Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ این پایگاه خبری افزود: "ولادیمیر پوتین" فردا برای جذب سرمایه عربستان به ارزش میلیاردها دلار که ریاض قولش را به مسکو داده بود، به این کشور سفر می کند. قولی که مقامات عربستان به آن وفا نکرده اند و پوتین امیدوار است که ریاض را به افزایش تجارت دوجانبه قانع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الخلیج الجدید تاکید کرد: اگر این سفر نتایج مدنظر پوتین را به همراه نداشته باشد، ممکن است مسکو از توافق "اوپک پلاس" که قیمت جهانی نفت را طی دو سال گذشته بالا نگه داشته، خارج شود و ممکن است بیشتر به ایران نزدیک شود.

اوپک پلاس ساختاری است که از برخی کشورهای عضو اوپک و تولید کنندگان غیراوپکی تشکیل شده و در دو سال اخیر با توافق‌هایی در چارچوب آن، تولید نفت کشورهای تولیدکننده برای ثبات بازار نفت کاهش یافته است. 

این پایگاه خبری ادامه داد که پوتین اولین بار در سال ۲۰۰۷ به عربستان سفر کرد و "ملک سلمان" شاه صعودی در سال ۲۰۱۷ برای اولین بار به مسکو رفت و در سفر خود متعهد شد میلیاردها دلار در صنعت نفت روسیه، پالایشگاه گاز مایع شرکت "نوواتک ارکتیک" و تأسیسات پتروشیمی "سیبور" روسیه سرمایه گذاری کنند. سعودی ها همچنین وعده سرمایه گذاری در شرکت "اوراسیا درلنج" بزرگ ترین پیمانکار حفاری در زمینه نفت و گاز روسیه را دادند. اما به هیچ یک از این وعده ها جز مالکیت ۳۰ درصد از شرکت گازی و نفتی "نوومت" روسیه عمل نکردند.

الخلیج الجدید تاکید کرد: قدرت روس ها و سعودی ها به افزایش روابطشان بستگی دارد و بر اساس این روابط می توانند رویکردهای متفاوت خود را مدیریت کنند، به عنوان مثال ریاض تلاش می کند توافق "اوپک پلاس" تا ۲۰ سال ادامه داشته باشد، اما روسیه با این رویکرد مخالف است. روس ها و سعودی ها همچنین در خصوص صندوق توسعه مشترک و طرح های مربوط به آن اختلاف نظر دارند. دو کشور در سال ۲۰۱۷ میلای این صندوق را برای سرمایه گذاری مشترک تشکیل دادند، اما روس ها می خواهند از آن برای سرمایه گذاری در زمینه انرژی استفاده کند ولی سعودی ها  تمایل دارند از آن در زمینه زیرساختی مانند فرودگاه ها استفاده کنند.

 این پایگاه خبری نوشت: توافق اوپک پلاس در حال حاضر هزینه هایی برای عربستان به عنوان تامین کننده اصلی نفت چین به دنبال داشته است چرا که ریاض مجبور شد بخش بزرگی از تخفیف ها را متحمل شود و در این میان روسیه تلاش کرد که بر آن بخش از بازار از دست رفته سعودی ها در چین، مسلط شود و همین موضوع دلیل اصلی تمرکز عربستان برای سرمایه گذاری در زمینه انرژی در کشورهای وارد کننده نفت مانند چین، هند و پاکستان است.

این پایگاه خبری تاکید کرد: ریاض نیاز دارد که برخی از تعهدات خود را در زمینه انرژی با روسیه عملی کند و گرنه باید خطر سردی روابط با مسکو و کناره گیری کرملین از توافق "اوپک پلاس" را بپذیرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: روسیه رییس جمهوری عربستان قطر مسکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۶۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است

به گزارش خبرآنلاین، عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند، از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای.ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیماهای اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

آمریکا از چند ماه گذشته درصدد پیش بردن یک توافق امنیتی با عربستان سعودی است تا از طریق آن به عادی سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو دست یابد.

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید شاهد «گام‌های برگشت‌ناپذیر» به سوی تشکیل کشور فلسطین باشد.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903142

دیگر خبرها

  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • تولد توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل/ آیا آمریکا مجوز غنی سازی را به عربستان سعودی می دهد؟/ ریاض در یک قدمی پیروزی بزرگ قرار دارد
  • تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان
  • احتمال توافق ریاض-واشنگتن بدون عادی‌سازی روابط با اسرائیل
  • اندونزی و عربستان سعودی با مصادره دارایی‌های روسیه مخالفت کردند