Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@16:31:05 GMT

اولویت ما اعزام محقق ایرانی به فضا است

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۴۹۰۶۳

اولویت ما اعزام محقق ایرانی به فضا است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم افتتاحیه هفته جهانی فضا  (۴ تا ۱۰ اکتبر مصادف با ۱۲ تا ۱۸ مهر) اعلام کرده بود که قصد داریم فضانورد ایرانی به فضا بفرستیم که برداشت‌های متفاوتی از این صحبت شده بود اینکه مگر می‌توانیم از خاک ایران، انسان به فضا بفرستیم؟ یا مگر قبلا انوشه انصاری که ایرانی است به فضا سفر نکرده است که مرتضی براری درباره اعزام فضانورد ایرانی به فضا به خبرنگار علمی ایرنا گفت: قدمت حوزه فضایی در کشور ما به سه هزار سال می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاقمندان، متخصصان و منجمان زیادی در کشور ما تربیت شده‌اند و سهم بسزایی در علم نجوم دارند، کشور ما بسیار علاقمند است در حوزه اعزام فضانورد به فضا مشارکت کند.

رئیس سازمان‌ فضایی افزود: وزیر ارتباطات به ما پیشنهاد داد تا برنامه‌ریزی‌های لازم را برای اعزام فضانورد ایرانی داشته باشیم، از همان روز در حال رایزنی‌‎های لازم برای این کار هستیم، تنها کشوری که امکان اعزام فضانورد را دارد، روسیه است و در حال هماهنگی هستیم و امیدواریم در آینده نزدیک انتخاب فضانورد در کشور صورت گیرد تا در نهایت نیز بتوانیم فضانورد مورد نظر را با مشارکت روسیه و از طریق پرتابگر سایوز و از ایستگاه فضایی بایکونور به فضا اعزام کنیم.

وی در خصوص حضور انوشه انصاری به عنوان یک ایرانی در فضا گفت: بله در گذشته انوشه انصاری به عنوان توریست به فضا اعزام شد، اما این‌بار قصد داریم فردی را بفرستیم که برای انجام فعالیت‌ها و تحقیقات فضایی به ما کمک کند. می‌خواهیم ایران در حوزه فضایی و تحقیقات بین‌المللی مربوط به آن مانند دیگر کشورها مشارکت داشته باشد، اولویت ما اعزام محقق حوزه فضایی به فضا است.

معاون وزیر ارتباطات در پاسخ به این سوال که آیا روزی زیرساخت‌های اعزام انسان به فضا در کشور ما نیز فراهم خواهد شد گفت: به هر حال دوست داریم بزرگ فکر کنیم، امیدواریم ما هم بتوانیم در حوزه کاوشگر و اعزام انسان به فضا قدم‌های خوبی برداریم و در نهایت به آن دست یابیم.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعزام فضانورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۹۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، محمد الله‌بخش در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تولید جلبک موضوعی دانش‌بنیان است که به دنبال آن هستیم، افزود: بحث پرورش ماهیان خاویاری نیز مطرح شده و در قزل‌اوزن اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حوزه شیلات فرصت فراهم شده تا همکاری خوبی در زمینه مطالعات پروژه‌‍ها با دانشگاه محقق اردبیلی داشته باشیم، بر لزوم استفاده از توانمندی‌های دانشگاه محقق اردبیلی در مطالعات پروژه‌های شیلات استان اردبیل تاکید کرد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست با اشاره به اقدامات دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص راه‌اندازی رشته شیلات در این دانشگاه گفت: به دنبال جذب اعضای هیات علمی در این حوزه هستیم.
اسماعیل چمنی در ادامه کمک به توسعه شیلات استان را بسیار بااهمیت برای دانشگاه عنوان کرد و افزود: در همین راستا همکاران توانمند ما در حوزه پرورش زالو و جلبک می‌توانند کمک حال شیلات باشند، در عین حال شیلات می‌تواند از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه استفاده کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه جذب اعضای هیات علمی در حوزه شیلات بسیار مهم است، گفت: دغدغه اصلی ما در دانشگاه ارتباط با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی است.
جبرائیل رزمجو با بیان اینکه این ارتباط هر چه قوی باشد به نفع دانشگاه، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی خواهد بود، افزود: این ارتباط باعث به حداقل رسیدن مشکلات دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی شده و زمینه پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.
اردبیل استانی غیرساحلی بوده ولی دارای منابع آبی و استعداد‌های بالقوه کشاورزی و آبزی پروری است. بیش از ۳۰۰ واحد مزرعه و ۴۰۰ استخر پرورش ماهی در استان اردبیل فعال بوده و چند سد معیشتی نیز در این زمینه بهره برداری شده است.
۱۷۱ مورد قنات، ۴۵ سد، پنج هزار و ۳۰۰ چاه و یک هزار و ۶۳۶ چشمه در استان اردبیل وجود دارد که می‌تواند نوید بخش افزایش تولیدات در بخش شیلات باشد.

دیگر خبرها

  • جایزه نوبل ایرانی به ۶۲ محقق اعطا شد
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • (عکس) کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • پسر نابغه ایرانی می خواست فضانورد شود و با سفینه به کره ماه سفر کند اما سارق شد | پایان سرقت های سارق نابغه!
  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود