Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از لرستان، خیراله خیرایی، معاون  پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش و پرورش لرستان امروز یک‏شنبه، بیست و یکم مهر در اولین جلسه هم‌اندیشی نهمین جشنواره «تولید محتوای الکترونیکی» با حضور نمایندگان شهرستان و مناطق استان لرستان با بیان این‌که تولید محتوا می‌بایست بر اساس برنامه درسی با در نظر گرفتن یادگیری و مهارت‌آموزی چندساحتی باشد، اظهارکرد: تولید محتوای الکترونیکی باید به فرصت‌های فضای مجازی توجه ویژه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این جلسه، شاهین بیرانوند، رئیس گروه تولید محتوای آموزشی اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان با بیان اهمیت و جایگاه تولید محتوای الکترونیکی، گفت: فناوری اطلاعات و ارتباطات بدون شک تحولات گسترده‌ای را در تمامی عرصه‌های اجتماعی و اقتصادی بشریت به‌دنبال داشته و تاثیر آن بر جوامع بشری به‌گونه‌ای است که جهان امروز به سرعت در حال تبدیل شدن به یک جامعه اطلاعاتی است.

وی افزود: هدف از برگزاری جشنواره تولید محتوای الکترونیکی توسعه و تعمیق فرهنگ تولید محتوای الکترونیکی درسی و استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در فرآیندهای یادگیری، ایجاد زمینه مناسب برای شناسایی و پرورش توانمندی‌های معلمان، دانش‌آموزان، دانشجو معلمان و مدرسان در تولید مواد و رسانه‌های یادگیری الکترونیکی، تولید محتوای الکترونیکی چندرسانه‌ای متناسب با نیاز معلمان و دانش‌آموزان و استفاده هوشمندانه از آن‌ها در فرآیند تدریس، یادگیری، توانمندسازی مدرسه برای ایفای نقش اصلی و محوری در نیل به وضع مطلوب در تولید و بهره‌برداری از مواد و رسانه‌های یادگیری الکترونیکی است. 

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا لرستان فرهنگی تولید محتوای الکترونیکی فضای مجازی معاون آموزش و پرورش لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۷۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برخورد پلیس با لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ

رئیس پلیس فتای فراجا از آغاز طرح عملیاتی برخورد با «لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ» خبر داد و گفت: در این طرح گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده است.

به گزارش مشرق، سردار وحید مجید در تشریح این خبر بیان داشت: با اجرای طرح عملیاتی پیش دستانه بر علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل "لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ"؛ گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

این مقام ارشد سایبری ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۹ هزار و ۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری روی سه هزار و ۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد هزار و ۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود و بقیه برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا افزود: با بررسی های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از ۹۱ درصد، کماکان بیشترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از این پلیس نسبت به پاکسازی و امن سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب که مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده است، اظهار داشت: بخش اعظم گزارش‌های این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: اجرای طرح های عملیاتی و پیش دستانه در خصوص اینگونه جرائم که باعث نگرانی خانواده‌های ولایتمدار ایرانی شده، در اولویت پلیس فتا است.

سردار مجید از هموطنان خواست همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک، مجرمانه و یا هرگونه پیشنهاد و نظر از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ با پلیس فتا در ارتباط باشند.

دیگر خبرها

  • یازدهمین جشنواره شکوفه‌های بهاری در رامسر برگزار می‌شود
  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد
  • نشست هم اندیشی مدیرکل اتباع استانداری البرز با اساتید دانشگاه های استان
  • آغاز برخورد پلیس با لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولید کنندگان محتوای مبتذل
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد
  • کمک ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان معلمان به ایتام
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مساله غزه برگزار می شود
  • تولید محتوا با هوش مصنوعی جایگزین تولید محتوای انسانی شده است؟