Web Analytics Made Easy - Statcounter

بارندگی شب گذشته و امروز نیز موجب آب‌گرفتگی معابر و طغیان رودخانه‌ها در حوزه شهر و تعدادی از روستاهای بخش مرکزی نوشهر مازندران از جمله روستای مزگا شده است.

رستم سیاسرانی بخشدار مرکزی نوشهر در خصوص وضعیت این روستا و روستاهای دیگر بخش مرکزی که دچار آب‌گرفتگی شدند، گفت: در ساعات اولیه صبح امروز به اتفاق صفرنژاد فرماندار نوشهر و با اعضای ستاد مدیریت بحران در تعدادی از روستاها حضور یافتیم تا از نزدیک در جریان وضعیت سیل قرار گیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رودخانه روستای مزگا دچار طغیان شده بود، افزود: این طغیان باعث آب‌گرفتی شدید معابر و کوچه‌های این روستا شد و حتی آب به داخل ۴۰ واحد مسکونی نفوذ کرد که البته آنقدر شدید نبود.

مدیر کل مدیریت بحران استان مازندران از آب‌گرفتگی چند واحد مسکونی در غرب استان خبر داد.

علی اصغر احمدی در مورد بارش‌های امروز و وضعیت بحرانی پیش آمده در برخی مناطق اظهار کرد: بیشترین بارش‌ها مربوط به رامسر با ۲۱۰ میلی متر بوده است.

وی تصریح کرد: آب‌گرفتگی که بر اثر طغیان رودخانه‌ها در شهرها اتفاق افتاده باشد، نداشتیم، اما با توجه به اینکه جوی‌ شهرها ظرفیت این حجم بارندگی را نداشته و این امری طبیعی است، برخی شهرهای استان مانند نوشهر، عباس‌آباد، ساری و قائمشهر دچار آبگرفتگی معابر شدند.

فرماندار رامسر از تخریب و شسته شدن راه‌های ارتباطی رامسر و محور وانکوه در این شهرستان خبر داد.

محمد آزاد در گفت‌و گو با ایسنا، با بیان اینکه باران شدید از شب گذشته شروع شده و در بالادست و مناطق جنگلی میزان بارش بیشتر بوده است، اظهار کرد: بارندگی شدید طی ۲۴ ساعته گذشته باعث طغیانی شدن رودخانه‌ها در رامسر شده است.

وی با اشاره به اینکه پرآب و سیلابی شدن رودخانه‌ها از بارش شدید شروع شد، تصریح کرد: بارش شدید خساراتی را به برخی از جاده‌ها در محور وانکوه این شهرستان بوجود آورد.

در مهرماه سال گذشته، بارش ۲۵۰ میلیمتری باران در شهرهای رامسر، نوشهر و چالوس در مدت کوتاهی به سیلاب تبدیل شد و خسارت‌های فراوانی به بار آورد.

در شهرستان نوشهر علاوه بر خسارات در دو روستای بخش کجور و ۲۲ روستای بخش مرکزی، موجب تخریب پل کمربندی بر روی رودخانه ماشلک و در نتیجه فوت راننده کامیون شد. از زمان سیل مهرماه ۹۷  تاکنون یکسال می‌گذرد اما هنوز در بسیاری از مناطق سیل‌زده غرب مازندران خسارات سیل جبران نشده و پیامدهای آن پابرجاست.

بارندگی شب گذشته و امروز نیز موجب آب‌گرفتگی معابر و طغیان رودخانه‌ها در حوزه شهر و تعدادی از روستاهای بخش مرکزی نوشهر از جمله روستای مزگا شده است.

سیلاب و طغیان رودخانه در روستای مزگا بخش مرکزی نوشهر تقریبا قصه پر غصه دیرینه است که نه کسی را خواب می‌برد نه درس عبرتی برای متجاوزین به حریم رودخانه‌ها و مسیل‌ها در این روستای گردشگری می‌شود. تجاوز به انهار کشاورزی در روستای مزگا در تصرف ویلاداران خود عاملی شده تا آب‌گرفتگی در معابر روستا همچنان در مزگا باقی بماند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۹۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت:در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام، احشام اهالی ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده است.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمید سلامتی در بازدید از مناطق جنگلی گالیکش در شرق گلستان اظهار کرد: در طرح ساماندهی خروج دام، اراضی به تصرف دولت درآمده و مناطق بعد از خروج دام جنگلکاری می‌شود.

وی افزود: در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده و بالغ بر ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار به سطح جنگل‌های استان افزوده شده است. 

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها در روستای عرب کلو و خسرو آباد در سال ۱۳۷۹ شروع شده است.

سلامتی ادامه داد: در روستای عرب کلو ۳۳ خانوار دایم و ۴ خانوار موقت با ۱۹ دامدار حضور داشتند؛ در روستای خسروآباد هم، ۲۶ خانوار دائم و یک خانوار موقت با ۱۲ دامدار حضور داشتند. ۱۲۱ نفر در طرف قرارداد با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان در روستا‌های این طرح کوچ داده شده است.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: در اجرای این طرح حدود ۷۰۰ هکتار جنگلکاری با گونه‌های پهن برگ و سوزنی برگ شده است که حدود ۳۰۰ هکتار زمین‌های خود روستا و ۴۰۰ هکتار جنگل‌های مخروبه در آن محدوده بوده است. 

سلامتی افزود: با اجرای این طرح بخش۷ وسیعی از جنگل‌های منطقه به دلیل حذف عوامل تخریب مثل حضور دام و خانوار‌های جنگل نشین با جنگلکاری بازسازی و احیا شده است که در توسع‌ها جنگل و حفظ منابع آب و خاک تاثیر بسیار مطلوبی داشته است. 

وی گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها یکی از طرح‌های خوب بوده است که به دلیل عدم وجود اعتبار تداوم پیدا نکرده است.

طبق گزارش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، در این استان شمالی با مساحتی نزدیک به ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و دارای سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه‌های منابع طبیعی وجود دارد که ۴۵۲ هزار هکتار آن را عرصه جنگلی هیرکانی است.

دیگر خبرها

  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • دستگیری ۲۲ عضو یک شرکت هرمی در نوشهر
  • ۲۲ نفر از اعضای شرکت هرمی در نوشهر دستگیر شدند
  • احتمال آب‌گرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها در ایلام
  • تنها پل چوبی روستای شورکش بر اثر باران سیل آسا تخریب شد + فیلم
  • آب گرفتگی معابر شهر بیرجند پس از بارش رگباری باران (فیلم)
  • خودنمایی آبشار فصلی در دل طبیعت روستای جنگل علی بهاباد + فیلم
  • بسته شدن مسیر رودخانه قره سو بر اثر سیلاب در روستای دوست بیگلو + فیلم
  • خروش آبشار فصلی بر اثر بارش‌های اخیر در منطقه کیش انجیرو روستای گوجر + فیلم
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی