اطلاعات مالی شامل همه مسئولان است

*اصل این قانون بر شفاف سازی اموال و تطبیق دارایی ها از زمان شروع تا پایان خدمت مقامات و مسئولان است و محرمانگی اطلاعات مالی براساس قانون و مربوط به تمامی مسئولان بوده اما درباره ساز وکار ثبت الکترونیکی اموال صحبت هایی شده است.

2727

کد خبر 1310164

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: شفافیت رسیدگی به اموال مسئولان مجلس دهم سوریه ترکیه اربعین تیم ملی فوتبال ایران پیاده روی اربعین کردهای سوریه عربستان باشگاه پرسپولیس ایالات متحده آمریکا باشگاه استقلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۳۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رییس دانشگاه مازندران در این نشست که با هدف بررسی مسایل و ظرفیت‌های آموزش عالی استان صورت گرفت، انتخاب دانشگاه برای اولین نشست توسط منتخبان مردم در مجلس را نشان از اعتقاد به کارآمدی و بهره‌گیری از ظرفیت علمی جامعه در راستای حل مشکلات و توسعه استان دانست.

دکتر علی‎نژاد با تاکید بر تاکیدات مقام معظم رهبری بر سه اصل تولید علم، تربیت عالم و جهت‌دهی به این دو، اظهار داشت: دو اصل اول در همه دنیا اجرا شده و موضوعی که غافل مانده است، اصل هدایت صحیح آن است که منجر به استفاده ابزاری در جهت امیال نفسانی و ظهور پدیده‌هایی مانند اوضاع امروز غزه می‌گردد.

رییس دانشگاه مازندران با اشاره به رخداد‌های دانشگاه‌های آمریکا به‌عنوان مدعی حقوق بشر، این امر را یکی دیگر از عوامل عدم هدایت صحیح علم و عالم دانست و افزود: در ایران اسلامی با بهره از تعالیم اسلامی و مدیریت دینی، هیچ‌گاه شاهد این اتفاقات در دانشگاه‌ها نبوده و نیستیم.

وی به ظرفیت‌های دانشگاه مازندران در حوزه‎های مختلف اشاره کرد و گفت: موضوعاتی مانند حوزه دریا و اقتصاد دریامحور، گردشگری، محیط زیست و پسماند و فناوری‌های راهبردی را ۴ ماموریت اصلی دانشگاه بیان کرد و با اشاره به اقدامات مختلف دانشگاه در این راستا همانند مسوولیت میز دولت و دانشگاه در حوزه اقتصاد دریا در تدوین سند برنامه هفتم توسعه، تاسیس مراکز مشترک پژوهشی با سازمان‌های مختلف مانند مرکز مشترک با قوه قضاییه و توسعه دانشکده‌های علوم دریایی و میراث فرهنگی و گردشگری، از راه‌اندازی دانشکده علوم و فناوری‌‎های راهبردی در دانشگاه مازندران خبر داد.

دکتر علی‌نژاد با بیان این‌که دانشگاه مازندران به همه استان تعلق دارد، بر لزوم مشارکت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در توسعه این دانشگاه و تقویت زیرساخت‌ها از جمله تکمیل پروژه‎های عمرانی و رفاهی دانشجویی، از آمادگی دانشگاه مازندران و نخبگان دانشگاهی استان در راستای توسعه و آبادانی استان خبر داد و خواستار تشکیل دبیرخانه همکاری مشترک در این دانشگاه شد.

دکتر رضا حاجی‌پور نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه به اهمیت جایگاه دانشگاه و لزوم توجه و نگاه علمی به معضلات و مشکلات استان گفت: دانشگاه‌ها نقش مهم و اساسی در توسعه و پیشرفت هر کشوری دارند. استفاده درست و کامل از ظرفیت‌های دانشگاه و قشر فرهیخته دانشگاهی می‌تواند سرعت رسیدن به پیشرفت و تعالی یک جامعه را تسریع ببخشد.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی افزود: این که از توانمندی دانشگاهیان غافل شویم، اشتباهی نابخشودنی است که خسارات و صدمات جبران ناپذیری را در عرصه‌های مختلف توسعه رقم خواهد زد.

دیگر خبرها

  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • آجر لو : تفرقه می‌تواند مجلس دوازدهم را به شکست منجر کند/ به طور حتم، هیات رئیسه مجلس تغییراتی خواهد داشت + فیلم
  • تاییدتشکیل سازمان «سپند»/ آغاز ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است