Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-26@11:58:16 GMT

سفارت‌هایی شلوغ‌تر از وزارت گردشگری!

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۵۱۹۶۵

سفارت‌هایی شلوغ‌تر از وزارت گردشگری!

شیرین، نصف جمعیت‌مان به فکر مهاجرت اند آنوقت آنها به فکر جذب توریستند! کسی هم نیست بگوید؛ مارادونا را ول کنید و بچسبید به غضنفر! سر جدتان نگذارید تیم‌مان این‌همه گل بخورد، گل زدن پیش‌کش!
حال به جز آنهایی که فرار مغز و جلای وطن می‌کنند و یا برای پناهندگی، خودشان را به کشورهای دیگر لوس می‌کنند؛ یک مسابقه هم بین مسافران زیارتی و سیاحتی ما راه افتاده است که هر کدام‌شان آن یکی را محکوم می‌کند که ارز کشور را دارد خاک بر سر می کند! خلاصه اینطوری، وجدان خود را برای خروج ارز راحت می‌کنند! هر کس به طریقی دل ما را می‌شکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

      

اگر شخص بیکاری بیاید و بودجه‌هایی که بابت سمینارها، نشست‌ها، نمایشگاه‌های داخلی - خارجی؛ آموزش و تحقیقات‌ را با موضوع گردشگری حساب و کتاب کند و بعد هم؛ ارزهای بی‌زبانی که همراه مسافران؛ مهاجران؛ خریداران ملک و... از کشور سرریز شده را به سر جمع آنها اضافه کند، قطعا خیلی بیشتر از ارزی می‌شود که قرار است توریست‌ها به کشورمان سرازیر کنند! بعبارتی؛ میلیاردها خرج می‌کنیم تا در آمارها نشان دهیم: میلیون‌ها ارز وارد کشور کردیم! تازه بعد از آنکه به هزار زور و زحمت آنها را به کشور کشاندیم، شلوارشان را پایین و دار و ندارشان را بالا می‌کشیم! طبق آمارهای جهانی هر 6 توریست خارجی یک شغل ایجاد می‌کند اما با توجه به اتفاقات اخیر، در کشور ما هر 1 توریست خارجی یک شغل ایجاد می‌کند! یعنی هر توریست خارجی برای همان شخصی که جیبش را خالی کرده یک شغل مناسب دست و پا کرده!  

جالب آنکه در همه این اقدامات به هزاران نفری که خودشان می‌دانند رونق گردشگری خیلی خوب است سعی می‌شود با نمودار و رسم شکل حالی کنند؛ رونق گردشگری خیلی خوب است! بعد هم می‌روند خانه تا روی این موضوع تفحص کنند که رونق گردشگری چقدر می‌تواند خوب باشد! گفتم که کلهم باحالیم!
اما با همه این احوال، مسئولین پیگیر، همچنان ول‌کن ماجرا نیستند و در همین راستا این بار شق‌القمر کردند و پای «وزارت گردشگری» را برای رونق توریسم باز کردند! قبول بفرمایید با این داستان‌ها؛ انگار داریم «گردشگری بازی» می‌کنیم! همه دورهم جمع می‌شویم تا قربان صدقه گردشگران خارجی برویم و گردشگران خارجی نمک نشناس هم، حواس‌شان جاهای دیگر است! امان از این عشق یک طرفه که همیشه باعث دردسر بوده و هست! راستی چرا توریست‌ها باید زور بالای سرشان باشد و  با زبان آدمیزاد نمی‌فهمند که ایران برای مقصد سفر، گل و بلبل است؟! کسی چه می داند؛ شاید؛ جذب گردشگر با صید ماهی تفاوت داشته باشد!

می دانید کجای کارمان باد می‌دهد؟ کسی دلش اینجا نیست! برخی «مسئولین دلسوز»، خراب ماموریت‌های خارجی؛ صدور ژن‌های خوب و اخذ ویزاهای دوتابعیتی‌اند و «ملت نیم‌سوز»، کشته پناهندگی و سیتی‌زن شدن و البته همه با هم، به فکر جذب گردشگر! معلوم نیست با این اشتیاقی که در چشمان‌مان برای دیار فرنگ‌ دو دو می‌زند و با دلی که برای رفتن به آنجا تاپ تاپ می‌زند چه کسی دل و دماغ این را دارد که جلوی پای‌ توریست‌ها آب و جارو بزند؟

راستی؛ کمی خنده دار نیست که سفارت‌های داخل کشورمان از وزارت گردشگری‌ شلوغ‌تر باشند؟! می‌ گویید به استناد کدام تحقیق این چیزها را رو کرده‌ام؟ فقط کافیست سوژه آگهی‌های تبلیغاتی «رسانه ملی» با «رسانه‌های غیر ملی» را مقایسه کنید تا حساب کار دست‌تان بیاید: «سر دوش سوبان و دوغ آلیس» و «اقامت دائم؛ فروش ملک و اخذ ویزای کاری و تحصیلی»! آیا اگر یک توریست قدر سیب زمینی پخته هم ضریب هوشی داشته باشد، برای مسافرت جایی را انتخاب می‌کند که اهالیش در آنجا قرار ندارند و به فکر فرارند؟! حالا باز بیایید وزارت نوبر کنید و نو نوار!

