Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعظیم ملک شامگاه یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان کردستان، اظهار داشت: دو قرارداد سرمایه‌گذاری خارجی شامل بازار بزرگ سنه سنتر با حجم سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد تومان و مجتمع تجاری، خدماتی و مسکونی روناکی شار با حجم سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیارد تومان در شش ماهه اول امسال منعقد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علاوه بر این قراردادها، مجوز سرمایه‌گذاری خارجی سه طرح دیگر در استان شامل فراسازان توتون آپادانا در سقز با حجم سرمایه‌گذاری ۳۰ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار، شرکت آیرانداد با ۶.۷ میلیون دلار و شرکت مهر پویش آوالان با ۱۰.۵ میلیون دلار که اجرایی شده اند، در سال جاری صادر شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کردستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه تنها سه استان در کشور تالار بورس ندارند که کردستان یکی از این استان‌ها است، ادامه داد: استفاده از سهام و بورس فرصتی برای درآمدزایی است و در این راستا پیگیر ایجاد تالار بورس در استان هستیم.

ملک با بیان اینکه مجوز ایجاد تالار بورس منطقه‌ای در استان را دریافت کردیم و موافقت آن را از شرکت بورس و اوراق بهادر کشور گرفته ایم، یادآور شد: بعد از تایید مکان پیشنهاد شده دیگر مشکلی برای ایجاد این تالار دراستان نداریم و شاهد آغاز بکار آن خواهیم بود.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه از دیگر پروژه‌های مهم و راهبردی این وزارتخانه، مدیریت اموال غیرمنقول دولت است، بیان کرد: یکی از سیاست‌های دولت که رئیس جمهور هم بر اجرای آن تاکید ویژه کرده توجه بیشتر به دارایی‌ها و اموال غیرمنقول و تبدیل آن به تامین مالی است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کردستان گفت: در راستای اجرای این پروژه ابتدا اقدام به شناسایی این اموال سپس طراحی سامانه سادا (سامانه اموال دستگاه‌های اجرایی) و ثبت اموال در این سامانه کرده و بعد ارزیابی ارزش ملک انجام شده است.

ملک از شناسایی ۵۸۰  سند اموال دولتی در این استان خبر داد و اظهار داشت: ۷۹ درصد سند اموال غیرمنقول دستگاه‌های اجرایی استان در سامانه سادا ثبت شده است که از این تعداد، پرونده ۵۵ مورد بعد از بررسی در کمیته استانی به تهران برای مولدسازی یا فروش ارسال شده است.

وی با اشاره به اینکه یکی از پروژه‌های مهم وزارت اقتصاد و دارایی ساماندهی حساب‌های دولتی است، افزود: چهار هزار حساب دولتی در استان وجود داشت که طی دو، سه سال اخیر ساماندهی شده و به کمتر از یک هزار حساب رسیده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کردستان ادامه داد: یکی از اقدامات تاثیرگذار دولت تدبیر و امید انضباط مالی و جلوگیری از رسوب در حساب‌های دولتی است که این اقدام در استان بطور مطلوب اجرایی شده است.

ملک در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه جذب اسناد خزانه اسلامی و اوراق تسویه فرصتی برای جلوگیری از رکود و تعطیلی پروژه‌ها است، یادآور شد: ۹۹.۹ درصد اسناد خزانه سال ۹۷ را جذب کردیم و امسال هم تاکنون موفق به جذب ۹۶.۴ درصد آن شده‌ایم.

وی با بیان اینکه در بخش اوراق تسویه ۹.۶ میلیارد تومان در سال ۹۶ جذب کردیم، بیان کرد: از این ظرفیت قانونی در سال ۹۷ هم در نوع اول و دوم آن موفق به جذب ۱۰۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان شدیم.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کردستان به طرح اصلاحی جزء یک بند (ب) ماده شش قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اشاره کرد و گفت: براساس این قانون عوارض ارزش افزوده به شهرهای محل استقرار تامین کنندگان کالا و خدمت واریز و توزیع می‌شود و این در حالی است که انجام معامله، بودجه، اعتبار مربوط به آن و فعالیت مالی در استان‌های مصرف کننده اتفاق می‌افتد که با توجه به این عوامل بیش از ۵۰ نفر از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی طرح اصلاحی این قانون را امضا کردند.

ملک اظهار داشت: جزء یک بند (ب) ماده شش قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه بر خلاف توزیع عادلانه فرصت‌ها و توسعه متوازن است و ما در این طرح اصلاحی پیشنهاد داده ایم که سه درصد عوارض ارزش افزوده به حساب خزانه واریز شده و سپس بر اساس نرخ جمعیت استان ها و بر اساس شاخص کم برخورداری و برخورداری بین استان های کشور توزیع شود.

کد خبر 4746040

منبع: مهر

کلیدواژه: سنندج بورس سرمایه گذاری خارجی اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام بوشهر زائران اربعین گرگان قزوین شیراز رادیو اربعین استانداری سمنان نیروی انتظامی شهرکرد خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۲۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان پرداخت «مالیات بر عایدی سرمایه» تعیین شد

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه) و در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی با اصلاح موادی از این طرح برای رفع ایرادات شورای نگهبان موافقت کردند که به شرح زیر است:

ماده ۱۶- یک ماده به‌عنوان ماده (۵۰) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به‌شرح زیر الحاق می‌شود:

ماده ۵۰- موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه مطابق موعد ذکر شده در تبصره (۱) ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان است.

تبصره ۱- سه سال پس از استقرار بستر اجرایی، سازمان موظف است امکان استعلام برخط میزان مالیات بر عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون را با لحاظ معافیت‌های موضوع ماده (۴۷) این قانون، حسب مورد برای دفاتر اسناد رسمی و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران فراهم نماید.

پس از موعد فوق، کلیه اشخاص غیرتجاری مکلفند در صورتی که عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع این تبصره، مشمول مالیات باشد، مالیات مذکور را همزمان با انتقال، حسب مورد از طریق دفاتر اسناد رسمی و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با رعایت مفاد تبصره (۴) ماده (۴۹) این قانون به‌صورت علی الحساب پرداخت نمایند. در محاسبه مالیات علی الحساب، عایدی حاصل از انتقال هر دارایی به صورت مجزا لحاظ می‌شود. در صورت عدم پرداخت مالیات موضوع این تبصره، اشخاص فوق مجاز به انتقال دارایی‌های مذکور نیستند.

تبصره ۲- سه سال پس از استقرار بستر اجرایی، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران موظفند با همکاری سازمان، حساب یا حساب‌های امانی را به‌منظور فراهم کردن امکان پرداخت ثمن معامله و نیز وصول وجوه مرتبط با معامله از قبیل عوارض و مالیات متعلق از مبلغ واریزی به حساب مذکور به‌صورت سامانه‌ای و حسب مورد همزمان با ثبت سند یا تعویض شماره انتظامی (پلاک) ایجاد نمایند. استفاده از این حساب‌ها به‌منظور انجام معامله برای متعاملین الزامی نیست و منوط به درخواست متعاملین است.

تبصره ۳- آئین‌نامه اجرایی این ماده حداکثر ظرف یک سال پس از استقرار بستر اجرایی، توسط سازمان با همکاری فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تهیه می‏‌شود و به‌تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

ماده ۱۷- یک ماده به‌عنوان ماده (۵۱) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به شرح زیر الحاق می‌شود:

ماده ۵۱- «اقاله یا فسخ معاملات قطعی» دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون، تا پایان اسفند سال بعد از انجام معامله و به طور کلی «ابطال معامله بر اساس آرای قطعی مراجع قضائی» به عنوان معامله جدید تلقی نخواهد شد و صورتحساب‌های الکترونیکی معامله مذکور باطل می‏‌شود. در موارد فوق سازمان موظف است پس از بررسی مجدد شرایط اعطای معافیت موضوع ماده (۴۷) این قانون، نسبت به محاسبه مجدد مالیات موضوع تبصره (۱) ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان اقدام نماید.

ماده ۱۸- حذف شد.

کد خبر 6090627 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه است
  • نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی برای امضای تفاهم نامه‌های دوجانبه و چند جانبه است
  • امضای ۱۸ تفاهم‌نامه بین استان فارس و هیئت‌های خارجی
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است
  • شروط مجلس برای معافیت مالیات بر سرمایه در انتقال املاک
  • زمان پرداخت «مالیات بر عایدی سرمایه» تعیین شد
  • شروط معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه در انتقال املاک تعیین شد