Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه از وجود ۵۲۰۰ نابینا در استان خبر داد و گفت: از این تعداد یک هزار و ۶۹۰ نفر زن و ۳ هزار و ۵۱۰ نفر مرد هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه رضوان مدنی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز به مناسبت روز جهانی عصای سفید، از وجود ۵۲۰۰ نابینا در استان کرمانشاه خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد یک هزار و ۶۹۰ نفر زن و ۳ هزار و ۵۱۰ نفر مرد هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی در خصوص تعداد نابینایان بر حسب شدت گفت: از مجموع یک هزار و ۶۹۰ نابینای استان کرمانشاه ۲۰ هزار و ۴۶ نفر دارای معلولیت خفیف، ۹۹۴نفر دارای معلولیت متوسط، یک هزار و ۵۲۸ نفر دارای معلولیت شدید و ۶۳۲ نفر داری معلولیت خیلی شدید هستند.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه در خصوص عواملی که منجر به این نابینایی می شود، گفت: از یک هزار و ۶۹۰ نابینای استان کرمانشاه نابینایی ۷ نفر در اثر عوارض زایمان، ۶۴ نفر در اثر مسائل ژنتیکی، ۳۴ هزار و ۴ نفر مادرزادی، ۲۴۹ نفر در اثر سوانح و سوختکی، یک هزار و ۳۶ نفر در اثر بیماری و ۴۴۰ نفر به علت سایر مسائل بوده است.

این مسئول تعداد مددجویان نابینای مستمری بگیر استان کرمانشاه را ۳ هزار و ۶۶۸ خانوار و تعداد خانوار های پشت نوبتی مستمری بگیر را ۵۴۰ خانوار اعلام کرد.

وی در خصوص اقدامات انجام شده برای توانمندسازی نابینایان استان گفت: پرداخت تسهیلات خوداشتغالی از جمله اقدامات ما در این راستا بوده است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تعداد مددجویان نابینای معرفی به بانک جهت دریافت وام خود اشتغالی را ۶۰ مورد اعلام کرد که در حرفه های دامپروری، لوازم خانگی، سوپر مارکت، شیشه بری و ... اقدام به ایجاد شغل کرده اند.

این مسئول همچنین تعداد دانشجویان نابینا تحت پوشش بهزیستی استان کرمانشاه را ۲۰ نفر عنوان کرد که ۲ نفر در مقطع کاردانی، ۱۱ نفر در مقطع کارشناسی، ۶ نفر در مقطع ارشد و یک نفر در مقطع دکترا تحصیل می کنند.

رضوان مدنی به اقدامات پیشگیرانه در این زمینه نیز اشاره کرد و گفت:  از ابتدای امسال تا کنون توسط بهزیستی ۲۵ هزار نفر از کودکان ۳ تا ۶ سال در تمام استان غربالگری بینایی شدند.

وی تصریح کرد: غربالگری از آغاز سال در پایگاه سلامت اجتماعی بهزیستی برای عموم مردم و در مهدهای کودک نیز از ۱۵ آبان به بعد انجام می  شود.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه ادامه داد: از کل تعداد نوزادانی که غربالگری بینایی شدند، تعداد ۲۵۴ نفر به مداخله درمانی نیاز داشتند که به ۱۴۵ مورد عینک داده شده، برای ۳ مورد درمان آب‌مروارید صورت گرفته، ۵ مورد انحراف چشم بوده و ۱۰۱ مورد نیز در انتظار اعلام نتیجه غربالگری از سوی متخصص هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۵۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع ۳۰ حادثه کوهستان در کرمانشاه/ استان دوم کشور در حوادث کوهستان هستیم

ایسنا/کرمانشاه مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه خبر داد که از ابتدای امسال تاکنون به ۳۰ مورد رسیده و گفت: از نظر تعداد حوادث و فوتی‌های کوهستان دومین استان کشور هستیم.

محمدباقر محمدی در نشست ستاد مدیریت بحران کرمانشاه که امروز (هشتم اردیبهشت) با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد، از بالا بودن حوادث کوهستان در کرمانشاه بواسطه کوهستانی بودن این منطقه یاد کرد و گفت: امسال ۳۰ حادثه کوهستان در استان رخ داده که از نظر تعداد حوادث و همچنین تعداد موارد فوتی ناشی از حوادث کوهستان دومین استان کشور هستیم.

وی ادامه داد: در سال گذشته نیز شاهد آمار بالای حوادث کوهستان در کرمانشاه بودیم، به گونه‌ای که از ۸۵۸ حادثه رخ داده در سطح استان که هلال احمر در آن ماموریت داشته، ۹۹ مورد آن حوادث کوهستان بود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از دشواری عملیات در حوادث کوهستان یاد کرد که پُرهزینه و با ریسک بالا بوده و نیازمند تجهیزات تخصصی است.

محمدی خواستار تامین تجهیزات بیشتری برای رسیدگی به حوادث کوهستان در کرمانشاه شد و عنوان کرد: تجهیزات کنونی که در اختیار داریم پاسخگو نیست و برخی از آنها قدیمی و فرسوده هستند.

وی در ادامه از کم توجهی به امکانات و تجهیزات امدادی مورد نیاز کرمانشاه بعد از زلزله سال ۱۳۹۶ نیز گلایه کرد و یادآور شد: اکنون که تا حدودی برای سیل سیستان و بلوچستان نیز کمک‌هایی ارسال کردیم، موجودی انبارهای استان برای حدود دو درصد جمعیت کرمانشاه کافی است، درحالیکه بلحاظ استانداردها این میزان باید برای ۱۰ درصد جمعیت استان جوابگو باشد.

محمدی خواستار توجه ویژه به امکانات و تجهیزات امدادی مورد نیاز در کرمانشاه شد و افزود: با توجه به تعدد و تنوع بالای حوادث و مخاطرات، در اختیار داشتن امکانات و اقلام امدادی ضروری است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • چرا افراد معروف برای خرید فالوور، خرید فالوور اینستاگرام را انتخاب می‌کنند؟
  • برای خانه‌دار شدن افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی برنامه داریم
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • وقوع ۳۰ حادثه کوهستان در کرمانشاه/ استان دوم کشور در حوادث کوهستان هستیم
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص
  • زمان و مبلغ پرداخت مستمری مددجویان بهزیستی توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است
  • وام ازدواج ۸۸.۵ درصد متقاضیان قمی پرداخت شده است