Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴  حمایت میرزاده با اشاره به بررسی طرح تنظیم مقررات مالی کشور در تقویت نظام آموزش و پرورش در صحن علنی مجلس در پاسخ به این پرسش که "چرا سهم آموزش و پرورش از عوارض شهرداری‌ها سه درصد تعیین شد، درحالی که این سهم می‌توانست ۵ درصد هم تعیین شود؟ " اظهار‌کرد: در گذشته در قانون آمده بود که سهم آموزش‌وپرورش از عوارض شهرداری‌ها از صفر تا ۵ درصد است، اما در میدان عمل هیچ‌وقت محقق نشد و شهرداری‌ها می‌گفتند درآمدی از این محل وصول نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: هم‌اکنون در این طرح، به‌جای صفر تا ۵ درصد صراحتاً سه درصد را مطرح کرده‌ایم و باید توجه داشت که وصول کردن آن هم به این سادگی نیست و برای نخستین بار به سهم سه‌درصدی آموزش‌وپرورش از عوارض شهرداری‌ها اشاره شد و حالا باید منتظر بمانیم که در صحن علنی مجلس مصوب شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش‌وتحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: پیشنهاد سهم ۵ درصدی آموزش‌وپرورش از عوارض شهرداری‌ها مطرح شد، اما در کمیسیون مربوطه رأی نیاورد.

با این حال قاسم احمدی لاشکی دیگر عضو کمیسیون آموزش‌وتحقیقات مجلس گفت: در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس سهم ۵ درصدی آموزش‌و‌پرورش از عوارض شهرداری‌ها مطرح شد، در اصل قانون این میزان ۳ درصد است.

وی افزود: باید منتظر باشیم و ببینیم، آیا نمایندگان در صحن علنی مجلس به سهم ۵ درصدی آموزش‌و پرورش از عوارض شهرداری‌ها رأی می‌دهند البته این موضوع به میزان اهمیت دادن آن‌ها به مسائل و مشکلات آموزش و پرورش و جایگاه آن بازمی‌گردد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: ماده یک طرح تنظیم مقررات مالی کشور در تقویت نظام آموزش و پرورش قبلاً مصوب شده بود و هم‌اکنون ماده دو به بعد بررسی خواهد شد.

احمدی لاشکی ادامه‌داد: براساس این قانون، یک درصد از سود شرکت‌های سودده و بانک‌ها به آموزش و پرورش تخصیص می‌یابد و این مسئله قبلاً در بودجه سنواتی لحاظ می‌شد، اما هم‌اکنون قانون شده است.

وی بیان کرد: موضوع دیگری که در این طرح مدنظر است بحث املاک و مستغلات مازاد آموزش‌و‌پرورش است که چگونه می‌توان آن‌ها را تبدیل به احسن کرد و با استفاده از آن مشکلات اقتصادی خود را حل کرد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: بند دیگری که در پیشنهادات خود مطرح می‌کنیم تأسیس بانک فرهنگیان است که در کمیسیون برنامه و بودجه رد شد، هم‌اکنون جمعیت یک‌میلیون‌نفری فرهنگیان اگر بخواهد وام یک‌میلیون‌تومانی بگیرد با مشکل مواجه می‌شود بنابراین پیشنهاد تأسیس بانک فرهنگیان را ارائه دادیم؛ توجه داشته باشید در گذشته بانک سرمایه به اسم معلمان، اما به کام دیگران بود و سایر افراد اداره آن را در اختیار گرفتند، اما ما می‌خواهیم بانک مستقلی برای فرهنگیان تأسیس شود. منبع: تسنیم خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 آموزش و پرورش تاسیس بانک فرهنگیان سهم آموزش و پرورش از عوارض شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۴۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | توسعه فضای سبز با عوارض قطع درختان

به گزارش همشهری آنلاین، با وجود تلاش‌های مدیریت شهری در دوره فعلی در راستای صیانت از درختان و فضای سبز تهران، هجمه‌هایی درخصوص قطع درختان به شهرداری تهران وارد شد. مرور کارنامه فضای سبز مدیریت شهری ششم نشان می‌دهد که نه‌تنها عزمی برای قطع درختان و نابودی فضای سبز تهران وجود ندارد، بلکه اقدامات خوبی هم در حوزه فضای سبز صورت گرفته است. همچنین شهرداری تهران برخوردهای جدی با متخلفان حقیقی و حتی حقوقی داشته است که در ادامه به اهم اقدامات این حوزه اشاره می‌کنیم.

مقابله با تخریب بوستان اقاقیا

بهمن سال گذشته بود که قطع درختان بوستان اقاقیا جنجال به پا کرد. ماجرا این بود که مدیران یکی از مجموعه‌های وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام، بخشی از بوستان اقاقیا را در محله داوودیه فنس‌کشی و ۶۰ درخت را قطع کردند. شهرداری بلافاصله وارد عمل شد و فنس‌ها را نصب کردند و درختان دوباره کاشته شدند.

جوان‌سازی‌ خیابان ولیعصر

درختان خیابان ولیعصر(عج) همواره در معرض تخریب برج‌سازها و متخلفان ساختمانی قرار داشته و دارند. قطع درختان این خیابان به بهانه‌های مختلف همواره از موضوعات رسانه‌ها بوده و هست. اواسط سال ۱۴۰۱قطع ۱۰ اصله درخت مقابل یک ملک خبرساز شد و باز هم شهرداری تهران را به اهمال‌کاری متهم کردند. درحالی‌که شهرداری پس از پیگیری موضوع از مالک به مراجع قضایی شکایت کرد و مقرر شد مالک ۱۱۷میلیارد تومان جریمه بپردازد و بیش از ۱۰۰اصله درخت هم در این خیابان غرس کند. همچنین در این دوره به جای درختان خشک‌شده و آفت‌زده خیابان ولیعصر(عج) چند هزار اصله درخت جوان کاشته شد.

حفظ درختان مؤسسه ژئوفیزیک‌دانشگاه تهران

موضوع قطع ۵۰درخت و جابه‌جایی ۲۰۰نهال مؤسسه ژئوفیزیک‌ دانشگاه تهران فروردین ۱۴۰۱مطرح شد که درنهایت با پیگیری‌ و پافشاری شهرداری تهران، مسئولان دانشگاه تهران از اقدامات خود عقب‌نشینی و ادعا کردند، اقدام این مؤسسه در جابه‌جایی درختان با مجوز قانونی و در راستای توسعه فعالیت‌های علمی و آموزشی دانشگاه بوده است اما با تلاش شهرداری این کار متوقف شد.

شکایت از کاخ سعدآباد به‌ خاطر قطع درخت

آخرین روزهای آبان ۱۴۰۲تصاویری از درختان قطع‌شده کاخ سعدآباد منتشر شد. گرچه روابط‌عمومی مجموعه سعدآباد در واکنش به این موضوع اعلام کرد تنها ۳اصله درخت خشکیده و آفت‌زده قطع شده‌اند اما شهرداری تهران بازهم پیگیر ماجرا شد و از مجموعه کاخ سعدآباد بابت این کار شکایت کرد.

تابلوی درخت در متروی بهارشیراز

حفاظت از درختان شهر تنها به نظارت و پیگیری قانونی محدود نمی‌شود؛ گاهی با یک ابتکار کوچک نیز می‌توان در مسیر حفظ محیط‌زیست شهر قدم برداشت؛ اقدامی که در زمان افتتاح متروی بهار شیراز از سوی شهرداری تهران مورد توجه قرار گرفت. در این ایستگاه ۲اصله درخت قدیمی وجود دارد که اطراف آنها با محفظه شیشه‌ای پوشانده‌ و به یک تابلوی زیبا و خیره‌کننده تبدیل شده است.

ممانعت از خشک‌شدن درختان مجموعه انقلاب

تعدادی از درختان مجموعه انقلاب در ادوار گذشته خشکانده و قطع شدند و گویا مدیریت شهری هم این موضوع را پیگیری نکرده است. در این دوره اعضای شورای شهر تهران از شهرداری تهران خواستند تا این موضوع را پیگیری کند و مانع از تکرار این اقدام در مجموعه انقلاب شود. شهرداری تهران هم موضوع را به‌صورت حقوقی و قانونی پیگیری کرد و شکایت از این مجموعه همچنان در چرخه پیگیری است.

کد خبر 847214 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها فضای سبز شهردارى تهران گیاهان و درختان

دیگر خبرها

  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | توسعه فضای سبز با عوارض قطع درختان
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • پایان بررسی جداول بودجه 1403 در کمیسیون تلفیق مجلس/ حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • پایان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در تلفیق/ حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • اعلام جزئیات جدید درباره واردات خودرو جانبازان؛ اول جانبازان بالای ۷۰ درصد، بعد جانبازان ۵۰ درصد
  • تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال
  • تصویب نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • مجلس مصوب کرد: معافیت بورس از مالیات بر عایدی سرمایه