انصافا فقط هزینه تابلوهایی که قرار است سردر اتاق کارمندان برای معرفی‌شان در وزارت خانه گردشگری نصب شوند را حساب کنید؟ بودجه ماموریت‌های خارجی؛ نمایشگاه ها؛ سمینارها؛ آموزش ها؛ طرح های تحقیقاتی و ایضا حقوق و تشریفات شان پیش‌کش!  تازه ممکن است با همه این احوال؛ وزارت خانه فوق مثلا برای فعالیت آن روستایی که در شیراز کسب و کار توریستی راه اندخته بود مجوز ندهد! یا احتمالا کلی خرج خواهد کرد تا فیلمی بسازد که در آن چند توریست خارجی متفق القول بگویند: ما فکر می‌کردیم ایرانیان شترسوار می‌شوند و گاو می‌چرانند اما حالا با کمال تعجب می‌بینیم که پراید سوار می‌شوند و غاز می‌چرانند! بد نیست بعد از 40 سال به فکر ساخت‌ها و زیر ساخت‌ها بودن و نگرانی از کمی دستشویی و هتل برای توریست‌ها شدن؛  کمی هم مهندسی فرهنگی شود شاید این درد بی‌درمان‌مان بالاخره با این نسخه دوا شود! مثلا چرا جایگاه فرهنگ و هنر در کشور این است؟ چرا اوضاع تیراژ کتاب اینقدر وخیم است؟ چرا اوضاع فرهنگی و اخلاقی مردم تا این حد خیط است؟ و چرا تصور مردم جهان از کشور ما این است؟!    

البته این را هم بگوییم که ... ما دیگر آنقدر بزرگ شده‌ایم که بفهمیم؛ طرح‌هایی «با نام ما و به کام دیگری» یعنی چه؟!

* نویسنده و طنزنویس

کد خبر 1310325

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گردشگری طنز سوریه ترکیه کردهای سوریه ایالات متحده آمریکا اربعین دونالد ترامپ پیاده روی اربعین عربستان عمران خان باشگاه پرسپولیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۱۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون گردشگری وزارت میراث وارد خوزستان شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صبح امروز چهارشنبه وارد استان خوزستان شد.

هدف از سفر شالبافیان، شرکت در ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت ایران با محوریت خوزستان است.

نقش جوامع محلی در گردشگری مقاومت، صنعت نفت و هویت فرهنگی و همچنین نقش اقوام خوزستان در دفاع ملی و حفاظت از سنت و فرهنگی بومی، بخشی از موضوعات این نشست است.

شالبافیان در شهرهای آبادان و خرمشهر نیز حضور خواهد یافت و فعالان گردشگری خواستار توجه وی به مطالبات خود هستند.

تفویض اختیار صدور مجوز سمن به سازمان منطقه آزاد اروند، بهبود وضعیت ادارات میراث شهرهای آبادان و خرمشهر، پیگیری حذف پلکانی عوارض خروج از کشور در اروند، اجرای طرح جامع گردشگری اروند و تشکیل دبیرخانه دائمی گردشگری سلامت ایران در منطقه آزاد اروند بخشی از مطالبات فعالان گردشگری شهرهای آبادان و خرمشهر است.

کد خبر 6087449

دیگر خبرها

  • قطب گردشگری، ترمینال خارجی ندارد
  • پایان کار نوبت نخست کنکور ۱۴۰۳؛ آغاز شلوغ ترین روز با رقابت تجربی ها
  • مهاجرت با ویزای جعلی
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • بازار سیاه مهاجرت با ویزای جعلی
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • وزارت ارتباطات به زودی از ماهواره‌های جدید رونمایی می‌کند/ گردشگری در ایران رشد کرده است/ بدهی های ایران به بانک توسعه اسلامی صفر شد
  • درخواست آرژانتین علیه وزیر کشور ایران بعد از سفر خارجی
  • معاون گردشگری وزارت میراث وارد خوزستان شد
  • مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید